Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba jest dobrze, przy oczku sie nie powieksza jeby wyglada lepiej, i dwie malutki plamki na głowie tez sie nie powiekszaja

ale to moja opinia ja go widze na codzien za tydzien kontrola

a teraz dobranoc :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
ciotka ty tu nie dawaj takich smutasnych fotaskow :mad:

eldusiowi zaczynaja rastac włoski przy oczku :):):):):)

tengusia specjak forrr ju ;P zrobie jakies nowe focie hehehe
uciekam do robo :(:(:(:(:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
eldusiowi zaczynaja rastac włoski przy oczku :):):):):)

tengusia specjak forrr ju ;P zrobie jakies nowe focie hehehe
uciekam do robo :(:(:(:(:

trzymam cie za slowo ... przyjde i sprawdze :cool3:

Posted

Tengusia napisał(a):
Eldzio coraz piekniejszy sie robi :loveu::loveu::loveu: musze was nawiedzic po powrocie z urlopu koniecznie :diabloti: czy tego chcesz czy nie :eviltong:

zapraszam zapraszam :):):) ale bez aparatu Cie nie wpuszcze hehhe

Posted

wrocilismy :D:D:D jeszcze mi sie smiac chce :) najpierw byla ankietya, pozniej przed kamera odpowiadalismy na rózne pytania odnosnie siebie nie które byly osobiste :oops: oboje powiedzielismy sobie w oczy co do siebie czujemy :oops: co nas w sobie podnieca :cool3: co naz złosci, momentami mialam serce na dłoni :loveu: pewnie normalnie dawid by tegonie powiedział bo on raczej nie romantyk,zreszta ja tez. wiec nawet jesli sie nie dostaniemy to i tak wrto bylo dla tych kilku zdan :):):):):)
a najlepsze bylo jak kazał nam tańczyc i spiewac sobie do tego, dawid powiedział ze nie zna zadnej piosenki wiec wiadomo kto musiał :D:D:D:D masakra

pózniej kazał dawidowi powiedziec jak by mnie ubrał na kolacje z kims waznym do restauracji i dawid pomylił suknie ze spodniczka :mad:
musielismy skakac na jednejnodze i rozwiazywa zadania matematyczne :D:D:D

była kupa smiechu i zabawy

Posted

Basia&Safi napisał(a):
wrocilismy :D:D:D jeszcze mi sie smiac chce :) najpierw byla ankietya, pozniej przed kamera odpowiadalismy na rózne pytania odnosnie siebie nie które byly osobiste :oops: oboje powiedzielismy sobie w oczy co do siebie czujemy :oops: co nas w sobie podnieca :cool3: co naz złosci, momentami mialam serce na dłoni :loveu: pewnie normalnie dawid by tegonie powiedział bo on raczej nie romantyk,zreszta ja tez. wiec nawet jesli sie nie dostaniemy to i tak wrto bylo dla tych kilku zdan :):):):):)
a najlepsze bylo jak kazał nam tańczyc i spiewac sobie do tego, dawid powiedział ze nie zna zadnej piosenki wiec wiadomo kto musiał :D:D:D:D masakra

pózniej kazał dawidowi powiedziec jak by mnie ubrał na kolacje z kims waznym do restauracji i dawid pomylił suknie ze spodniczka :mad:
musielismy skakac na jednejnodze i rozwiazywa zadania matematyczne :D:D:D

była kupa smiechu i zabawy

Ha, dobre!
Mój Jacek (gdyby żył) nigdy w zyciu nie dałby sie skusić na taki konkurs...

Pzdr.