Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo prosze o namiary na szkole dla psow i tor- domyslam sie ze jest on w Tychach.
Jestem z bielska i mam sunie,ktorej bardzo przydalaby sie taka aktywnosc :razz:.

Posted

[quote name='4ad69']bardzo prosze o namiary na szkole dla psow i tor- domyslam sie ze jest on w Tychach.
Jestem z bielska i mam sunie,ktorej bardzo przydalaby sie taka aktywnosc :razz:.

Tor i szkolenie odbywa się pod okiem pani Ani Biziorek w Tychach, przy Liceum Ogólnokształcącym im. Wyspiańskiego. ;) Więcej tutaj:
dogi_niemieckie_hodowla.republika.pl/

Posted

hej:)
fajna kuuchniaaa:):):)
widzę Safcia bidze miała towarzystwo:)super!!!!
a ja ostatnio tak sie nakrecilam na buldożka fr ze masakra!!!!niestety póki co nie mogę mieć bo nawet dla Toski mamjuz zbyt mało czasu...ale objecalam sobie ze jak sie juz wszystko unormuje i sie wyprowadze od rodzicow to sobie kupie takiego oo jeeeeejjj:):):):)
powiedz mi Basiu czy Safcia charczy?? bo ja spotkałam ostatnio kilka panow tej rasy i charczeli tak śmiesznie.i zasatanawiam się czy wszystkie Bulożki fr tak maja...
ahhhh sliczna masz panienke normalnie zazdroszcę!!!!!
pozdrwiam:)

Posted

Witaj :) Safi akurat nie charczy czasem chrapie ale nawet na to nie zwracam uwagi a inne buldozki nio tak charcza ale nie wieszystkie i nie potrafie Ci powiedziec od czego to zalerzy hehe :)

AAAAAAAAAa zaczynam panikowac jutro przeprowadzka mieszkanie nie skonczone :( a jutro odbieramy eldo :):):)

Posted

[quote name='Basia&Safi']Witaj :) Safi akurat nie charczy czasem chrapie ale nawet na to nie zwracam uwagi a inne buldozki nio tak charcza ale nie wieszystkie i nie potrafie Ci powiedziec od czego to zalerzy hehe :)

AAAAAAAAAa zaczynam panikowac jutro przeprowadzka mieszkanie nie skonczone :( a jutro odbieramy eldo :):):)

będzie dobrze ....dacie radę :cool2:

Posted

Tak jak Alicja napisała dacie radę my mieszkamy w nieskończonym mieszkaniu już trzy miesiące i jest bardzo dobrze :p
Trzymam kciuki za jutro :kciuki:
I czekam na fotorelację :loveu:

Posted

Będzie dobrze.

My też mamy nie do końca skończone mieszkanie, ogólnie jest prawie wszytko tylko nie mamy listew przypodłogowych co jest kłopotliwe bo Lola wyciąga nam różne pyłki z dziurek.

No i jeszcze nie mamy drzwi wewnętrznych (w trakcie zamawiania), to tu trochę gorzej bo mała obgryza kanty w miejscach gdzie jest położona płyta karton gipsowa:)

Pozdrawiam i zazdroszczę kolejnego domownika
;)

Posted

własnie czekam na Dawidka, oh ale mam stresa :) przyjedzie po mnie i odrazu jedziemy na mieszkanko sie bedzie działo :) ciekawe jak Safi ;) tyle nowego pierwsza noc wnowym mieszkaniu z nowym psem :) z relacji telefonicznej Eldo byl troche smutny i zestresowany no ale to narmalne zabrali go od rodzenstwa źli ludzie hehe

Posted

jak narazie chyba jest dobrze :) Safi troche zazdrosna chce troche dominowac ale zaczyna ustepowac :) na starym mieszkaniu chodzi za Eldo wszedzie :) wszytsko jej i nie ruszac nie zabierac:diabloti: :D mały noc przespał obudział sie pare razy ale tylko na chwile :) jutro albo jeszcze dzis bede miesc aparat to cos powstawiam :)

Posted

[quote name='Basia&Safi']jak narazie chyba jest dobrze :) Safi troche zazdrosna chce troche dominowac ale zaczyna ustepowac :) na starym mieszkaniu chodzi za Eldo wszedzie :) wszytsko jej i nie ruszac nie zabierac:diabloti: :D mały noc przespał obudział sie pare razy ale tylko na chwile :) jutro albo jeszcze dzis bede miesc aparat to cos powstawiam :)

:kciuki: będzie dobrze ... dogadają się ;)

czekam na fotaski ;)

Posted

Super zdjątko!!!
Czekamy na więcej :loveu:
Na pewno się dogadają ale trzeba na to czasu mój Czesio jest np a społeczny jeśli chodzi o przytulanki między psie tzn nie za bardzo lubi jak się do niego kobity kleją i obojętne czy to Gabi czy Bercia on woli końskie zaloty :cool3:

Posted

Witam wszystkich serdecznie :)
Mały od piątku jest juz z nami :) nie mam fotek bo cierpię na brak aparatu czasowo :) z takich ważniejszych to Safi zaakceptowała małego trochę go ustawia jak mały za bardzo zaszaleje :) ale jego ulubiona zabawa to łapanie Safi za obroże :) jak przesadzi to Safi warknie i juz jest cisza :) Eldo strasznie szybko sie uczy za przysmak nauka siadania zajęła mu 15 minut :crazyeye: przychodzi na zawołanie, na spacerku ładnie nawet bez smyczy :) jeszcze czasem siknie w domku i jakąś kupka ale spokojnie do celu
Mam kilka pytań :)
Jaką karmę z suchych polecacie mamy teraz royalaa junior,
Jakie mięska najlepiej podawać z ryżem ? gotowane surowe ? łopatkę karczek czy co innego :)
macie dla nas jakieś wskazówki, rady i porady :):):)

Posted

Basia , nie dostosowujesz psa do karmy , tylko odwrotnie ....
musisz obserwować co lubi , co mu służy ....
mięsko , jak masz dobre , świeże ... i Eldo lubi surowe , to jak najbardziej tak , możesz lekko sparzyć , ugotowane wiadomo traci wszystko ...

cieszę się , że Eldo już wami :multi: :multi:
teraz bez fot , się nie będzie liczyć :mad: ;) :diabloti: