Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

czesc :) ooo tak remont sie posówa ale wczasie hehehe :) nie no troche lepiej dzispowiesilimy szafki i tv :) malutkimi kroczkami do przodu :)

a co do fotek hmmm moze sie jeszcze dzis zmobilizuje :oops:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kilka nowych fotek :) coraz wiecej nowych zabków :) uczymy sie postawy na wystawe :)
tak nie winnie sie zaczeło :diabloti:

a poznije to juz :diabloti::diabloti: :evil_lol:
zapewniam to nie sapozorowane fotki :D

Posted

ile latek ma Safi?

a z balaganem to jeszcze nie tak zle:eviltong: moj Bullis to byl janiolek:diabloti:ale Vesper kiedys wykopala mi ziemie z 3 donic -wielkich i to wszystko rozniosla po calym domu na dole i kopala se w tym a w miedzy czasie w skakiwala na kanapy(biale mam)...:diabloti:

Posted

w miedzy czasie w skakiwala na kanapy(biale mam)..

Ale masz je nadal przynajmniej - moja bokserka jak się zajęła kanpą skórzaną , to został sam drewniany stelarz :diabloti:

Eldo strasznie wyrośnięty już .. :-o

Posted

ojj rosnie łobuziak rosnie :) wszystko by chciał zobaczyc i posmakowac :) nie chce sie nauczyc ładnie prezentowac a wystawa juz blisko :(
chce mu umyc zabki kupiłam szczoteczke i paste dla piesków a on nie :angryy: i koniec :mad: tylko poczuje zapach i koniec

a safi ma 3 latka a juz mniejsza od eldo hehehale bawia sie ładnie :diabloti:

Posted

hey.
patrząc na foty nie masz tak źle... Empo to dopiero :diabloti: papier toaletowy "kradnie" za każdym razem jak mu się uda do niego dostać...
Poza tym rozszarpał koc na strzępy, a w poniedziałek rozszarpał dużą poduchę i porozsiewał jej wnętrze po całym mieszkaniu, jak wróciliśmy z pracy to mieliśmy biało. Tak mu się spodobało, że dzisiaj zrobił nam powtórkę :angryy: aż się boję, co będzie jutro ;) do tego dochodzą odbite zęby w meblach i obszarpane boki łóżka... tak więc istny diabeł wcielony z niego w porównaniu z Gardą i Nadirem (jamnik szorstkowłosy, który był z nami przed Gardą) razem wziętymi.

Posted

[quote name='staffboy']hey.
patrząc na foty nie masz tak źle... Empo to dopiero :diabloti: papier toaletowy "kradnie" za każdym razem jak mu się uda do niego dostać...
Poza tym rozszarpał koc na strzępy, a w poniedziałek rozszarpał dużą poduchę i porozsiewał jej wnętrze po całym mieszkaniu, jak wróciliśmy z pracy to mieliśmy biało. Tak mu się spodobało, że dzisiaj zrobił nam powtórkę :angryy: aż się boję, co będzie jutro ;) do tego dochodzą odbite zęby w meblach i obszarpane boki łóżka... tak więc istny diabeł wcielony z niego w porównaniu z Gardą i Nadirem (jamnik szorstkowłosy, który był z nami przed Gardą) razem wziętymi.
odpowiedź - KENNEL KLATKA , pamiętaj on rośnie , a w raz ze wzrostem , zniszczenia też wzrastają ... musisz mi uwierzyć na słowo :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aniao']Ja myślę, że Eldo zrobił tam gdzieś siusiu, a Safi go uczyła, jak to wytrzeć papierem :)[/quote]

A może planują rozpocząć korzystanie z toalety?

Posted

[quote name='jbk']A może planują rozpocząć korzystanie z toalety?[/quote]

hehe. Basia to może na początek nocnik im postaw. A potem jak juz Eldo urośnie to będzie sięgał do kibelka, Safi też podsadzi :shiny:

Posted

aaaa myslelismy o klatce ale nie mam sumienia :( kielki jeszcze sie nie odbiły na mebelkach poduchy pozamykane eldo ma mase zabawek wiec nimi jak narazie sie bawi, wiekszych szkod nie odnotowalismy :diabloti:hehe :)

Posted

Empo z Gardkiem tez mają "kupe" zabawek, ale to złośnik i jak nas nie ma to się wyżywa ;) Klatkę tez mamy, ale sąsiedzi się skarżyli na śpiewy, wiec darowaliśmy sobie, bo w sumie... z sąsiadami trzeba żyć w zgodzie, a meble wysmarowaliśmy tabasco na maxa i teraz mamy spokój - Empo za meble się brał na początku swojej kariery u nas. Poduchy... to wynik tego, że od początku lutego zostaje sam z Gardą w domu, bez nas, ponieważ nowa praca wzywała po 2miesiecznej przerwie. Dzisiaj jest piątek - 6 luty i Empo "przyzwyczaił się" do tej sytuacji - inaczej reagował rano i spokojnie bez demolki wyczekał do 16ej.
Wiem, że będzie ok :p

Posted

aaaa juz czasem siły nie mam gdzie nie idziemy i sa ludzie musze wszystkim tłumaczyc ze to nie zadna bestia nie jest groźny i ze to nie jest amstaf ahhh Ci ludzie :mad: i te babcie z wnukami zostaw bo sie pogryzie aaaazwariowac na zakupach mozna :evil_lol:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
aaaa myslelismy o klatce ale nie mam sumienia :( kielki jeszcze sie nie odbiły na mebelkach poduchy pozamykane eldo ma mase zabawek wiec nimi jak narazie sie bawi, wiekszych szkod nie odnotowalismy :diabloti:hehe :)

wiesz , klatka to nie zbrodnia .... wiele razy ratuje małemu zbójowi życie ...
niedawno pies znajomych , zginął tragicznie .... oglądał sobie gniazdko i poraził go prąd ...

jeszcze jedno .. jeśli zamierzasz wystawiać Eldo ... to serio , zacznij go do klatki przyzwyczajać ... na wystawie docenisz tą sale tortur .. kenel klatkę.
Pies bez klatki , na wystawie jest zamęczony .. a w swoim małym pokoiku .. wypoczywa i spokojnie , bez większego stresu czeka na swoją kolej wejścia na ring ...

• 2 weeks later...