Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :razz::razz: gdzie wczoraj byłaś jak Cię u Nas nie było :mad: Quote
Basia&Safi Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 kciałam byc :placz: ale trochu daleko a moj tez miał mecza :/ :angryy: noi jakos skonczyło sie na tym ze pojechalismy na nasza działke ale myslami byałm z wami :loveu::cool3: Quote
Alicja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Basia&Safi']kciałam byc :placz: ale trochu daleko a moj tez miał mecza :/ :angryy: noi jakos skonczyło sie na tym ze pojechalismy na nasza działke ale myslami byałm z wami :loveu::cool3: :razz::razz: no to intensywnie musi myślałaś bom łapnęła czkawkę jak jadłam pieczony chlebek z masełkiem czosnkowym :oops::razz: Quote
Basia&Safi Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 noo a jak :) prawie co dziennie kosci jak nie zapomne kupic hihihi :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 widzę , że pyszczek się ładnie wypełnia ? :) Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Basia&Safi']o 10 jedziemy na rtg łapki :-( pewnie już PO ....Basiu daj znaczka ... Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 tak juz po :) eldo spi po narkozie :( ale na szczescie kosci całe :multi: wet zbadał łapke dokładnie, eldus dostał tabletki i musimy obserwowac łapke wyglada na to ze moze cos ze sciegnem ale nic powaznego :lol: Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 :) musze mu cos kupic na sciegna i misnie :) Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 elus juz sie wybudził i jest normalny hehehe :multi::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 a my na łikand :evil_lol: majowy zabieramy safi i eldusia do białego dunjca nie opodal zakopanego Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 pokoik zarezerwowony :):):) ale sie ciesze :) dawno nigdzie nie bylam :cool3: a swoja droga to nigdzie jeszcze nie byłam z tymi dwoma łobuziakami :evil_lol: ale bedzie :):):):) Quote
Basia&Safi Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 foteczki z wczorajszego rtg :roll: nie mam dysplazji i mam całe kosteczki :multi::evil_lol: a tak eldu lubi jezdzic autkiem Quote
Basia&Safi Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 elus lubi patrzec gdzie jedziemy:):):) Quote
Alicja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Musisz mu fotelik na podwyższeniu zrobić :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Białaski też lubią jeździć autkiem ;) Pierwszy raz widzę psiego rentgena ;) Wow :) Quote
Basia&Safi Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 dzis na staffikowym forum trafiłam na inrofmacje i IV akcji PSIA KREW w toruniu( nie miała zielonego pojecia ze jest taki bank) , jendak ze eldo jest za mały mamy za daleko do torunia itd. itp. i tak postanowiłam cos zrobic a zrobiłam plakaty wkleiłam adres kliniki z województwa sląskiego i jutro je porozwieszam, tu znajdziecie wszytskie informacje Weterynaryjny Bank Krwi im. Milusia Też możecie tak zrobic :):) Quote
Basia&Safi Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 halooooo ja wiem ze jest piekna pogoda swieci sloneczko ale ja jestem w pracy :mad::angryy: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 jade dzis na działke jade dzis na działke :cool3: i zabieram pisy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Basia&Safi']jade dzis na działke jade dzis na działke :cool3: i zabieram pisy :evil_lol: :razz::razz:tylko PISy :eviltong: Quote
Alicja Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Basia&Safi']dzis na staffikowym forum trafiłam na inrofmacje i IV akcji PSIA KREW w toruniu( nie miała zielonego pojecia ze jest taki bank) , jendak ze eldo jest za mały mamy za daleko do torunia itd. itp. i tak postanowiłam cos zrobic a zrobiłam plakaty wkleiłam adres kliniki z województwa sląskiego i jutro je porozwieszam, tu znajdziecie wszytskie informacje Weterynaryjny Bank Krwi im. Milusia Też możecie tak zrobic :):) masz rację warto by było w Gabinetach Wet porozwieszać , bo szczerze przyznam ze nie miałam pojęcia ze Mikołow też jest w akcji .... mało kto o tym mówi i wie ...a póki nic się nie dzieje wiele rzeczy przemyka obok nas niepostrzeżenie ...a w momencie zagrożenia nie mamy czasu na myślenie ... Quote
Recommended Posts