olcha Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hahahaha góruje nad wszystkimi facetami ;) Quote
kinia_w Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ekipa pierwsze klasa :D:D Safi klops, Muszki tchórz i Mejk głodomór :loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a teraz taka moja kompozycja :) Basiulka świetnie to zrobiłaś.:loveu: Ja to chyba nigdy czegoś takiego nie wyczaruję :shake:.Super. Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Super mieliscie spotkanko!! Az wam zazdroszcze:lol::lol: Slodziutki pycholek zmarzl:loveu::loveu: Czekam na foty z kapieli (juz to widze):evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 no to wklejam obiecane toki z kapieli :) nie zglaszac do toz-u :):):):):) to jej 1 kapiel dlatego taka mina hehehe nareszcie :) Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 hahaha jaki stworek slicznyy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boziuuu Basia cos Ty ten slicznoce zrobilaaaa, patrz jaka ona ma mine :shake: biedna Safineczka kropeczka :placz: Chyba bede musiala Ci ja zabrac :cool3: :cool3: Jaka kochaniutkaa, fotka jest genialna!! :loveu: Ta minaa tej panienki jest boska i te uszka.. ahhh :loveu: :loveu: :loveu: Buziolki...:calus: Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] Jaka zmokła kura :lol: moje psice też mają takie miny a kąpały się już wiele razy. A czy Safineczka dostała ataku radości po wyjściu z wanny (mam na myśli bieganie dookoła jak królik :lol: )? Quote
misiaczek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Safineczka,czyściutka dziewczyneczka :iloveyou::Cool!:. Quote
DORRAG Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jaką ma minkę biedulka, tak mi męczyć suńke nie ładnie:shake: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Hihi taki z niej smieszny gacek z duzymi uszkami:evil_lol::evil_lol: Bala sie kapieli? Quote
agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Sliczna wykąpana Safineczka.biel az razi po oczkach:) Quote
Hebulka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Tak sobie myślę ile razy już pisałam ze Safinka to wyjątkowo słodka dziewczynka :hmmmm: Pewnie dużo,ale za kazdym razem przychodzi mi to do głowy jak ją widzę,a te fotki z kąpieli to już odlot totalny :loveu: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Fotki :cool3: Foteczki :cool3: Chcemy :cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 okej okej :evil_lol: Nocny spacerek:p panienka z okienka :) Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Boziuu jakie to jest kochaniutkiee :iloveyou: Safineczko kropeczko sliczniusi Ty moj nietopereczku z podbitym ockiem (:evil_lol: ) :loveu: :loveu: I ten pycholek taki usmiechniety, ten jezorek slodziutki co chce lizaac wszystko jaaaa juz bym Cie zjadla :oops: :multi: :loveu: :hmmmm: czy mi sie zdaje czy Safinka podaje lapke?? :shock: Basia :shock: :evil_lol: No no no jaka Panienka z okienka :cool3: :cool3: :cool3: Kogo ona tam tak wyglada? :hmmmm: czyzby mojego Mejka? :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 basiulka22tychy napisał(a):mrowcia pewnie tak ehehhe ;P Ide mu powiedziec :Cool!: :loveu: :multi: Quote
marlena924 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hmm... widzę, że Twoja suńcia lubi przekąskę Rodeo :evil_lol: Toffi też to uwielbia ;D Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 niop lubi i to bardzo hehehe :) a jak ma juz dosc to chowa ja po domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts