Basia&Safi Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Safi jest bardzo cierpliwa :) pozwala mu na bardzo duzo :crazyeye: narazie zabieramy ja do domu tylko na wekeend bo wtedy zawsze ktos z nas jest w domu :) i mamy na nich oko :) jak mały wymieni ząbki i wyrosnie z gryzienia safi wprowadzi sie do nas na stałe :) psiaki jak sa razem to bawia sie razem :) polubiły sie :) Kupiłam dzis ringówke ale młody jakos tak nie bardzo :( co robic ? :placz: Quote
Asztir Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a co znaczy nie bardzo? :) ciągnie czy ją szarpie czy np. nie chce stać? generalnie wszystko i tk się opiera na podkarmianiu w czasie nauki, przy czym jeżeli się boi ringówki i nie chce jej nosić to trzeba powoli go przyzwyczajać i nagradzać za podchodzenie do niej jak ją trzymasz potem wkładanie głowy do dużego oczka itd. no ale nie sprecyzowałaś o co Ci chodzi więc nie bardzo można udzielić odpowiedzić :) Quote
staffboy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Basia&Safi']a tu Eldo z rodzeństwem :) Witamy, widzę, że mamy rodzeństwo. U nas zamieszkał Emporio (Empo) - pierwszy po lewej. Pozdrawiamy Quote
Magda Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Basiu jak super! Kolejny domownik:loveu: Od razu się zakochałam. Nareszcie Kropeczka ma braciszka Więcej fotek! Quote
OdLabci Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 sliczny jest ten wasz chlopaczek:)) cudowny kolorek:)) Quote
Basia&Safi Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 wydaje mi sie ze sie boi :shake: mały jest tak ruchliwy i szalony ze nauka postawy idzie nam własciwie nie idzie hehe tak jak powinna mały nie potrafi ustac chwile spokojnie diabeł wcielony :diabloti: super ze jest tu rodzeństwi Eldo :) :p zgłaszacie sie na wystawe ? w katowicach my sie juz zgłosilismy :) Quote
Patka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Basia powolutku :cool3: będzie dobrze staffboy ciekawe jak mały sie wybarwi :cool3: Quote
Basia&Safi Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 rodzinne fotki :D:D:D one nie usiedza spokojnie a to ich ulubione zajecie :diabloti: i moja perełka :) Quote
Basia&Safi Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 rodzinne fotki :D:D:D one nie usiedza spokojnie a to ich ulubione zajecie :diabloti: i moja perełka :) Quote
Vectra Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Basia&Safi napisał(a):wydaje mi sie ze sie boi :shake: mały jest tak ruchliwy i szalony ze nauka postawy idzie nam własciwie nie idzie hehe tak jak powinna mały nie potrafi ustac chwile spokojnie diabeł wcielony :diabloti: super ze jest tu rodzeństwi Eldo :) :p zgłaszacie sie na wystawe ? w katowicach my sie juz zgłosilismy :) staffik :diabloti: pocieszę Cię :evil_lol: Franek stanął pierwszy raz jak miał rok :cool3: Quote
Basia&Safi Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Pierwsza rzecza jakiej nauczyl sie Eldo było siad za ktore oczywiscie byl przysmak, i teraz jak tylko zobaczy przysmak odrazu siada :/ jak tylko go ustawiam plask na gruba dupcie :diabloti: co robic :( Quote
Asztir Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 możesz zacząć od tzw wyłapywania- czyli pies stoi sam z siebie, Ty mówisz super i nagroda . Możesz też zacząć używać klikera, tu odsyłam do strony Internetowej Barbary Waldoch Szkolenie klikerem lub do książek [url=http://www.dogs.gd.pl/kliker/] Szkolenie metodą klikerową Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 http://img155.imageshack.us/img155/7601/dscf4064df0.jpg - świetna pozycja :) Quote
Alicja Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 http://img58.imageshack.us/img58/8255/dscf3822be9.jpg :loveu::loveu::loveu: Basiu będę się BARDZO starać o wolny piątek na Katowicką wystawę :multi: Quote
hun Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [SIZE="6"]WESOŁYCH ..SWIĄT :tree1::x-mas: I DOSIEGO ROKU :BIG::drink1: Family Buldożer Quote
Basia&Safi Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Teraz troche Światecznie :) Safi została u rodziców zeby im przykro nie bylo ze sami na Świeta :) Quote
Basia&Safi Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Teraz troche Światecznie :) Safi została u rodziców zeby im przykro nie bylo ze sami na Świeta :) Quote
ola9338 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 przesliczne pieski :loveu: tylko pozazdroscic:iloveyou: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
Alicja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :loveu::loveu::loveu:dobereczek w Nowym oby lepszym Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 a nam wypadaja zabki :( i bedziemy miec nowe :razz: Quote
blaira Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hej Basiu, Gdzie w Tychach dokładnie mieszkacie? Ja ostatnio bywam w Tychach co jakiś czas (osiedle C). Może się kiedyś umówmy na wspólny spacer jak będę znów w tych okolicach ;) pozdr. Quote
staffboy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Hey. Jak tam zęby u Eldo? U nas to samo - ledwo zgubimy, a już pojawia się nowy. Jak masz nowe fotki to wklej. Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts