Tengusia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Basia&Safi napisał(a):zadna ciocia nas nie pociesza :( Eldusiowi przykro Eldus biedactwo kochane :glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze: oby to sie nie okazalo nic powaznego :p Quote
Alicja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Basiu , może Elduś jak biegał źle stąpnął :razz::razz:...będzie dobrze :calus: Quote
Vectra Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Basiu , trzeba teraz odczekać i doglądać co się będzie działo .... Raczej myślę , że dostal przeciwzapalny , niż bólowy ... nie daje się psom środków przeciwbólowych na kontuzje kończyn , by sobie bardziej łapiny nie poprawiły. Musisz obserwować .. może źle zeskoczył , a może go coś ugryzło , a może wbił sobie coś ? Będzie dobrze , trzymaj się :buzi: Nie mniej , troszkę mu ogranicz szaleństwa. A to , że nie okazuje że boli , to normalne :) Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Byliśmy dziś znowu u weta, dostał dwa zastrzyki, jak do wtorku mu nie przejdzie to rtg, wet mówi ze moze cos z bioderkiem myślę ze to stłuczenie, bo nie ma ani opuchlizny i daje sobie dotykać ta łapkę, biega jak biegał ale na 3 ;) oby bylo dobrze w sobote wystawa :shake: Quote
Tengusia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 musi byc dobrze :mad: trzymam kciukasy za mlodego :thumbs: Quote
Basia&Safi Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 kilka fotek z dzisiejszej wyprawy :) bo mamy gosci wiecej jutro :) Quote
klaudia&Manta Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Widoki kapitalne :loveu: Uwielbaim takie . Troszkę mi Irlandzkimi 'zalatują' :evil_lol: Gdzie to było ? Quote
Basia&Safi Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 mirów nie dalego czestochow, jakies 20 km za ogrodziencem :):):) jutro wiecej fotek :):):) Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 a co z łapka jest poprawa, coraz czesciej na niej staje :) jak sobie lezy to wywija ja we wszytskie strony heheh :) mysle ze bedzie okej i w sobote staniemy na ringu :multi: ciag daljszy fotek :) poczatek trasy od tyłu :evil_lol: i pomiedzy droga ta prowadzi do nastepnego zamku ok pól godzinki spacerku :) iekna trasa :) Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 i jeszcze kilka zeby pokazac wam jak tam jest pieknie :) a tutaj daje linka z fotka na której widac podrapanie o którym wczesniej pisałam http://img220.imageshack.us/img220/2811/dscf1503.jpg Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Zadarł goszponem ;/ ja mam po Ozzym szrame jak mnie zahaczył ...raz zapomnialam mu ściąć i sie mi dostalo :razz::razz: Quote
Tengusia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ja mam szrame na moich spodniach skorzanych jak mnie kiedys Boleslaw wital po przejazdzce motorkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 z łapka juz lepiej elno na niej saje ale jeszcze troche kuleje :roll: za 2 dni wystawa, chyba znowu polegniemy :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Basia&Safi']z łapka juz lepiej elno na niej saje ale jeszcze troche kuleje :roll: za 2 dni wystawa, chyba znowu polegniemy :evil_lol: 2 dni a nie 3 :hmmmm: Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 no juz 2 hehhe :evil_lol: eldo jeszcze troche utyka :mad: Quote
Tengusia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Basia&Safi']no juz 2 hehhe :evil_lol: eldo jeszcze troche utyka :mad: no teraz to juz tak :grins: a mnie martwi to ze pogoda ma byc brzydka :placz: Quote
jbk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mnie też martwi, że akurat na weekend ma się pogoda zepsuć, planowałyśmy spacer większą grupą.... Quote
klaudia&Manta Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wystawić go możesz. Zależy od sędziego , zauważy albo nie . :p Tyle że jak zauważy ,można uznać że to Eldo mam poprsotu zły bruch , i tyle. Quote
Tengusia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Basia&Safi napisał(a): aaaaaaa i tengusia czy wiesz ze na tym samym kampingu bedze otwarcie sezonu motorowego ;P i bedzie ich tam duziiiiooooooooooooo wieeeeeeemmmmmm :sweetCyb: Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 nie wiecie czy jak eldo bedzie troche utykał, ale mam nadzieje ze do soboty mu minie to czy moge go wystawiac ? aaaaaaa i tengusia czy wiesz ze na tym samym kampingu bedze otwarcie sezonu motorowego ;P i bedzie ich tam duziiiiooooooooooooo Quote
Basia&Safi Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 kurcze no pojedziemy na 1000000 % tylko kurdee nie wiem czy bedziemy na ringu :) zobaczycie na miejscu jak wyglada utykanie eldo :shake: czasem sobie zapomni i chodzi i szaleje normalnie czasem utyka juz nie wiem :shake: tengusia na gg napisz mi nume telefonu :):) Quote
Tengusia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Basia&Safi']kurcze no pojedziemy na 1000000 % tylko kurdee nie wiem czy bedziemy na ringu :) zobaczycie na miejscu jak wyglada utykanie eldo :shake: czasem sobie zapomni i chodzi i szaleje normalnie czasem utyka juz nie wiem :shake: tengusia na gg napisz mi nume telefonu :):) lecem i piszem :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 a wiec najpirw jaaa :evil_lol: tak bylo do wtorku :roll: a tak teraz a teraz moje kochane serduszko :) Quote
Recommended Posts