Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

Trzymamy kciuki za powodzenie i udany rezultat. Będzie dobrze!!!
Nasza (rodziców) amstaffka Kora miała operowane wiązadło w tylnej prawej nodze, miała również założony gips. Pies to takie stworzenie, że bardzo szybko dochodzi do siebie po zabiegach/operacjach. Korek następnego dnia po operacji chciała biegać tylko gips jej przeszkadzał. Musisz jednak uważać, bo powinien oszczędzać i siebie a przede wszystkim nogę przez jakiś czas po operacji, ale sadzę, że to wszystko i tak powie Ci wet.

[FONT=Comic Sans MS]p.s. ja co do tego weta, u którego byłaś mam odmienne zdanie niż Ty. Ale może on sobie nie radzi z molosami... [/FONT]

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia&Safi']bedzie dobrze :) wieczorem zrobie bazarek z rozetkami na operacja dla eldusia
Bazarek to miejsce stworzone by pomagać bezdomnym zwierzętom - tak tylko przypomnę. To straszne gdy nasze psy chorują, ale istnieje tyle możliwości na zdobycie gotówki czy na zwrot kasy, wystarczy chcieć.
Oczywiście zachęcam do wystawienia bazarków na jakieś psy w potrzebie, może na jakieś schronisko?;)

Posted

juz wiem ze nie moge zobic bazarku na swojego psa, a barazek na fundacje ast miałam,
zastanawiam sie jak moge

ale istnieje tyle możliwości na zdobycie gotówki czy na zwrot kasy, wystarczy chcieć.

Posted

Gdyby mój pies był chory i wymagał leczenia i operacji darowałabym sobie po prostu wyjazdy, to jeden ze sposobów zebrania kasy o których wspominałam - rezygnacja z niektórych przyjemności.

Dużo zdrowia dla Eldo.

Posted

[quote name='Viris']Gdyby mój pies był chory i wymagał leczenia i operacji darowałabym sobie po prostu wyjazdy, to jeden ze sposobów zebrania kasy o których wspominałam - rezygnacja z niektórych przyjemności.

Dużo zdrowia dla Eldo.

Hmmm a czy ja pisze ze jedziemy na 100 % :shake: jak narazie to tylko dalekie PLANY !!! pomarzyc zawsze można :cool3:

Posted

;) jesteśmy już w domu, eldo dochodzi do siebie trochę się trzęsie, ma zagipsowana łapkę i kołnierz na głowie, nie bardzo mu się to podoba ale ten gips jeszcze bardziej hehe
A teraz tak to co się nam przytrafiło to „ Oddzielenie guzowatości kosc piszczelowej i tak po kolei
na 1 fotce zdrowe prawe kolanko

Na 2 lewe z oderwana guzowatascia

Dwa kolanka razem dla porównania

A teraz już miejmy nadzieje naprawione kolanko

A za chwile sam bohater 

Posted

dziekuje wszystkim :) eldo jest dzielny juz zapomniał ze ma gips :) musimy go pilnowac zeby nie szalał :) lize sobie ta łapke :) chyba bede mułama mu doopke do ziemi podkleic zeby nie chodził tyle :)

Posted

tak wczoraj wygladał eldus :( nie z ciekawie :( dzis juz jst okej byla kupa i siku wiec wszytsko okej :) chodzi sobie troche sie bawi:) ale wieczorem miałam koszmar jak wybudził sie z narkozy to byl w szoku ze ma cos na głowie i łapie zaczol sie miotac wyrywac piszczał to bylo okropne, dobrze ze juz sie oswoił z tym