Basia&Safi Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 a ja od 11 maja do 17 sama z piesiem w domku, musze cos wymyslic zeby miec jakies L4 :evil_lol: tak na niby ale zeby w domu byc hehehe bo tż leci na tydzien do irlandiiiiiiiiiiiiiiii :-( a szkoda mi urlopu a nie bede codziennie zostawiac eldusia na tyle godzin samego od 6:30 do 15 jakies propozycje hehe Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 buuu takie ciepełko a ja do pracy :angryy: kto to wymyslił :mad: a eldo dostanie kosteczke i bedzie grzecznie siedział w domku :] Quote
Tengusia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 a ja wlasnie wrocilam z lotniska i zastanawiam sie kto jest bardziej padniety ja czy psy :hmmmm: Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 ja wiem napewno kto jest najbardziej znudzony :cool3: byle do 21 =] Quote
Tengusia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Basia&Safi']ja wiem napewno kto jest najbardziej znudzony :cool3: byle do 21 =] szybko zleci :glaszcze: Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Vectra']a czo będzie o 21 ? :diabloti: koniec pracy :multi: a eldusia podrapał amstaff :( mam nadzieje ze nie mocno :( Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ooo a Ty w już pewno w domu , pisz co z tym podrapaniem ... :hmmmm: podrapał ? Quote
Vectra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Do "wesela" się zagoi "buzi" , ale po za tym ok ? Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 mamy szrame na pleckach :( krecha 20 cm nic strasznego ale jest krew sie nie polała Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 te amstaffy okropne :evilbat: a moja Fazula tak ladnie bawi sie z Maxem (8 miesieczny staffik) choc raz jak go zrolowala to biedak fikolka w powietrzu zrobil :mad: wczoraj tez ladnie sie bawili choc zabawa tak naprawde rozkrecila sie jak Max przypomnial sobie ze facet jest i milosci mu sie zachcialo :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 synek tez sie chciał tylko pobawic ale ten pies nie chciał :mad: Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Basia&Safi']synek tez sie chciał tylko pobawic ale ten pies nie chciał :mad: brzydal :mad: wstyd przyznac ale moj Bolus tez bawic sie nie chcial ze staffikiem, zjesc moze i owszem :evil_lol: ale wystarczylo ze Bolus dwa razy burknal na smarka i ten wiecej juz nie podchodzil, a wczoraj na spacerku Bolus juz wogole nie reagowal jak mlody biegal wokol niego (mimo to i tak byl na smyczy bo jemu to nigdy nie wiadomo kiedy cos do tego wielkiego lba strzeli :stupid: ) Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dajcie mi fryzjera :-( bo w lustro patrzec nie moooge :mad: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 a teraz starszy brat Hektorek :lol: moja ziemia :) i działeczka na niej Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 i znowu w pracy :( byle do niedzieli jedziemy na wycieczke do Mirowa :) http://notopa.pl/photo/40430.jpg http://www.zgodzinski.com/galeria/i/jura1999/images/Zamek-Jura-3.jpg <lol> Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 dzialeczka wyglada na calkiem calkiem duza :p ech zazdroszcze takiej dzialeczki ja to moge na skwerku w centrum siedziec na lawce miedzy pijaczkami i pijaczkami - sama rozkosz :wallbash: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 spora spora :) jest gdzie pobiegac :) Quote
Alicja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ale fajowsko masz z działeczką ...psiaki na spokojnie mogą poszaleć Quote
Basia&Safi Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 nic mi sie nie chce :shake: kto wpadnie do mnie umyc okna :evil_lol: i troch przatnac :) bo mi sie nie bardzo chce hehehe Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Basia&Safi']nic mi sie nie chce :shake: kto wpadnie do mnie umyc okna :evil_lol: i troch przatnac :) bo mi sie nie bardzo chce hehehe oj to ja nie pomoge bo moje "checi" do sprzatania dawno dawno temu uciekly w sina dal :evil_lol: ... kto wie moze ktos je przygarnal i dal im nowy domek :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [SIZE="5"]AAA nie wiem co robić Eldo zrobił sobie cos w tylną łapkę, kuleje na nią stara się na niej nie stawać byliśmy u weta dostał zastrzyk przeciw bólowy, jak jutro będzie kulał mamy przyjść, łapką mogę poruszać eldo nie pokazuje przy tym bólu, nie jest spuchnięta, może to nic poważnego? Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 zadna ciocia nas nie pociesza :( Eldusiowi przykro Quote
Recommended Posts