staffboy Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Trzymamy kciuki za powodzenie i udany rezultat. Będzie dobrze!!! Nasza (rodziców) amstaffka Kora miała operowane wiązadło w tylnej prawej nodze, miała również założony gips. Pies to takie stworzenie, że bardzo szybko dochodzi do siebie po zabiegach/operacjach. Korek następnego dnia po operacji chciała biegać tylko gips jej przeszkadzał. Musisz jednak uważać, bo powinien oszczędzać i siebie a przede wszystkim nogę przez jakiś czas po operacji, ale sadzę, że to wszystko i tak powie Ci wet. [FONT=Comic Sans MS]p.s. ja co do tego weta, u którego byłaś mam odmienne zdanie niż Ty. Ale może on sobie nie radzi z molosami... [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 a ja siedze w pracy i szukam gdzie by tu pojechac na wakacjie :) blisko i najlepiej nad jeziorem ;P Quote
Vectra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Basia&Safi'] a ja siedze w pracy i szukam gdzie by tu pojechac na wakacjie :) blisko i najlepiej nad jeziorem ;P a łapa Eldo :hmmmm: Quote
Viris Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Basia&Safi']bedzie dobrze :) wieczorem zrobie bazarek z rozetkami na operacja dla eldusia Bazarek to miejsce stworzone by pomagać bezdomnym zwierzętom - tak tylko przypomnę. To straszne gdy nasze psy chorują, ale istnieje tyle możliwości na zdobycie gotówki czy na zwrot kasy, wystarczy chcieć. Oczywiście zachęcam do wystawienia bazarków na jakieś psy w potrzebie, może na jakieś schronisko?;) Quote
Basia&Safi Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 juz wiem ze nie moge zobic bazarku na swojego psa, a barazek na fundacje ast miałam, zastanawiam sie jak moge ale istnieje tyle możliwości na zdobycie gotówki czy na zwrot kasy, wystarczy chcieć. Quote
Basia&Safi Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 to bedzie moja kolekcja :) moja produkcja i moj pomysł ;P zaczynam zbierac materiały :):):) Quote
Basia&Safi Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 aaa tak kolczyki :) moje nowe hobby :):):)[SIZE="2"] jakos musze dorobic na ta operacje i leczenie :( zbieram zamowiania hehe Quote
Viris Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Gdyby mój pies był chory i wymagał leczenia i operacji darowałabym sobie po prostu wyjazdy, to jeden ze sposobów zebrania kasy o których wspominałam - rezygnacja z niektórych przyjemności. Dużo zdrowia dla Eldo. Quote
Basia&Safi Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Viris']Gdyby mój pies był chory i wymagał leczenia i operacji darowałabym sobie po prostu wyjazdy, to jeden ze sposobów zebrania kasy o których wspominałam - rezygnacja z niektórych przyjemności. Dużo zdrowia dla Eldo. Hmmm a czy ja pisze ze jedziemy na 100 % :shake: jak narazie to tylko dalekie PLANY !!! pomarzyc zawsze można :cool3: Quote
Basia&Safi Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 :placz: jutro o tej godzine synek bedzie zagipsowany dochodził do siebie zreszta ja tez :( Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial]będziemy jutro zaciskać :kciuki:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jestem, piszem i trzymam kciuki za jutro mocno mocno !!!!!! bedzie dobrze :p daj znac jutro smskiem co i jak u Eldzia !!!!! Quote
Basia&Safi Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 3majcie kciukasy dzis od 15 :( tak sie boje :placz: Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Arial]Basiu , ja już zaczynam :kciuki:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Arial]Basiu ...daj znaczka :kciuki:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Basiu jak tam Eldus ???? mialas mi dac znac a nic nie piszesz :placz: oby wszystko bylo dobrze :calus: Quote
Tengusia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Eldus podobno dal popis chyba chlopak zastrzykow nie lubi :diabloti: poki co nic nie wiemy Basia odbiera go po 18 ;) Quote
Basia&Safi Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 ;) jesteśmy już w domu, eldo dochodzi do siebie trochę się trzęsie, ma zagipsowana łapkę i kołnierz na głowie, nie bardzo mu się to podoba ale ten gips jeszcze bardziej hehe A teraz tak to co się nam przytrafiło to „ Oddzielenie guzowatości kosc piszczelowej i tak po kolei na 1 fotce zdrowe prawe kolanko Na 2 lewe z oderwana guzowatascia Dwa kolanka razem dla porównania A teraz już miejmy nadzieje naprawione kolanko A za chwile sam bohater Quote
Tengusia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wycaluj Eldusia od cioteczki Tengusi :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Arial]no maleńki ...teraz zdrowiej ;)[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 dziekuje wszystkim :) eldo jest dzielny juz zapomniał ze ma gips :) musimy go pilnowac zeby nie szalał :) lize sobie ta łapke :) chyba bede mułama mu doopke do ziemi podkleic zeby nie chodził tyle :) Quote
Tengusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 alez on bedzie szalal jak juz sie pozbecie gipsu ... wtedy to dopiero bedzie :diabloti: lobuziak maly :p Quote
Basia&Safi Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 tak wczoraj wygladał eldus :( nie z ciekawie :( dzis juz jst okej byla kupa i siku wiec wszytsko okej :) chodzi sobie troche sie bawi:) ale wieczorem miałam koszmar jak wybudził sie z narkozy to byl w szoku ze ma cos na głowie i łapie zaczol sie miotac wyrywac piszczał to bylo okropne, dobrze ze juz sie oswoił z tym Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No to teraz to juz tylko zdrówka dla pacjenta i trzymanie naszych kciuków! Będzie dobrze! Pzdr. Quote
Recommended Posts