Basia&Safi Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ptasiek :) budzi sie jak chce jesc :cool3: i piska i piska az nie dostanie to tak jak eldo heheh a troche mi sie nudziło jaksc ni jaka bo aparatem :shake: Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 nie nie :) rozetki robiłam juz wczesniej tyle ze moj tż wyjechał na tydzien i miałam nadmiar wolnego czasu :) ptasiek zyje :) ciagle je hihiih Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Czyzby to ten jeden mały ptasiek wyzwolił w Tobie takie pokłady pracowitości...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [FONT=Arial]Basiu , nie wiem czy jak pracujesz masz szanse pisklaka odchować ... najlepiej by było go odstawić do jakieś ptaszarni , w ZOO , czy gdzieś do pasjonata ...kurde wiem ze na Ślasku facet opiekuje sie ptasiorami , w Orzeszu czy gdzieś w lesniczówce chyba .... jak znajde namiary to ci napisze .... cholerka za dużo sie czyta , a powinno sie wsio notować [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 hehehe dobre pytanie :) to ostatania wystawa w szczeniakach troche ostatnio odpuscilismy treningi :evil_lol: zobaczymy jek bedzie idziemy na zywiol :D:D:D Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Tengusia']no i gdzie wy jestescie ja siedze i czekam [FONT=Arial]teraz to ja bede czekać na wieści [/FONT] Quote
Vectra Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 czyli nadal Eldo ma problemy z łapką ? buuu niedobrze :( to już bardzo długo trwa ... Quote
Tengusia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 wiesc sa takie ze Eldo zszedl z ringu bez oceny :placz: bardzo mi sie przykro zrobilo a Basi pewnie jeszcze bardziej ... pani sedzia doczepila sie ze pies kuleje i powiedziala ze pies nie do oceny (czy jakos tak) :shake: Basiu szkoda wielka :calus::calus::calus: ogolnie wystawa mi sie nie podobala, organizacja do bani, psow bardzo malo ... jedyne co mi sie podobalo to ringi ladnie rozmieszczone nie wsrod drzew jak w Czestochowie ;) mojemu synowi najbardziej podobaly sie stragany :evil_lol: dobrze ze mial swoja kase :eviltong: Quote
Vectra Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 to musisz moja miła z nim ćwiczyć biegi po okręgu ;) by sobie nie wymyślił , że wystawa = można świrować kulawiznę i dadzą spokój - staffiki to przebiegłe bestie. Ucz go na komendę i ucz pilnie , bo nie będzie fajnie. Quote
Basia&Safi Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 no przykro ale co zobic :) to była ostatnia wystawa w szczeniakach :) mi tez poza ringami nic sie nie podobała :evil_lol: Ewus a co do łapki eldo to juz bardziej problem na tle psychiczym heheh eldo zapamietał ze miał kontuzje i czasem juz tak odruchowa utyka, a tak pozatym nic mu nie ma miał rengena badania i nic wszytsko dobrze :) nie wiem co jeszcze zrobic :shake: szaleje biega skacze chodzi normalnie czasem tak tylko ...... jutro focie bo padam :) ps. tengusia masz suoer synka :) wybrał sobie roetke tylko chyba jej zapomniał przechowam ja do nastepnego :)::) Quote
Tengusia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 no to gdzie jedziemy nastepnym razem :grins: co bym se wolny weekend zalatwila w pracy :evil_lol: ps. tengusia masz suoer synka :smile: wybrał sobie roetke tylko chyba jej zapomniał przechowam ja do nastepnego :smile:::smile: dziekuje :loveu: za bardzo pochloniety byl chlopak straganami zeby pamietac o rozetkach :evil_lol: ogladalismy jeszcze te kilka amstaffow no i impreza sie konczy idziemy ... tylko gdzie sie moje dziecko podzialo :hmmmm: dzwonie do niego a on rzecz jasna cos kupuje i zaraz przyjdzie :evil_lol: ale pochwale sie ze oprocz chipsow, gofrow, slodyczy ... kupil naklejke i magnesy z fundacji rottka :grins: kochany chlopak :loveu: Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [FONT=Arial]Basiu , to w takim razie ćwicz z nim tak jak Ewa napisała , niech traktuje to jako codzienność i nie bedzie wtedy na wystawach świrował ;)[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 bedziemy bedziemy skonczyły sie wystawy w szczeniakach heheh :) focie kradzione od tengusia mi sie pendrajw zgubił :( i nie mam jak dac focie na laptopka ta jest dobra :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 wiecie co uciekam u nas zółto jak w dzien a z jednej strony nadciaga okropna burza :mad: Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 a nie mowilam a miało byc tak ładnie, synek naprawde sie starał :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Tu jakis szczeniaczek się "załapał";) http://img29.imageshack.us/img29/6286/p5170910.jpg Pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://img134.imageshack.us/img134/761/dscf2325u.jpg o kutfaaaaaaa :o Quote
Basia&Safi Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='SZPiLKA23']http://img134.imageshack.us/img134/761/dscf2325u.jpg o kutfaaaaaaa :o fajnie nie heheh :) sama bylam w szoku to moje pierwsze zdjecie blyskaicy :loveu: Quote
Tengusia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 a ja powiem fajne a i owszem ale szkoda ze przez szybke :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 ciiiiii :) bo tak nie przez szybke to strach :evil_lol: Quote
Recommended Posts