Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hebulka']Aż mnie wcisnęło w krzesło ze strachu... :Help_2: :wink:

Basiulka śliczna jest Twoja Safi,naprawdę cudowna.Hebullka , jaki piękny świąteczny podpis - bomba

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Aż mnie wcisnęło w krzesło ze strachu... :Help_2: :wink:

Basiulka śliczna jest Twoja Safi,naprawdę cudowna.Hebullka , jaki piękny świąteczny podpis - bomba

Dziękuję :x-mas:

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
Czy maluszka dużo szczeka ? Czy bardzo głośno?
Mama Wioli

szczeka jak sie czegos domaga np. jak sie wspina na lozko i sobie nie moze dac rady to strasznie szczeka ale to jest takie slodkie szczekanie :) no i czasem w zabawie, najgorsze sa te jej igielki w pyszczku :) dzis idziemy do weta :) wieczorem napisze co i jak ... teraz spi bo o 6 rano buszowala i spac mi nie dala paskuda ;)

pozdrawiam....

Posted

oj Basiulko fajnie z nia macie, taki pocieszny łobuz :D pamietam jak Doksio byl mały i uczyl się wskakiwac na łóżko, na poczatku tez zaczynał od szczekania na nas, że to niby nasza wina że on nie moze wejsć i mamy go natychmiast podsadzić. Łóżko było naszym jedynym "azylem" bo tylko tam nie mogly nas dosięgnąć jego ostre ząbki :lol: ale sielanka się skończyła jak nauczył sie wskakiwać, wtedy juz nie bylo zmiłuj, gryzł nas ile wlezie :lol:

ciagle żałuje że nie widzialam jak wyglądla bajtus jak był taki malutki, że nie widzialam jak sie uczy nowych rzeczy, jak poznaje wszystko dookola...

Posted

Witam :) wczoraj bylismy u naszej pani doktor :) zbadala Safi waga: 2,300 temperaturka idealna , przepukliny nie ma, skura zdrowa :) safi dostala szczepionke na 9 chorob niepamietam jakie ;) ostatnie szczepienie 5 stycznia :) jak bedzie cieplutko :| to po niedzieli mozemy wyjsc na krociutki spacerek :) Safi po szczepieniu czula sie dobrze tylko pije troche wiecej ale Paniu Julia powiedziala ze to normalne :) teraz lobuziara spi po od 6 buszowala po domu wszystkich podgryzala :]

Posted

Safi, jak zwykle śliczna, ale można chyba już j przenieśc do topiku o sczeniaczkach. Pomyśl Basiulka, jaki byłby bałagan, jakby każdy z naszych piesków miał osobny topik. Gratuluję, śliczna sunia

Posted

no mozna by przejsc ale ja nie chce :) jak narazie nikomu to chyba nie przeszkadza Arigo tez ma swoj watek :) i cieszy sie powodzeniem, przeciez rowniedobrze jak ktos niechce ogladac Safi i czytac o niej nie musi tu wchodzic :):) moze i bylo by fajniej gdyby kazdy mial swoj watek :) wkoncu od tego jest forum :):):) pozdrawiam :) a juz wkrotce fotki z 1 spacerku :):):)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
no mozna by przejsc ale ja nie chce :) jak narazie nikomu to chyba nie przeszkadza Arigo tez ma swoj watek :) i cieszy sie powodzeniem, przeciez rowniedobrze jak ktos niechce ogladac Safi i czytac o niej nie musi tu wchodzic :):) moze i bylo by fajniej gdyby kazdy mial swoj watek :) wkoncu od tego jest forum :):):) pozdrawiam :) a juz wkrotce fotki z 1 spacerku :):):)
Faktycznie byłoby fajnie jakby tu było kilkadziesiąt tematow. Wszyscy bylibyśmy uszczęśliwieni. Ja z przyjemnością oglądam safi, bo bardzo mi się ona podoba, ale te łatwiej by mi było oglądać ją razem ze wsystkimi szczeniaczkami. Nie potrzebnie sie tak obruszyłaś. Wydaje mi się, że słusznie postąpiłam grzecznie Cię prosząc, abyś już pozostała na równi z innymi. Zrozumiałe - Safi była nowym nabytkiem , założyłaś jej nowy topik, ale nie widzę powodu, aby całe życie była specjalnie wyróżniona. Pozdrawiam

Posted

Draczyn po 1 nie oburzylam sie :) po 2 zreszta nie wazne :) puki co wklejm tu fotki i pisze o safi, a jesli bede miec jakies problemy napewno bede pytac w innch watkach :) a niebawem napewno przeniose sie na inny watek np. o szczeniakach ale narazie zostane tu :) mam do niego sentyment ;) hihi pozdrawiam :) i zycze spokojnen nocy ...

Posted

Musze sie wam pochwalic Safi ma za soba 2 spacerki wczoraj byl 1 na kilka minutek troche sie bala ale dzis juz u babciu na ogrodku szalala w sniegu jak dzika chyba sie jej spodobala jutro powklejam fotki pozdrawiam ...... aha safi dostala juz prezenty swiateczne sliczne szeleczki zabawki i rozne przysmaki

Posted

Safi była na spacerku z moim psiakiem :) Szkoda, że mnie nie było :( Ale ja to sobie odrobię ;) Ten nietoperek jest przecudny, zaraz mi się przypomina, jak mój kulek był takim małym szczeniaczkiem.