Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

a ja od 11 maja do 17 sama z piesiem w domku, musze cos wymyslic zeby miec jakies L4 :evil_lol: tak na niby ale zeby w domu byc hehehe bo tż leci na tydzien do irlandiiiiiiiiiiiiiiii :-( a szkoda mi urlopu a nie bede codziennie zostawiac eldusia na tyle godzin samego od 6:30 do 15
jakies propozycje hehe

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te amstaffy okropne :evilbat:

a moja Fazula tak ladnie bawi sie z Maxem (8 miesieczny staffik) choc raz jak go zrolowala to biedak fikolka w powietrzu zrobil :mad: wczoraj tez ladnie sie bawili choc zabawa tak naprawde rozkrecila sie jak Max przypomnial sobie ze facet jest i milosci mu sie zachcialo :evil_lol:

Posted

[quote name='Basia&Safi']synek tez sie chciał tylko pobawic ale ten pies nie chciał :mad:

brzydal :mad:

wstyd przyznac ale moj Bolus tez bawic sie nie chcial ze staffikiem, zjesc moze i owszem :evil_lol: ale wystarczylo ze Bolus dwa razy burknal na smarka i ten wiecej juz nie podchodzil, a wczoraj na spacerku Bolus juz wogole nie reagowal jak mlody biegal wokol niego (mimo to i tak byl na smyczy bo jemu to nigdy nie wiadomo kiedy cos do tego wielkiego lba strzeli :stupid: )

Posted

dzialeczka wyglada na calkiem calkiem duza :p ech zazdroszcze takiej dzialeczki ja to moge na skwerku w centrum siedziec na lawce miedzy pijaczkami i pijaczkami - sama rozkosz :wallbash:

Posted

[quote name='Basia&Safi']nic mi sie nie chce :shake: kto wpadnie do mnie umyc okna :evil_lol: i troch przatnac :) bo mi sie nie bardzo chce hehehe

oj to ja nie pomoge bo moje "checi" do sprzatania dawno dawno temu uciekly w sina dal :evil_lol: ... kto wie moze ktos je przygarnal i dal im nowy domek :diabloti:

Posted

[SIZE="5"]AAA nie wiem co robić  Eldo zrobił sobie cos w tylną łapkę, kuleje na nią stara się na niej nie stawać  byliśmy u weta dostał zastrzyk przeciw bólowy, jak jutro będzie kulał mamy przyjść, łapką mogę poruszać eldo nie pokazuje przy tym bólu, nie jest spuchnięta, może to nic poważnego?