Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spoko spokooooo :eviltong: beda nie wszytsko na raz :evil_lol:
mam 2 zmiane ;P
a dzis mam pecha :cool3:
-* rano eldo zwymiotował 2 razy nie wiem co wcinał ale juz ok
-* nie miałam ciepłej wody :mad:myłam sie zimnia :angryy:
-* moj przewspaniały laptop znowu nie chciał działac
-* telefon tez :angryy:
-* i jest brzydka pogoda awrrr :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']czyli ogólnie dzień do rowa :razz::razz:....
ja wróciłam po 15 z pracy i położyłam się spać ... wstałam 18.40 :roll:

ja polozylam sie spac po 17 i wstalam teraz :p

Posted

Basia&Safi napisał(a):
chciałam rano dac nowe foteczki ale internet działal mi koszmarnie:angryy: moze po pracy uda mi sie cos wstawic :loveu:

normalnie badasz nasza cierpliwosc chyba :mad: nie zapominaj ze Tychy to bliziutko sa a ja mam dwa psy mordercy i moge tam przyjechac sama se fotki zabrac :evilbat:

Posted

nooo nooo to zapraszam hihihih :) to ja chyba specjalnie tych fotek nie bede wstawiac :eviltong: powiem nawet tak od wtorku do niedzieli sama w domku :cool3: tyle ze na rano dp pracy ale w soboteee to normalnie zrobie se popijawe chyba:drinka:

Posted

ja nic nie chce mowic ale ja dalej czekam na fotki mialobyc ich cale mnostwo i cio

Basia&Safi napisał(a):
wrociłammmmm :multi: była superasnie ( pomijajac te korki na drogach-tyle zmarnowanego czasu :angryy: ) mam duzioooo fotek :) bede wstawiac ale nie dzis po padam :):):):):) psiaki bawiły sie super :) i my tez :)

Posted

hejoooo :) my tylko na kwilke, wstawiła bym focie ale internet tak działa :angryy::mad: bylismy dzis na dzialeczce 6 kleszczy :angryy: na szczescie tylko jeden ledwo sie wpil :mad: eldus juz wykapany szaleje po domku :evil_lol: a jutro o 20 moj dawidek jedzie daleko za granice buuu :-( tydzien siama.... oby byl internet papap

Posted

Basia&Safi napisał(a):
hejoooo :) my tylko na kwilke, wstawiła bym focie ale internet tak działa :angryy::mad: bylismy dzis na dzialeczce 6 kleszczy :angryy: na szczescie tylko jeden ledwo sie wpil :mad: eldus juz wykapany szaleje po domku :evil_lol: a jutro o 20 moj dawidek jedzie daleko za granice buuu :-( tydzien siama.... oby byl internet papap

nie smutkaj wiesz kota nie ma myszy harcuja hihihi korzystaj a nie narzekaj :eviltong:

musimy jakos umowic sie na ta wystawe w Bytomiu :p

Posted

az mi głupio hehe, tylko ze ja w tym mieszkaniu pierwszy raz sama na tyle :( i tak mi jakos smutno :-( eldo to olał i szaleje po domu, zaraz powklejam foteczki zeby sie czyms zajac :)