megisiwka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 no to czekamy na fotki :p nie martw się, nie tylko Ty przejmowałaś się debiutem na wystawie...ja razem z moja suczka debiutowałyśmy w Bydgoszczy w kl.młodzieży...i byłam tak zdenerwowana, że w noc poprzedzającą wystawe spałam 2,5 godz, a przed wejściem na ring znajomi pytali sie mnie czy jeszcze oddycham (chyba byłam blada)...HIHIHIHI :lol::oops::lol::oops: a później już w ringu jak chciałam jej poprawic ringówke to tak mi sie rece trzęsły, że nie mogłam złapac tegomałego sznureczka...:oops::shake::evil_lol: Pozdrawiam i trzymam kciuki za udany debiut:p Quote
Basia&Safi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 wczorj bylismy w odwiezinkach :) u eldusia rodzinki :) eldo chyba sie zapomniał ehehe czul sie jak u siebie :evil_lol: tak szalały i pic sie chcialo :) Quote
Asztir Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 hihi słodziaki :D super razem piją :cool3::loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 oooooooo ja na sobote bede miec safi :):):) juz po cieczce :):):) Quote
Tengusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 piekny rudzielec :loveu::loveu::loveu: jak tam wam poszlo w Katowicach ??? ja bylam ale was niestety nie widzialam choc zdaje mi sie ze gdzies mignal mi taki rudy szczenior wiec moze to wlasnie wy byliscie :p Quote
Basia&Safi Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 emocje opadły :) cały stres został na ringu :) a było tak :) jeszcze przeg wszysko było okej :) dziekuje wszytskim za pomoc :) na ringu poczatek dobry :) a pozniej juz eldo miał wszytsko w .... :evil_lol: a tu sama ciocia vectra nas uczyła :) i eldus z tatusiem uzasadnienie oceny :) prawidłowy wzrost i substancja ale troche wąskie policzki ( kpilismy konga i duzooo gryzaków) obydwie kaniny(nie moge se rozczytac) lekko skrzywione do tyłu (chyba chodzi o kiełki) Dobra górna linia wystarczajaco szeroka piers, konczyny tylnie dobre w ruchu :) nio ale 3 miejsce ale coooo tak :) dopiero sie uczymy za miesiac w czestochowie damy z siebie wszytsko :) Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ozzyemu cioteczki astowe na szczene polecały ogony świńskie i szyje z indyka , zywcem do gryzienia ...ma tera te jape jak stodoła :evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 http://img152.imageshack.us/img152/512/dscf0624.jpg tu sie zachowywal dokladnie jak Bullit w juniorach:evil_lol: Powodzenia w Czestochowie;) Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']chce połaczyc galerie eldo z Safi i miec ja na foto blogach !!!!!:placz: napisaj do Vectry ;) Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [SIZE="7"]chce połaczyc galerie eldo z Safi i miec ja na foto blogach !!!!!:placz: Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 no i jestesmy juz na odpowednim miejscu :):):) dzieki misiaczku :* Quote
misiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Proszę bardzo ;). Buziaczki dla Safinki i Eldo :loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 :) za okienkiem i portreciki eldo :) Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :loveu::loveu:ale buziak http://img220.imageshack.us/img220/1826/dscf0853.jpg no faftycznie troszeczkę musicie nad fafelkami popracować ;) ale wszystko przed wami , do gryzienia żwacze , ogony , szyje indycze ... Ozzy sobie na tym mordule rozdziawał ;) Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 szyje indycze troche sie boje kupiłam mu wczoraj połyka to prawie w całosci :/ mamy konga i taki długi wołowy ... suszony :D Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 trzymac mu to mowisz bleeee no ale niech strace to jutro bo do 22 w pracy jestem :/ skazaana na dogo :diabloti: Quote
Tengusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 przyszlam sie odstresowac i popatrzec sobie na tego twojego uroczego rudzielca :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']szyje indycze troche sie boje kupiłam mu wczoraj połyka to prawie w całosci :/ mamy konga i taki długi wołowy ... suszony :D no właśnie Ozzy też tak robił ...trzymałam mu a on podgryzał ...raz jak dałam mu ogon to w momencie miałam psa z 2 doopami ....z jednej str i z drugiej ogon :diabloti: doopek by sie udusił :diabloti: Quote
Recommended Posts