Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tengusia napisał(a):moj za tydzien jedzie (powiedzmy) na delegacje i juz sie doczekac nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooooo mam podobne reakcje , jak TZ wybywa :evil_lol: :evil_lol: na pewno nie płaczę :diabloti: Quote
Alicja Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Vectra napisał(a):ooooo mam podobne reakcje , jak TZ wybywa :evil_lol: :evil_lol: na pewno nie płaczę :diabloti: :placz::placz::placz:a mój nigdzie nie chce jechać :shake: Quote
Vectra Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Alicja napisał(a)::placz::placz::placz:a mój nigdzie nie chce jechać :shake: może fundniemy obu wakacje ? bilet w jedną stronę ? :evil_lol: :evil_lol: tylko i tak wrócą :roll: :shake: Quote
Tengusia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Vectra napisał(a):może fundniemy obu wakacje ? bilet w jedną stronę ? :evil_lol: :evil_lol: tylko i tak wrócą :roll: :shake: a moj :helo: jemu tez fundnijmy :p nawet jak wroci to przynajmniej przez chwile bedzie spokoj :evil_lol: zanim trafi do domciu :evilbat: Quote
Vectra Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Tengusia napisał(a):a moj :helo: jemu tez fundnijmy :p nawet jak wroci to przynajmniej przez chwile bedzie spokoj :evil_lol: zanim trafi do domciu :evilbat: spoko , może jeszcze taki pomysł ... wyślemy ich na wakacje .. w a tym czasie wyprowadzimy się w Bieszczady :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Vectra napisał(a):spoko , może jeszcze taki pomysł ... wyślemy ich na wakacje .. w a tym czasie wyprowadzimy się w Bieszczady :evil_lol: ten pomysl z Bieszczadami mi sie podoba :grins: Quote
Basia&Safi Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 leceeee bo chce :cool3: ooo i zeby tak ładnie w niedziele bylo :evil_lol: ale nie bedzie :mad: to pewne hihihi ostatania wystawa w szczeniakach :multi: Quote
Tengusia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 slicznie wyszedl na tej ostatniej fotce :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Trochę chyba zmężniał , co ? :cool3: no chyba troche heheh :) Quote
Basia&Safi Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 kupiłam dzis regał o taki jak wiecie dawida nie ma wiec musze sama go poskładac :evil_lol: heheh juz to widze :placz: Quote
Basia&Safi Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 nooo iwkrętałke szlak trafił :angryy: Quote
SZPiLKA23 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nie wyglada na skomplikowany, ja w poprzedniej pracy musiałam sobie sama biurko skręcić bo bym nie miała przy czym siedziec :D Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jak juz sie okazało ze wkretałka padła, troche mi sie nudziło wiec zrobiłam sobie takie cus Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale Eldo zmężniał :loveu: Regalik fajny ja się nie mogę zebrać w sobie żeby coś zakupić a przydałoby się :cool3: Bo tak jakoś pusto mam w salonie ale chociaż psy mają dużo miejsca do biegania :loveu: A rozetka super :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jaka tam konkurencja czasem cos zrobie :) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczki przydreptały itutaj! Staffiki lubimy, BF - tez! I dlatego będziemy tutaj zaglądac!:lol: Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 wiecie co znalazłam takiego pisklaka a co robicccccccc :placz::placz::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nie chce Cie martwic ale jesteś prawie bez szans, otul go wata i daj pic strzykawka albo peseta zaraz poszukam tematu jak dziewczyna odchowała gołębia od pisklaka- tylko jeszcze nie wiem jak :hmmmm:. Pewnie był najsłabszy i rodzeństwo go wysiedliło Asiaczek ma racje ale moze byc tak ze nie przyjmą:-/ Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hm, ja bym poszła z nim do weta albo do ogrodu zoo. I tam przekazała w fachowe ręce. Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 siedzi w pudełku na woreczku z ciepla woda, popiskiwał dostał mokra bułke i jest cicho :evil_lol: chyba na cos ze skrzydełkim :shake: Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ptaiek nakarmiony, zrobił kupe i grzeje doopke na ciepłym woreczku :):) Quote
Recommended Posts