Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super mieliscie spotkanko!! Az wam zazdroszcze:lol::lol:
Slodziutki pycholek zmarzl:loveu::loveu:
Czekam na foty z kapieli (juz to widze):evil_lol::evil_lol:

Posted

hahaha jaki stworek slicznyy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Boziuuu Basia cos Ty ten slicznoce zrobilaaaa, patrz jaka ona ma mine :shake: biedna Safineczka kropeczka :placz: Chyba bede musiala Ci ja zabrac :cool3: :cool3:

Jaka kochaniutkaa, fotka jest genialna!! :loveu: Ta minaa tej panienki jest boska i te uszka.. ahhh :loveu: :loveu: :loveu:
Buziolki...:calus:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']

Jaka zmokła kura :lol: moje psice też mają takie miny a kąpały się już wiele razy.

A czy Safineczka dostała ataku radości po wyjściu z wanny (mam na myśli bieganie dookoła jak królik :lol: )?

Posted

Tak sobie myślę ile razy już pisałam ze Safinka to wyjątkowo słodka dziewczynka :hmmmm:
Pewnie dużo,ale za kazdym razem przychodzi mi to do głowy jak ją widzę,a te fotki z kąpieli to już odlot totalny :loveu:

Posted

Boziuu jakie to jest kochaniutkiee :iloveyou: Safineczko kropeczko sliczniusi Ty moj nietopereczku z podbitym ockiem (:evil_lol: ) :loveu: :loveu: I ten pycholek taki usmiechniety, ten jezorek slodziutki co chce lizaac wszystko jaaaa juz bym Cie zjadla :oops: :multi: :loveu:

:hmmmm: czy mi sie zdaje czy Safinka podaje lapke?? :shock: Basia :shock: :evil_lol:

No no no jaka Panienka z okienka :cool3: :cool3: :cool3: Kogo ona tam tak wyglada? :hmmmm: czyzby mojego Mejka? :evil_lol: