Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu , a próbuj z nim truchtać na smyczy .. taki równy kłus .. i obserwuj jak się nóżka zachowuje ....

a włoski miód :) też muszę iść do fryzjera .... kurde jak ja nienawidzę, jak ktoś mi przy włosach manipuluje :mdleje:

Posted

ja w zasadzie raz wyszłam wściekła od fryzjera .... po mega wojnie ....
miałam włosy dobrze za pas .... poszłam podciąć 5 cm ... pani mi obcięła przed ramiona ... myślałam , że ją zabije :evilbat:

a co do eksperymentów , to byłam królikiem doświadczalnym - salonu fryjerskiego Frank Provost ... czy jak się to nazywa .... się uczyli na mnie ciąć , farbować .. ale pod okiem super nauczycieli , więc ryzyko trochę mniejsze .. ino czas .. strasznie długo im szło ;) no ale uczyć się muszą :)

Posted

krotko bo padamy:roll: bylo super :) Tengusia super ze byłas Ty wiesz ciamu :cool3: bo wiesz aparacik itp. :angryy: no ale do rzeczy
Ocena obiecujacy
uzasadnienie :
W typie rasy, bardzo ładna skora, dobry zgryz, b. dobry charakter :multi: a tak sie bałam bo eldo utyka ale sedzia sie zgodziła po konsulatcji z hodowcmi postanowiłam go wystawic taki nasz malutki sukces :loveu:
aa anoi eldo był 2 :) [SIZE="1"]na 2 hhih :evil_lol:

Posted

[CENTER]:multi::multi::multi:Gratulujemy udanego występu!!!:multi::multi::multi:
[/CENTER]

Rudasek pełną gębą z Eldusia!!!

My z Bercią nie dojechałyśmy bo dopadła Bertkę cieczka ale mam nadzieję do miłego zobaczenia przy okazji kolejnych wystaw!!!