Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Basia&Safi napisał(a):wrocilismy :D:D:D jeszcze mi sie smiac chce :) najpierw byla ankietya, pozniej przed kamera odpowiadalismy na rózne pytania odnosnie siebie nie które byly osobiste :oops: oboje powiedzielismy sobie w oczy co do siebie czujemy :oops: co nas w sobie podnieca :cool3: co naz złosci, momentami mialam serce na dłoni :loveu: pewnie normalnie dawid by tegonie powiedział bo on raczej nie romantyk,zreszta ja tez. wiec nawet jesli sie nie dostaniemy to i tak wrto bylo dla tych kilku zdan :):):):):) a najlepsze bylo jak kazał nam tańczyc i spiewac sobie do tego, dawid powiedział ze nie zna zadnej piosenki wiec wiadomo kto musiał :D:D:D:D masakra pózniej kazał dawidowi powiedziec jak by mnie ubrał na kolacje z kims waznym do restauracji i dawid pomylił suknie ze spodniczka :mad: musielismy skakac na jednejnodze i rozwiazywa zadania matematyczne :D:D:D była kupa smiechu i zabawy sorki ale nie moge sie powstrzymac .... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Basia&Safi Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 dominika nie ma sprawy moja matka smiała sie przez 10 minut do słuchawki :evil_lol: jak ja sobie to przypomne o mam taki ubaw hehhhe :):):) komedia :evil_lol: Quote
choleraa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 witam, przyznam, ze przeczytalam pare pierwszych i pare ostatnich wypowiedzi, rozpisaliscie sie, a ja jestem ciekawa jak niunia ma na imie w koncu..:p sliczna jest, taki ma wesoly ryjek;) Quote
choleraa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 hahaha, ok Safi.. nie przeczytalam tytulu..:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Eldo był dzis u doctora :cool3: i wiecie co juz mu sie oczko goi nuzyca sie cofie hehehe aa i nie napisałam wam jak eldo spedził pierwszy dzien poza domem o 7 rano był juz u safi i było szaleństwo :evil_lol: safi jest chyba przed cieczka bo eldo nie umiał sie opanowac wiec eldus powedrował z 4 pietra na 11 do kolegi :) troche był zdziwiony i zabardzo nie wiedział co sie dzieje ale chodził na długieeee spacerki i spał w łozeczku wiec prawie jak w domu heheh jak wrocilismy był troche foch ale juz jest okej heheh ja siedze w pracy i szlak mnie tradia przez pogode na poprawi humorku mam lampki swiateczne na oknie właczone buhahah Quote
Basia&Safi Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 noooo :mad: eldo miał zostac z safi przynajmniej do 10 ale nie wyszło hehe Quote
pati1033 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 to szkoda, ze nie masz dokumentacji castingu- wszyscy bysmy sie posmiali troszke :evil_lol: ale fajnie, ze przynajmniej uslyszalas kilka cieplych slow od TZ :) Quote
Basia&Safi Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 własnie chce poprosic firme o udostepnienie mi tego heheh :) to będzie świetna pamiątka :) ale teraz to czekanie na telefon ta niepewność brr okropna heheh Quote
misiaczek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Basia...a jak długo czeka się na wynik castingu? Mówili coś? Quote
Basia&Safi Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 buuu dla czemu oni nie dzwonia :evil_lol: my jestesmy tacy fajniiiiiiii :D:D buhaha Quote
Basia&Safi Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 ryjek:loveu: tylko calowac:loveu: Quote
pati1033 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 masz racje- zacalowalym taki ryjek :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 My też trzymamy kciuki za wyniki castingu! Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 dziekujemy :):) maleńka daj pyska :smiech: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Chyba jeszcze trzeba troche poczekać... Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 nie no :( o nie chyba juz nie zadzwonia :( Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A oni mieli zadzwonić z KAŻDĄ odpowiedzia czy tylko z pozytywną? Bo nie załapałam wcześniej... pzdr. Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 tylko jak sie dostaniemy, powiedział ze do tygodnia dadza znac jutro bedzie tydzien :roll: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]co za całusy, jaka miłość :razz: aż miło się patrzy :loveu: Safi jest fantastyczna [/FONT] Quote
Recommended Posts