Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm lepiej nie bedzie tam gdzie na czerwono ma cos naderwane czy zerwana juz sama nie wiem i przez to w niebieskim miejscu zle rosnie, wet naprawde super, dlugo tlumaczyl ale ja pamietam tylko opereacja i srubka

Posted

a przed nami byl roczny bullmastif z gigantyczna koscia w przełyku, w 80% nie do operacji :( został odesłany na do innego weta mam nadzieje ze mu pomoga, ja juz eldo kosci nie dam :( uciekam spac :( 3majcie za nas kciuki eldo dochodzi do siebie po głupim jasiu ....

Posted

w czwartek o 15 :( vectra moze to troche teraz nie na miejscu ale jak to sie ma do wystaw? bede mogła eldo wystawiac wiadomo nie odrazu dopiero jak juz bedzie po wszytskim i sledu po operacji nie bedzie

ip.s wiem ze na dogo nie wolno ale musze zarobic na to operacje mam do sprzedania rozetki :) gdyby ktos chciał :)

Posted

Basiu , jeśli Eldo odzyska już 100% sprawność , nie będzie utykał , nie będzie miał blizn .. to nie ma przeciwwskazań , aby go wystawiać ...
zabieg który będzie miał Eldo , nie będzie miał wpływu na urodę ;)

Posted

bedzie dobrze :) wieczorem zrobie bazarek z rozetkami na operacja dla eldusia, ja nie zawsze mam internet wiec mysle ze ciocie sie nim odpowiednio zaopiekuja :)

a teraz uciekam sprzatac :angryy:

Posted

[quote name='Basia&Safi']bedzie dobrze :) wieczorem zrobie bazarek z rozetkami na operacja dla eldusia, ja nie zawsze mam internet wiec mysle ze ciocie sie nim odpowiednio zaopiekuja :)

a teraz uciekam sprzatac :angryy:

[FONT=Arial]Basiu najpierw napisz do moderatorów czy możesz na swojego psa zrobić bo wiem że nie wolno podobno ....zrób moze ogłoszenie o sprzedaży na alegratce , allegro :razz:[/FONT]

Posted

Też mocno zaciskam kciuki za Eldo i jego operację.

co do wystaw, to nawet jeżeli będzie blizna, to masz przecież zaświadczenie od weta, że taka operacja była. Może nie kwalifikowac się na pozycje lokatowe (wystawy to przecież święto psich PIĘKNOŚCI), ale nie powinno byc obaw co do jego licencji reproduktora czy po prostu ocen hodowlanych.
Ważne, aby nie kulał...

pzdr.

Posted

[quote name='Basia&Safi']dzieki za wsparcie :) teraz musze poczytac jak sie obchodzic z psem w gipsie :roll:
Hm, no tu nie pomogę. Jeszcze nigdy nie miałam psa/kota w gipsie... I obym nigdy nie miała, prawda?

Pzdr.

Posted

no własnie juz do niej pisałam :) a teraz cos dokładnije o urazie eldo a wiec podczas upadku eldo uszkodził sobie kosc w miejscu w ktorym na zdjeciu zaczyna sie srubka

kość w tym miejscu rosnie krzywo, z czasem mogla by se na tyle zdeformowac ze eldo przestał by stawac na tej łapie

Posted

[quote name='Basia&Safi']dzieki za wsparcie :) teraz musze poczytac jak sie obchodzic z psem w gipsie :roll:

[FONT=Arial]kurcze , no jest problem ...myśle ze tu pomogła by Patka , ona przecież miała Lilithkę operowaną [/FONT]