Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

Basia&Safi napisał(a):
zadna ciocia nas nie pociesza :( Eldusiowi przykro

Eldus biedactwo kochane :glaszcze::glaszcze::glaszcze::glaszcze: oby to sie nie okazalo nic powaznego :p

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu , trzeba teraz odczekać i doglądać co się będzie działo ....
Raczej myślę , że dostal przeciwzapalny , niż bólowy ... nie daje się psom środków przeciwbólowych na kontuzje kończyn , by sobie bardziej łapiny nie poprawiły.
Musisz obserwować .. może źle zeskoczył , a może go coś ugryzło , a może wbił sobie coś ?
Będzie dobrze , trzymaj się :buzi: Nie mniej , troszkę mu ogranicz szaleństwa.
A to , że nie okazuje że boli , to normalne :)

Posted

Byliśmy dziś znowu u weta, dostał dwa zastrzyki, jak do wtorku mu nie przejdzie to rtg, wet mówi ze moze cos z bioderkiem myślę ze to stłuczenie, bo nie ma ani opuchlizny i daje sobie dotykać ta łapkę, biega jak biegał ale na 3 ;) oby bylo dobrze w sobote wystawa :shake:

Posted

a co z łapka jest poprawa, coraz czesciej na niej staje :) jak sobie lezy to wywija ja we wszytskie strony heheh :) mysle ze bedzie okej i w sobote staniemy na ringu :multi:
ciag daljszy fotek :)
poczatek trasy

od tyłu :evil_lol:

i pomiedzy droga ta prowadzi do nastepnego zamku ok pól godzinki spacerku :) iekna trasa :)

Posted

Basia&Safi napisał(a):

aaaaaaa i tengusia czy wiesz ze na tym samym kampingu bedze otwarcie sezonu motorowego ;P i bedzie ich tam duziiiiooooooooooooo

wieeeeeeemmmmmm :sweetCyb:

Posted

nie wiecie czy jak eldo bedzie troche utykał, ale mam nadzieje ze do soboty mu minie to czy moge go wystawiac ?

aaaaaaa i tengusia czy wiesz ze na tym samym kampingu bedze otwarcie sezonu motorowego ;P i bedzie ich tam duziiiiooooooooooooo

Posted

kurcze no pojedziemy na 1000000 % tylko kurdee nie wiem czy bedziemy na ringu :) zobaczycie na miejscu jak wyglada utykanie eldo :shake: czasem sobie zapomni i chodzi i szaleje normalnie czasem utyka juz nie wiem :shake:
tengusia na gg napisz mi nume telefonu :):)

Posted

[quote name='Basia&Safi']kurcze no pojedziemy na 1000000 % tylko kurdee nie wiem czy bedziemy na ringu :) zobaczycie na miejscu jak wyglada utykanie eldo :shake: czasem sobie zapomni i chodzi i szaleje normalnie czasem utyka juz nie wiem :shake:
tengusia na gg napisz mi nume telefonu :):)

lecem i piszem :evil_lol: