Vectra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Basia&Safi']. mowił cos o jakiejs guzowatosci o czyms co trzyma sciegno nie wiem no nie wiem.... to się nazywa - trzeszczka ;) Quote
Tengusia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 biedny Eldus :placz::placz::placz: zatkalo mnie jak przeczytalam twojego smska ... trzymaj sie kobietko :calus::calus::calus: Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 hmmm lepiej nie bedzie tam gdzie na czerwono ma cos naderwane czy zerwana juz sama nie wiem i przez to w niebieskim miejscu zle rosnie, wet naprawde super, dlugo tlumaczyl ale ja pamietam tylko opereacja i srubka Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 a przed nami byl roczny bullmastif z gigantyczna koscia w przełyku, w 80% nie do operacji :( został odesłany na do innego weta mam nadzieje ze mu pomoga, ja juz eldo kosci nie dam :( uciekam spac :( 3majcie za nas kciuki eldo dochodzi do siebie po głupim jasiu .... Quote
Vectra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 a kiedy zabieg ? kurde , to nie ciekawie się urządził ...... to co rysujesz .. to wygląda na więzadło ... ew ścięgno ... Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 w czwartek o 15 :( vectra moze to troche teraz nie na miejscu ale jak to sie ma do wystaw? bede mogła eldo wystawiac wiadomo nie odrazu dopiero jak juz bedzie po wszytskim i sledu po operacji nie bedzie ip.s wiem ze na dogo nie wolno ale musze zarobic na to operacje mam do sprzedania rozetki :) gdyby ktos chciał :) Quote
Vectra Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Basiu , jeśli Eldo odzyska już 100% sprawność , nie będzie utykał , nie będzie miał blizn .. to nie ma przeciwwskazań , aby go wystawiać ... zabieg który będzie miał Eldo , nie będzie miał wpływu na urodę ;) Quote
Tengusia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 trzymamy wiec kciukaski za Eldusia lobuza :thumbs: tylko z kim ja teraz pojade do Krakowa :niewiem: Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 bedzie dobrze :) wieczorem zrobie bazarek z rozetkami na operacja dla eldusia, ja nie zawsze mam internet wiec mysle ze ciocie sie nim odpowiednio zaopiekuja :) a teraz uciekam sprzatac :angryy: Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Basia&Safi']bedzie dobrze :) wieczorem zrobie bazarek z rozetkami na operacja dla eldusia, ja nie zawsze mam internet wiec mysle ze ciocie sie nim odpowiednio zaopiekuja :) a teraz uciekam sprzatac :angryy: [FONT=Arial]Basiu najpierw napisz do moderatorów czy możesz na swojego psa zrobić bo wiem że nie wolno podobno ....zrób moze ogłoszenie o sprzedaży na alegratce , allegro :razz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Też mocno zaciskam kciuki za Eldo i jego operację. co do wystaw, to nawet jeżeli będzie blizna, to masz przecież zaświadczenie od weta, że taka operacja była. Może nie kwalifikowac się na pozycje lokatowe (wystawy to przecież święto psich PIĘKNOŚCI), ale nie powinno byc obaw co do jego licencji reproduktora czy po prostu ocen hodowlanych. Ważne, aby nie kulał... pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 dzieki za wsparcie :) teraz musze poczytac jak sie obchodzic z psem w gipsie :roll: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Basia&Safi']dzieki za wsparcie :) teraz musze poczytac jak sie obchodzic z psem w gipsie :roll: Hm, no tu nie pomogę. Jeszcze nigdy nie miałam psa/kota w gipsie... I obym nigdy nie miała, prawda? Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 no własnie juz do niej pisałam :) a teraz cos dokładnije o urazie eldo a wiec podczas upadku eldo uszkodził sobie kosc w miejscu w ktorym na zdjeciu zaczyna sie srubka kość w tym miejscu rosnie krzywo, z czasem mogla by se na tyle zdeformowac ze eldo przestał by stawac na tej łapie Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Basia&Safi']dzieki za wsparcie :) teraz musze poczytac jak sie obchodzic z psem w gipsie :roll: [FONT=Arial]kurcze , no jest problem ...myśle ze tu pomogła by Patka , ona przecież miała Lilithkę operowaną [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 a w oczku safi :) eelod dzielnie nosił patyczki a pozniej wszystkiego dogladał czesto lubi sobi siadac w cieniu i rozmyslac Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :loveu::loveu::loveu: http://img35.imageshack.us/img35/26/dscf2677t.jpg Quote
Tengusia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 superasny ten rozmyslany Eldus :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Coś tam sobie poszeptały... http://img33.imageshack.us/img33/6592/dscf2558.jpg ...a potem biedny Eldo musiał nosić patyczki... http://img39.imageshack.us/img39/2342/dscf2651.jpg A jak się zmęczył, to sobie usiadł w cieniu i zaczął myśleć, co z tym dalej zrobić...:evil_lol: http://img35.imageshack.us/img35/26/dscf2677t.jpg Pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A ja mam w bloku/klatka obok/ od wczoraj buldożka:evil_lol::loveu: Quote
dzasta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ojej biedny Eldo :-( Ale na pewno się wszystko szybko zagoi. Mocno trzymamy kciuki :kciuki: Zdjęcia działkowe super :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 aaaa eldus siedzi i wyciaga wszystkie zabawki z koszyka po kolei jak leci :mad: Quote
Recommended Posts