Tengusia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 to musi byc milosc :loveu::loveu::loveu: ale fotek mialo byc tak duzo a tu zaledwie 15 i co nic wiecej :mad: Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 spoko spokooooo :eviltong: beda nie wszytsko na raz :evil_lol: mam 2 zmiane ;P a dzis mam pecha :cool3: -* rano eldo zwymiotował 2 razy nie wiem co wcinał ale juz ok -* nie miałam ciepłej wody :mad:myłam sie zimnia :angryy: -* moj przewspaniały laptop znowu nie chciał działac -* telefon tez :angryy: -* i jest brzydka pogoda awrrr :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 czyli ogólnie dzień do rowa :razz::razz:.... ja wróciłam po 15 z pracy i położyłam się spać ... wstałam 18.40 :roll: Quote
Tengusia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Alicja']czyli ogólnie dzień do rowa :razz::razz:.... ja wróciłam po 15 z pracy i położyłam się spać ... wstałam 18.40 :roll: ja polozylam sie spac po 17 i wstalam teraz :p Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 wiecie co :crazyeye::mad: eldo rozwalił 8 rolek papieru mola :shake: w drobny mak wlasnie skonczyłam to zbierac buhuuh ide spac :) co za dzien :diabloti: Quote
Vectra Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 tylko 8 rolek ? eeeeee :diabloti: co to jest , pryszcz :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 chciałam rano dac nowe foteczki ale internet działal mi koszmarnie:angryy: moze po pracy uda mi sie cos wstawic :loveu: Quote
Tengusia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Basia&Safi napisał(a):chciałam rano dac nowe foteczki ale internet działal mi koszmarnie:angryy: moze po pracy uda mi sie cos wstawic :loveu: normalnie badasz nasza cierpliwosc chyba :mad: nie zapominaj ze Tychy to bliziutko sa a ja mam dwa psy mordercy i moge tam przyjechac sama se fotki zabrac :evilbat: Quote
Basia&Safi Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 nooo nooo to zapraszam hihihih :) to ja chyba specjalnie tych fotek nie bede wstawiac :eviltong: powiem nawet tak od wtorku do niedzieli sama w domku :cool3: tyle ze na rano dp pracy ale w soboteee to normalnie zrobie se popijawe chyba:drinka: Quote
Tengusia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ja nic nie chce mowic ale ja dalej czekam na fotki mialobyc ich cale mnostwo i cio Basia&Safi napisał(a):wrociłammmmm :multi: była superasnie ( pomijajac te korki na drogach-tyle zmarnowanego czasu :angryy: ) mam duzioooo fotek :) bede wstawiac ale nie dzis po padam :):):):):) psiaki bawiły sie super :) i my tez :) Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 internet mi w domu nie działa :/ :diabloti: wstawiam fotki w pracy :evil_lol: Moje dzielne psy na wyciagu na Szymoszkowa :):):) Quote
SZPiLKA23 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 http://img125.imageshack.us/img125/3053/s5002630.jpg jakie cuuuudne ucho :loveu: Quote
Tengusia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 oj z moimi by taka przejazdzka nie przeszla jak juz to tylko na piechote :eviltong: Quote
Bullila.nl Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 super foteczki....na kolejce gorskiej z psami:crazyeye:...z moimi by ten numer nie przeszedl:shake::cool3: Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 no co wy kolej zamykana hihihih :) ale moje piesy sie nie bały :):):) i mozna bylo tak :):):) ja nie mam intenetu :angryy: jade na działeczke :):):):) Quote
Basia&Safi Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 hejoooo :) my tylko na kwilke, wstawiła bym focie ale internet tak działa :angryy::mad: bylismy dzis na dzialeczce 6 kleszczy :angryy: na szczescie tylko jeden ledwo sie wpil :mad: eldus juz wykapany szaleje po domku :evil_lol: a jutro o 20 moj dawidek jedzie daleko za granice buuu :-( tydzien siama.... oby byl internet papap Quote
Tengusia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Basia&Safi napisał(a):hejoooo :) my tylko na kwilke, wstawiła bym focie ale internet tak działa :angryy::mad: bylismy dzis na dzialeczce 6 kleszczy :angryy: na szczescie tylko jeden ledwo sie wpil :mad: eldus juz wykapany szaleje po domku :evil_lol: a jutro o 20 moj dawidek jedzie daleko za granice buuu :-( tydzien siama.... oby byl internet papap nie smutkaj wiesz kota nie ma myszy harcuja hihihi korzystaj a nie narzekaj :eviltong: musimy jakos umowic sie na ta wystawe w Bytomiu :p Quote
Tengusia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Basia&Safi napisał(a): no i pojechał :( moj za tydzien jedzie (powiedzmy) na delegacje i juz sie doczekac nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 az mi głupio hehe, tylko ze ja w tym mieszkaniu pierwszy raz sama na tyle :( i tak mi jakos smutno :-( eldo to olał i szaleje po domu, zaraz powklejam foteczki zeby sie czyms zajac :) Quote
Recommended Posts