Alicja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Arial]no to sie Safi z Pańcią polansowala i Eldo będzie zazdrosny ;) Jak idzie leczenie ??[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 chyba jest dobrze, przy oczku sie nie powieksza jeby wyglada lepiej, i dwie malutki plamki na głowie tez sie nie powiekszaja ale to moja opinia ja go widze na codzien za tydzien kontrola a teraz dobranoc :loveu: Quote
Tengusia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 wszyscy spia nikt ze mna nie pogada :placz: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Czyli jest szansa na szybkie wyleczenie tych kropek nuzycowych. Trzymam kciuki! Pzdr. Quote
jonQuilla Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :shake:[FONT=Georgia] dobiła mnie ta fota [/FONT] Quote
Tengusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ciotka ty tu nie dawaj takich smutasnych fotaskow :mad: Quote
Basia&Safi Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Tengusia napisał(a):ciotka ty tu nie dawaj takich smutasnych fotaskow :mad: eldusiowi zaczynaja rastac włoski przy oczku :):):):):) tengusia specjak forrr ju ;P zrobie jakies nowe focie hehehe uciekam do robo :(:(:(:(: Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Basia&Safi napisał(a):eldusiowi zaczynaja rastac włoski przy oczku :):):):):) tengusia specjak forrr ju ;P zrobie jakies nowe focie hehehe uciekam do robo :(:(:(:(: trzymam cie za slowo ... przyjde i sprawdze :cool3: Quote
Basia&Safi Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 tak jak obiecałam :):) tam gdzi nie wolno zawsze wlezie :diabloti: tak sobi siedze sam w miseczce :) i łapie ostatnie promyczki słonca Quote
jonQuilla Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: ale ma miejscówkę wyszukaną do siedzenia na balkonie [/FONT] Quote
mgie Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Stafik w wielkim mieście. http://img235.imageshack.us/img235/9858/dscf5773.jpg Pozdrowienia od buldoźi dla Safi&Eldusia.:loveu::iloveyou: Quote
Tengusia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Eldzio coraz piekniejszy sie robi :loveu::loveu::loveu: musze was nawiedzic po powrocie z urlopu koniecznie :diabloti: czy tego chcesz czy nie :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Tengusia napisał(a):Eldzio coraz piekniejszy sie robi :loveu::loveu::loveu: musze was nawiedzic po powrocie z urlopu koniecznie :diabloti: czy tego chcesz czy nie :eviltong: zapraszam zapraszam :):):) ale bez aparatu Cie nie wpuszcze hehhe Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]:placz:fota mnie dobiła ...wrzucam na NK .... kurde ja bym sie bała że mi pies wypchnie tą siatke na balkonie :oops: bowskie :evil_lol::loveu: http://img93.imageshack.us/img93/2530/dscf5749.jpg[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Basia&Safi napisał(a):zapraszam zapraszam :):):) ale bez aparatu Cie nie wpuszcze hehhe dopsz wezme aparacika :grins: Quote
Basia&Safi Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 wiecie co :D:D:D zaraz padne ostatnio tak z głupoty wysłałam zgłoszenie do programu "gotowi na ślub" Gotowi na ślub - Telewizja Polska SA i jutro mamy jechac na casting buheheh nie mam pytac :cool3: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Georgia]powodzenia :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Basia&Safi']wiecie co :D:D:D zaraz padne ostatnio tak z głupoty wysłałam zgłoszenie do programu "gotowi na ślub" Gotowi na ślub - Telewizja Polska SA i jutro mamy jechac na casting buheheh nie mam pytac :cool3: no to chyba szybko bede sie musiala w tej fotografi szkolic :cool3: Quote
Basia&Safi Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 nie mam sie w co ubrac :angryy: Quote
Basia&Safi Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 wrocilismy :D:D:D jeszcze mi sie smiac chce :) najpierw byla ankietya, pozniej przed kamera odpowiadalismy na rózne pytania odnosnie siebie nie które byly osobiste :oops: oboje powiedzielismy sobie w oczy co do siebie czujemy :oops: co nas w sobie podnieca :cool3: co naz złosci, momentami mialam serce na dłoni :loveu: pewnie normalnie dawid by tegonie powiedział bo on raczej nie romantyk,zreszta ja tez. wiec nawet jesli sie nie dostaniemy to i tak wrto bylo dla tych kilku zdan :):):):):) a najlepsze bylo jak kazał nam tańczyc i spiewac sobie do tego, dawid powiedział ze nie zna zadnej piosenki wiec wiadomo kto musiał :D:D:D:D masakra pózniej kazał dawidowi powiedziec jak by mnie ubrał na kolacje z kims waznym do restauracji i dawid pomylił suknie ze spodniczka :mad: musielismy skakac na jednejnodze i rozwiazywa zadania matematyczne :D:D:D była kupa smiechu i zabawy Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Proponuję dac tę fotkę na jakiś konkurs... http://img93.imageshack.us/img93/4572/dscf5772.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Basia&Safi napisał(a):wrocilismy :D:D:D jeszcze mi sie smiac chce :) najpierw byla ankietya, pozniej przed kamera odpowiadalismy na rózne pytania odnosnie siebie nie które byly osobiste :oops: oboje powiedzielismy sobie w oczy co do siebie czujemy :oops: co nas w sobie podnieca :cool3: co naz złosci, momentami mialam serce na dłoni :loveu: pewnie normalnie dawid by tegonie powiedział bo on raczej nie romantyk,zreszta ja tez. wiec nawet jesli sie nie dostaniemy to i tak wrto bylo dla tych kilku zdan :):):):):) a najlepsze bylo jak kazał nam tańczyc i spiewac sobie do tego, dawid powiedział ze nie zna zadnej piosenki wiec wiadomo kto musiał :D:D:D:D masakra pózniej kazał dawidowi powiedziec jak by mnie ubrał na kolacje z kims waznym do restauracji i dawid pomylił suknie ze spodniczka :mad: musielismy skakac na jednejnodze i rozwiazywa zadania matematyczne :D:D:D była kupa smiechu i zabawy Ha, dobre! Mój Jacek (gdyby żył) nigdy w zyciu nie dałby sie skusić na taki konkurs... Pzdr. Quote
jonQuilla Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [FONT=Georgia]no to mieliście świetną zabawę przynajmniej :evil_lol::evil_lol: zawsze jakieś wesołe doświadczenie, inne [/FONT] Quote
Recommended Posts