klaudia&Manta Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Biedaczysko .. :roll: Szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci .. ;) Quote
Tengusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 przerpaszam ze w obliczu cierpienia biednego Eldusia tak sobie offuje w twoim watku ale sprawa pilna :oops: PILNE !!!! szukam opiekunki dla malej suczki (wielkosc ratlerka tyle ze wlochata) na dwa tygodnie lipca (pierwsza polowa) poniewaz okazalo sie ze tam gdzie ludzie jada psa nie chca przyjac :placz: zaproponowalam by udawali ze to zabawka na baterie (bo takie ma wymiary) ale pomysl nie przeszedl :eviltong: w ostatecznosci suczka trafi do mnie ale ze wzgledu na swoje psy, ich mase ciala, idiotyczne zabawy i pomysly wolalabym zeby mala do mnie nie trafila bo mogloby sie to zle skonczyc :shake: takze bardzo prosze popytajcie znajomych !!!! szukam osoby pelnoletniej i sprawdzonej nie dam jej komus obcemu bo to moja adopcja byla i nie chce by suczce stala sie krzywda :grins: zdjecia suczki sa na jej watku adopcyjnym 2 kg strachu, ale to nie kot. I nie utopi się. Lekcja "pływania" w worku odwołana! prosze rozeslijcie to dalej ale tak jak pisze szukam osoby pewnej ktorej ze spokojnym sercem bede mogla powierzyc opieke nad Kostka - Kosteczka - Konstancja :p Quote
Alicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [FONT=Arial]Będzie dobrze :kciuki: :calus:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 musze eldo pilnowac bo skubie sobie ten gips, do poniedziałku nie wiem ile go zostanie, dzis eldo znowu odstawił szope u weta strasznie sie boi Dawid wyglada jakby utknol w drucie koczstym zaraz wstawie jakies foteczki:) Quote
Basia&Safi Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 W nadmiarze wolnego czasu, człowiek wymyśla różne rzeczy :cool3: Ewuń i Dominiś mam nadzieje ze się nie gniewacie :evil_lol: To na razie w wersji roboczej tak na szybko hehe Quote
Tengusia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 super :roflt::roflt::roflt: http://images44.fotosik.pl/139/3235fca853685798med.jpg Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Oj, jaki jestem biedny, więc sobie poskubię troche pazurków, trochę gipsu. W sumie co to za różnica...:lol: http://img192.imageshack.us/img192/7816/060609104433.jpg Pzdr. Quote
Vectra Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 kosmos !!!! http://images49.fotosik.pl/138/dd0abd0b02ed6ae9med.jpg Basiu , to ja zamawiam 5 par :diabloti: każdy z innym psem ... spoko mam 5 dziurek :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 no nie ma sprawy hehe :) saa bardzo leciutkie (tekturka) Quote
e.v.a Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 czesc Baśś:loveu: zdrowka dla Eldo, niech sie chłopak trzyma i wraca do zdrówka Quote
Basia&Safi Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 super teraz jak ide spać mam internet :( ale dobra pochwala sie wam moim patentem :D:D:D przypinki do numerków, większe z 2 falbankami, albo z jedna i mniejsze z jedna, z przodu wklejamy fotke pieska i przypinamy bo z tyłu jest specjalna klamerka zeby przypiac do bluzeczi i przypiąc numerek :multi: :) dobranoc :) aaa i Eldus oswoił sie juz gipsem powoli go ubywa :mad: Quote
Tengusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 alez szalejszesz cioteczka :grins: wysciskaj Eldusia pozeracza gipsu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Basia&Safi']super teraz jak ide spać mam internet :( ale dobra pochwala sie wam moim patentem :D:D:D przypinki do numerków, większe z 2 falbankami, albo z jedna i mniejsze z jedna, z przodu wklejamy fotke pieska i przypinamy bo z tyłu jest specjalna klamerka zeby przypiac do bluzeczi i przypiąc numerek :multi: dobranoc :) aaa i Eldus oswoił sie juz gipsem powoli go ubywa :mad: Aleś wymyśliła... Rozetki sliczne http://img199.imageshack.us/img199/8008/s5003193.jpg Eldus - wreszcie cos wymyślił na ten gips...:evil_lol: Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 eldo zagipsowany do poniedziałku, odrazu ściągamy szwy pod koniec czerca rtg i decyzja do dalej :roll: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ... ale jajeczka ocalały!:evil_lol: http://img32.imageshack.us/img32/6508/dscf2798p.jpg Ja tak się przejęłam losem Eldusia, że usiłowałam wmówić Tengusi, że Jej Bolek jest w gipsie... Hahaha:cool1: Pzdr. Quote
Tengusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Vectra napisał(a):ile Eldo ma nosić ten gips ? Eldus postanowil ze juz dosc sie nanosil gips i se go zdjal :-o wiecej pewnie napisze Basia jak sie zjawi ale podobno nie bedzie mial juz zakladanego gipsu ... Basia chodz tu i gadaj :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 heheh no dokładnie tak jak napisałaś nie wiem jak ale eldo w nocy rozwalił gips :/ wet powiedział ze nowego nie trzeba bo jak chodzi to odciąża łapę, rana sie ładnie goi musi tylko chodzić w satelicie :) po weekendzie ściągamy szwy a ma ich 6 :) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Talerz powinien ukrócić jego zapędy jedzenia;) gipsu. Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 miał satelitę, nie wiem jak to zrobił była trochę rozpięta pewnie tak to zrobił diabeł mały :angryy: ale teraz już okej :cool3: zaraz zrobię focie i wam pokaże jak to teraz wygląda :) Quote
Basia&Safi Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 taki wczoraj j byłem spokojny :evil_lol: później dostałem danonka a teraz moja łapka wygląda tak i ja sam w satelicie Quote
Tengusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 i wszystko przez tego danonka chlopak uznal ze dzieki niemu kosc sie naprawila i gips juz nie jest potrzebny ... ach ta sila reklam :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts