Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]Basiu , nie wiem czy jak pracujesz masz szanse pisklaka odchować ... najlepiej by było go odstawić do jakieś ptaszarni , w ZOO , czy gdzieś do pasjonata ...kurde wiem ze na Ślasku facet opiekuje sie ptasiorami , w Orzeszu czy gdzieś w lesniczówce chyba .... jak znajde namiary to ci napisze .... cholerka za dużo sie czyta , a powinno sie wsio notować [/FONT]

Posted

wiesc sa takie ze Eldo zszedl z ringu bez oceny :placz: bardzo mi sie przykro zrobilo a Basi pewnie jeszcze bardziej ... pani sedzia doczepila sie ze pies kuleje i powiedziala ze pies nie do oceny (czy jakos tak) :shake:

Basiu szkoda wielka :calus::calus::calus:

ogolnie wystawa mi sie nie podobala, organizacja do bani, psow bardzo malo ... jedyne co mi sie podobalo to ringi ladnie rozmieszczone nie wsrod drzew jak w Czestochowie ;) mojemu synowi najbardziej podobaly sie stragany :evil_lol: dobrze ze mial swoja kase :eviltong:

Posted

to musisz moja miła z nim ćwiczyć biegi po okręgu ;) by sobie nie wymyślił , że wystawa = można świrować kulawiznę i dadzą spokój - staffiki to przebiegłe bestie.
Ucz go na komendę i ucz pilnie , bo nie będzie fajnie.

Posted

no przykro ale co zobic :) to była ostatnia wystawa w szczeniakach :)
mi tez poza ringami nic sie nie podobała :evil_lol: Ewus a co do łapki eldo to juz bardziej problem na tle psychiczym heheh eldo zapamietał ze miał kontuzje i czasem juz tak odruchowa utyka, a tak pozatym nic mu nie ma miał rengena badania i nic wszytsko dobrze :) nie wiem co jeszcze zrobic :shake: szaleje biega skacze chodzi normalnie czasem tak tylko ...... jutro focie bo padam :)
ps. tengusia masz suoer synka :) wybrał sobie roetke tylko chyba jej zapomniał przechowam ja do nastepnego :)::)

Posted

no to gdzie jedziemy nastepnym razem :grins: co bym se wolny weekend zalatwila w pracy :evil_lol:

ps. tengusia masz suoer synka :smile: wybrał sobie roetke tylko chyba jej zapomniał przechowam ja do nastepnego :smile:::smile:

dziekuje :loveu: za bardzo pochloniety byl chlopak straganami zeby pamietac o rozetkach :evil_lol: ogladalismy jeszcze te kilka amstaffow no i impreza sie konczy idziemy ... tylko gdzie sie moje dziecko podzialo :hmmmm: dzwonie do niego a on rzecz jasna cos kupuje i zaraz przyjdzie :evil_lol: ale pochwale sie ze oprocz chipsow, gofrow, slodyczy ... kupil naklejke i magnesy z fundacji rottka :grins: kochany chlopak :loveu:

Posted

[FONT=Arial]Basiu , to w takim razie ćwicz z nim tak jak Ewa napisała , niech traktuje to jako codzienność i nie bedzie wtedy na wystawach świrował ;)[/FONT]

Posted

bedziemy bedziemy skonczyły sie wystawy w szczeniakach heheh :) focie kradzione od tengusia mi sie pendrajw zgubił :( i nie mam jak dac focie na laptopka

ta jest dobra :evil_lol: