Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

choleraa napisał(a):
Martini to vermut, nie likier.. A winko to winko.. za likierami tez nie przepadam, piwo tez beee, wodka fu (chyba, ze zoladkowa z soiem jablkowym)
znacie juz moje preferencje:p

[FONT=Georgia]wiem że ani wino ani martini to nie likier :evil_lol:
wina lubię ale kwaśne :)
ostatnio dobrego drinka piłam z żołądkowej miętowej, sprita, z cytryną i miętą...nie wiem czy coś jeszcze tam dawali ale pycha :loveu:
dobra też jest wódka z redbullem
[/FONT]

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]nie no z Colą to whisky albo rum :p
a do Martini super pasuje oprócz lodu i cytrynki ananasik :p
[/FONT]

ananasik? brzmi super, sprobuje:razz:

Posted

choleraa napisał(a):
eee tam, nie ma jak biale Martini- to jest trunek bogow! :p

ooo na to mnie nikt nie namówi :shake: przedawkowałam raz , cieżko się po tym choruje ... a tak niewinnie i dobrze wchodzi z wodą i cytryną :diabloti: a łeb boli koszmarnie :mdleje:

Posted

[FONT=Georgia]podoba mi się choć ja bym więcej koloru temu dodała i ożywiła troszkę :)
ale ja ogólnie lubię żywe kolory :)

ostatnio znalazłam swoje krosno i mam zamiar coś na nim sklepać ale muszę iść do pasmanterii najpierw zakupić włóczki
[/FONT]

Posted

zaraz mnie cos trafi z ta dogo :/ po banerku nie da sie wejdc do galriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :/ na skroty przez google tez :angryy:

noo ale dobra jak obiecalam tengusi tez zmienie fryzuke jestm na dobrej drodze wybrałam taka :)

6 listopada jestem umówiona z fryzjerka :multi:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
zaraz mnie cos trafi z ta dogo :/ po banerku nie da sie wejdc do galriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :/ na skroty przez google tez :angryy:

noo ale dobra jak obiecalam tengusi tez zmienie fryzuke jestm na dobrej drodze wybrałam taka :)

http://republika.pl/blog_sh_3100017/4250159/tr/3a0153c965a7449e06099a08fa00e749.jpg

6 listopada jestem umówiona z fryzjerka :multi:

fajna fryzurka to teraz czekamy na zdjecia po :loveu::loveu::loveu: co do bannerku to musisz sobie raz jeszcze adres odnosnika skopiowac do obrazka bo jesli sie nie myle adresy dogo sie pozmienialy i stad problem ;)