Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad:jestem jestem :multi: ale tylko na chwile :( mam popsiutego laptopka :angryy: i jedzie do doktora na gwarancje nie wiem kiedy do mnie wroci :-( wiec na dogo jestem jak dawid nie siedzi przy kompie (wiec go mało mam) :angryy: :mad: tesknijcie za nami :loveu:

a co u nas to hmmmm dobrze w czwartek jedziemy w góry z safi i eldo nie bedzie nas do niedzieli :):):) przed wyjazdem jak mi sie uda wstawia jakies focie z naszego sobotniego grilowania :) a jak wroce z górów toooo bede miec pełnooooooooo foci :):))
eldo wszytskich pozdrawia i sciska :) jak mi sie uda to wskocze jeszcze wieczorem :):):) jak nie usne bo mam na rano bleeeeeeee:shake::mad:

Posted

:evil_lol:albo dam odrazu :evil_lol::) bo potem to roznie moze byc :angryy:
Vectra te focie specjal for ju ;):loveu: za filmiki zeby nie bylo ze moje psy oponka sie nie bawia :diabloti:

sary za ta fote ale musiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i na koniec takie romantyczne ja :loveu::cool3:

Posted

Robimy pakowanie :):):) od jutra do niedzieli nie bedzie mnie na dogo wiec zycze wszytskim udanegooo i słonecznego wekeendu :) zeby było duzioooo fociiii :)
pozdwrawiam i buziaki :):):) 3majcie kciuki zeby mnie z noclegu nie wywalili z tymi :diabloti::cool3::loveu:
paaaaaaaaaa kochani

Posted

wrociłammmmm :multi: była superasnie ( pomijajac te korki na drogach-tyle zmarnowanego czasu :angryy: ) mam duzioooo fotek :) bede wstawiac ale nie dzis po padam :):):):):) psiaki bawiły sie super :) i my tez :)

Posted

mam 2 zmiane :angryy: wiec fotecki jak sie wyrobie to jutro rano :) a teraz bede robic rozetki bo mi sie nudzi :evil_lol:

i wiecie co w niedziele moj dawidek jedzie na tydzien i nie mam z kim zostawic eldo w poniedziałek :( a nie chce zeby siedział 8 godzin sam borok :( bo od wtorku to juz sobie poradziłam
:shake:

Posted

[quote name='Basia&Safi']mam 2 zmiane :angryy: wiec fotecki jak sie wyrobie to jutro rano :) a teraz bede robic rozetki bo mi sie nudzi :evil_lol:

i wiecie co w niedziele moj dawidek jedzie na tydzien i nie mam z kim zostawic eldo w poniedziałek :( a nie chce zeby siedział 8 godzin sam borok :( bo od wtorku to juz sobie poradziłam
:shake:

a nie masz kogoś kto wziąłby na ten jeden dzionek małego ??

Posted

[quote name='Basia&Safi']nooo nareszcie :evil_lol: a jutro rano tez dam focie i lepiej zeby tu ktos zagladał hihihih :evil_lol::loveu:

dasz przed 6 ...bo 5.50 wychodzę :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']dasz przed 6 ...bo 5.50 wychodzę :razz::razz:

ee nie no o 6 to ja mysle ze spac jeszcze bede hihihi

no to siedzimy i czekamy

no ja mysle :evil_lol:

a tego loda co mam na fotce to mi całego zjadły :mad:

a to tak z innej beczki eldo w kuchni :loveu::evil_lol:

a teraz ide :painting: a pozniej :hmmmm: poogladam tv i :sleep2: