Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia&Safi']ojeeee do lodowiska to ja mam jakies 10 minut spacerkiem i widze go z okna ;P :)
wiecie co zaczynam miec stresa przed ta wystawa :/

to chyba tak zrobie, pogadam z bratem czy moge u niego nocowac (nie chcialoby mi sie tak wczesnie w sobote jezdzic autobusem z Katowic :eviltong: ) a wy mnie poprostu spod lodowiska odbierzecie :grins: ale to jeszcze dogadamy jak cos ;)

Posted

[quote name='Basia&Safi']:) no pewnie ze sie dogadamy :) tylko ja nie wiem jak Ty wygladasz masz konto na naszej klase ? :D:D:D napisz na pw to cie poszukam heheh

mysle ze bez problemu mnie poznasz taka mala ziewajaca postac hihihi to wlasnie bede ja :eviltong: a zwie sie Dominika Gawrońska poszukaj na NK ;) choc tam wiecej fot psiakow niz moich jest :evil_lol:

[quote name='Alicja']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Tengusia na mus transparent zrobi ;)

http://img117.imageshack.us/img117/6049/dscf0867.jpg
bowski szczękoczółek :loveu:

no jak mus to mus :evil_lol:

Posted

niestety mojego brata 18 kwietnia nie bedzie w Polsce wiec nocleg u niego odpada, a co za tym idzie musze cos wykombinowac zeby tak wczesnie znalezc sie u was i pojecia nie mam co :niewiem: ale jest jeszcze troche czasu wiec moze cos wykombinuje, moze uda mi sie ublagac mojego TZta zeby mnie podrzucil rano do Tych :knuje:

Posted

agnethka napisał(a):
Basiu masz nocleg? może Tengusia..... :cool3:
hmm? jak myślisz? taaak mi do głowy wpadło :cool1:

yyyy szukasz noclegu tak? :) mysle ze by sie cos udało :) tylko nie mam juz na tyle transportu do czestochowy heheh :)

Posted

Basia&Safi napisał(a):
yyyy szukasz noclegu tak? :) mysle ze by sie cos udało :) tylko nie mam juz na tyle transportu do czestochowy heheh :)

mysle ze jej chodzilo o to zebys przenocowala mnie :evil_lol: ale jako ze wszystko udalo sie juz ustalic to nocowac bede u siebie w domciu :lol:

Posted

tiaaaa :p wiecie co mam na 10 pietrze 38 stopni:razz: toche ciepło nie :evil_lol: zabierazm zaraz piesy dzialeczke zabieramy jeszcze znajomych z owczarkiem ale bedzieee :) spokojnie spokojnie zabieram tez aparat :):):)

tylko chciala bym zostawi w domu katar ale on nie chce zostac :mad:
kupilam dzis piesiom piłke ae to nie byl dobry wydatek :) to wydatek na hmmm 10 minut moze 5 :D:D:D

babcia cos sadziła na działce no i po co jak piesy beda szalec toooo u babcia bedzie :diabloti: n ale babcia nas kocha i nie bedzie krzyczec hehehe

Do wieczoka paaaaa milutkiej soboty

Posted

aaa dodam tylko ze piłka mowiłam 5 minut :mad: nie nie tyle to nie bylo na pewno :D ledwo safi ja złapała i było po piłeczce :roll::shake:
chybs kupir im taka do kregi :D:D:D

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z piłkami to 1 wielki problem , ze są takie mało wytrzymałe :shake:...ja w ciągu lata tracę majątek na piłki dla Ozzulca :diabloti::evil_lol:

Posted

eldus pomylił mojege pendraka z przysmakiem :angryy: i nie mam jak zgrac focie z 2 kompa :) ale na pocieszenie Elusia ulubione zajecie jak spotka sie z hektorkiem :):):)

focie z działeczki jutro :)