Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia&Safi']kciałam byc :placz: ale trochu daleko a moj tez miał mecza :/ :angryy: noi jakos skonczyło sie na tym ze pojechalismy na nasza działke ale myslami byałm z wami :loveu::cool3:

:razz::razz: no to intensywnie musi myślałaś bom łapnęła czkawkę jak jadłam pieczony chlebek z masełkiem czosnkowym :oops::razz:

Posted

tak juz po :) eldo spi po narkozie :( ale na szczescie kosci całe :multi:
wet zbadał łapke dokładnie, eldus dostał tabletki i musimy obserwowac łapke wyglada na to ze moze cos ze sciegnem ale nic powaznego :lol:

Posted

dzis na staffikowym forum trafiłam na inrofmacje i IV akcji PSIA KREW w toruniu( nie miała zielonego pojecia ze jest taki bank) , jendak ze eldo jest za mały mamy za daleko do torunia itd. itp. i tak postanowiłam cos zrobic a zrobiłam plakaty wkleiłam adres kliniki z województwa sląskiego i jutro je porozwieszam,

tu znajdziecie wszytskie informacje
Weterynaryjny Bank Krwi im. Milusia

Też możecie tak zrobic :):)

Posted

[quote name='Basia&Safi']dzis na staffikowym forum trafiłam na inrofmacje i IV akcji PSIA KREW w toruniu( nie miała zielonego pojecia ze jest taki bank) , jendak ze eldo jest za mały mamy za daleko do torunia itd. itp. i tak postanowiłam cos zrobic a zrobiłam plakaty wkleiłam adres kliniki z województwa sląskiego i jutro je porozwieszam,

tu znajdziecie wszytskie informacje
Weterynaryjny Bank Krwi im. Milusia

Też możecie tak zrobic :):)

masz rację warto by było w Gabinetach Wet porozwieszać , bo szczerze przyznam ze nie miałam pojęcia ze Mikołow też jest w akcji .... mało kto o tym mówi i wie ...a póki nic się nie dzieje wiele rzeczy przemyka obok nas niepostrzeżenie ...a w momencie zagrożenia nie mamy czasu na myślenie ...