Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Basia&Safi']tylko jak sie dostaniemy, powiedział ze do tygodnia dadza znac jutro bedzie tydzien :roll: A, no to czekamy do jutra... Pzdr. Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]no tak, widzimy panicza śpiącego :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 nie zadzwonili :( no ale trudno ....tak juz pisałam i tak było warto :) a teraz wam cos powiem :):):) Safi ma dzis 4 urodzinki ::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: Quote
Tengusia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 sto lat sto lat niech zyje zyje nam :new-bday::BIG::laola::cunao: Quote
misiaczek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Safinko 100 lat i zdrówka dużo :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Georgia]:multi::multi: STO LAT :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia] ale ona była rozkoszna jak była mała :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]ale ona była rozkoszna jak była mała :loveu::loveu:[/FONT] A co, teraz już nie jest rozkoszna...? Sto lat, Maleńka!:loveu: Pzdr. Quote
jonQuilla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Asiaczek']A co, teraz już nie jest rozkoszna...? [FONT=Georgia]już nie raz pisałam że Safi jest bowska :loveu: [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 wypiłam dzis 2 drinki z jack danielsa i w głowie mi sie krecie na maksa jak nigdy a 5:30 pobuskaaa hehe ide spac :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Basia&Safi napisał(a):wypiłam dzis 2 drinki z jack danielsa i w głowie mi sie krecie na maksa jak nigdy a 5:30 pobuskaaa hehe ide spac :evil_lol: [FONT=Georgia] powodzenia w wstawaniu :p ale i tak powinnaś była się z nami podzielić :diabloti: uwielbiam whisky z colą :loveu:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Basia&Safi napisał(a):wypiłam dzis 2 drinki z jack danielsa i w głowie mi sie krecie na maksa jak nigdy a 5:30 pobuskaaa hehe ide spac :evil_lol: szalona kobietko :diabloti: Quote
choleraa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] powodzenia w wstawaniu :p ale i tak powinnaś była się z nami podzielić :diabloti: uwielbiam whisky z colą :loveu:[/FONT] nie mowcie tego przy moim mezu.. to profanacja, whysky pije sie z woda, albo z lodem..;) tak twierdza koneserzy :eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 choleraa napisał(a):nie mowcie tego przy moim mezu.. to profanacja, whysky pije sie z woda, albo z lodem..;) tak twierdza koneserzy :eviltong: [FONT=Georgia]szwagier też tak uważa ale i tak zadowolony jest że chociaż ktoś w rodzinie docenia smak whisky :evil_lol:[/FONT] Quote
choleraa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 eee tam, nie ma jak biale Martini- to jest trunek bogow! :p Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 choleraa napisał(a):eee tam, nie ma jak biale Martini- to jest trunek bogow! :p ... z cytryną i wodą gazowaną:evil_lol:... pzdr. Quote
Basia&Safi Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 no dobra to ja tak najbardziej lubie jakas wodeczka Cranberry z np. 7up :) albo sprite myyyy pycha lub jakis likierek cocosowy z mlekiem :):):) innych alkoholi nie pijam nie lubie :p Quote
choleraa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Taki przywilej kobiety, faceci chlepcza tyle piwa, ze my za ta kase mamy Martini, albo pyszne, slodkie, czerwone winko:p tez nie pijam nic innego, ale te dwa to moje faworyty:razz: A cytrynka i lod to podstawa do Martini, mmmmm, yummy;) Quote
jonQuilla Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Georgia]a ja nie przepadam za likierkami :shake: piwem nie gardzę, wręcz przeciwnie...bardzo lubię [/FONT] Quote
choleraa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Martini to vermut, nie likier.. A winko to winko.. za likierami tez nie przepadam, piwo tez beee, wodka fu (chyba, ze zoladkowa z soiem jablkowym) znacie juz moje preferencje:p Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]nie no z Colą to whisky albo rum :p a do Martini super pasuje oprócz lodu i cytrynki ananasik :p[/FONT] Quote
Recommended Posts