Basia&Safi Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Aaaaaa ! :crazyeye: mrówka sie odezwała no wkoncu hehehe :mad: A elduś juz rozrabia, nawet jednego szfa:cool3: ma mniej :oops: Quote
Basia&Safi Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 bylismy na pittbuul shoł ;) i eldus dostał na urodzinki ktore ma 15 :) reszta fotek poznije jak nie najda checi hehehe :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Eldo w wersji kocham wszystkie suczki Quote
jonQuilla Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 co za podrywacz z Elda :razz: zazdraszczam oglądania szoł na żywo :loveu: Quote
pati1033 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 super fotki :) tez zazdroszcze ogladania tego na zywo :) a Eldus slicznie wyglada. Jak lapka? Quote
Basia&Safi Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 a łapka już okej :):):) za niedługo eldo bedzie mial roczek :):):) ciocie odkładajcie na zabaweczki hhhe Quote
Basia&Safi Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 wiecie co :shake: jakies 2 miesiace temu bylismy u znajomych na imprezie robiłam sałatke która zaniosłam w wielkim garnku, bo nie mialam takiej wielkiej miski :oops: dzis do mnie garnek wrocił ... tylko jaki oblepiony muchami bo nie był umyty :placz:w srodku resztki sałątki :angryy: noo litości :mad: odbierał go moj TŻ.. gdyby to na mnie trafiło garnek by tam zostal :p Quote
Vectra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 oj tam przesadzasz , znajomi zostawili Ci trochę sałatki na potem , a ty narzekasz :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 przyszłabym na sałatkę ale właśnie zjadłam kolację a szkoda bo brzmi apetycznie :roll: Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Basia&Safi napisał(a):wiecie co :shake: jakies 2 miesiace temu bylismy u znajomych na imprezie robiłam sałatke która zaniosłam w wielkim garnku, bo nie mialam takiej wielkiej miski :oops: dzis do mnie garnek wrocił ... tylko jaki oblepiony muchami bo nie był umyty :placz:w srodku resztki sałątki :angryy: noo litości :mad: odbierał go moj TŻ.. gdyby to na mnie trafiło garnek by tam zostal :p wot kulturnyj narodek :angryy: Quote
Basia&Safi Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Vectra napisał(a):oj tam przesadzasz , znajomi zostawili Ci trochę sałatki na potem , a ty narzekasz :evil_lol: nooo takiej sałatki 2 miesiecznej juz z srm plesniowym :D cioteczki z niebieskiego nas tez obfociły na szoł ahh moj sliczny :) Quote
pati1033 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 on ma taki pocieszny ten ryjek :loveu: Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 u hhihi tu tez my :) ukradzione od cioteczki z amstaff-pitbull.u :):):) Quote
Basia&Safi Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Zeby zadna cioteczka nie zaopmniała Eldo ma jutro roczek :) to wypada jakies focie wstawic :oops::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Eldo wszystkiego najlepszego :multi::multi: :multi: STO LAT :multi: Quote
Basia&Safi Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 dzikujemy :):):) Eldoo ma dzis 1 urodzinki :):):):) a teraz byłem taki malutki teraz jestem niewiele wiekszy :) ale jeszcze urosne :) Quote
pati1033 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 wszystkiego najlepszego :loveu: duzo zdrowka i pociechy z Panci :loveu: Quote
Vectra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Już rok ? wow jak ten czas szybko leci. Wszystkiego najlepszego !!!!! od dziadka , wujka , cioć Marysi i czarnych dam ;) Quote
Recommended Posts