Joss Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Popatrzcie na tego buldożka z linka. Ma takie brunatne pod oczkami, Bezka ma podobnie tylko mniej. http://www.bulldogworld.com/photo/showphoto.php?photo=270 Quote
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Tak jak już pisalam wszystkie jasne bf, mają zacieki pod oczkami. Należy tylko uważa, aby łzoto nie był naadmierny, a to korespondencyjnie trudno sprawdzić. W każdym razie nie powinno być wiecznie mokro pod oczkami Quote
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Safi To takie malutkie, bo takie dostalam. :) Quote
malgosia78 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Joss napisał(a):Popatrzcie na tego buldożka z linka. Ma takie brunatne pod oczkami, Bezka ma podobnie tylko mniej. http://www.bulldogworld.com/photo/showphoto.php?photo=270 Byłam na tej stronce. Poznałam Twoją Bezicę od razu!!!! Widzisz jaka ciocia jest spostrzegawcza!!!! :lol: Quote
malgosia78 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Basiulko, masz prawdziwą śliczność w domu. A jaki ona ma cudny domeczek. Po prostu bajecznie!!!! :P Quote
Draczyn Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 malgosia78 napisał(a):Basiulko, masz prawdziwą śliczność w domu. A jaki ona ma cudny domeczek. Po prostu bajecznie!!!! :PCześć Małgosia, dawno Cie nie było. Ten nowy nabytek szystkim nam sie podoba Quote
Basia&Safi Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 ciesze sie ze wam sie podoba :) tez jestem z niej bardzo zadowolona :) chociaz czasem w nocy daje mi niezle popalic :) a teraz śpi lobuziara :) juz niemoge sie doczekac spacerkow troche to jeszcze potrwa zanim safi poczuje snig pod nogami :) ale juz sobie wyobrazam te szalenstwa :):):) aha miewaja wasze buldozki czasem czkawake bo safi tak :) Quote
Hebulka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Pewnie, że miewają.Hebe teraz juz bardzo rzadko,ale Emi ma nawet często. Quote
malgosia78 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Witam, witam! Wpadam od czasu do czasu, ale czytam wszystko na bieżąco. No i oczywiście przede wszystkim śledzę zdjęcia. Safi jest naprawdę fajniutka z taką małą, pomarszczoną pupcią. Bosko. Czyż nie słodziutkie są nasze buldożerki???? :lol: Quote
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Basiulka - czkawka sie nie przejmuj z wiekiem bedzie jej mniej. U mojej Klarci tez bardzo mnie to dziwilo ze ciagle czkala, ale teraz juz mniej sie to zdarza. Quote
anutka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Basiulko, spóźnione ale szczere gratulacje. Safi jest na prawde piękna. MY też wyczekujemy pierwszego spacerku, ale to już w sobote :) Quote
Buba_22 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Basiulka - czkawka sie nie przejmuj z wiekiem bedzie jej mniej. U mojej Klarci tez bardzo mnie to dziwilo ze ciagle czkala, ale teraz juz mniej sie to zdarza. Abi jak była mniejsza(4-6msc)też czesto miała czkawke.jak Safi dostanie, to pomasuj ją przez chwilę po brzuszku i zaraz przejdzie :wink: Quote
_beatka_ Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 safinka piekna, a jaka malutka.... :angel: szkoda, że nie mialam bajtka od małego i nie widziałam jak wyglada jako taki maluszek :( Quote
Basia&Safi Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 jutro postaram sie wkleic kilka foteczek :) safi juz ladnie robi siku i kupke na swoj dywanik i wie ze o jedzonko prosi sie w kuchni :) mam jeszcze problem z oduczeniem jej gryz rece i nogi itp. :) Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Śliczna Safinka!! :loveyou: a tutaj to bym ja chyba schrupała :oops: Basiu mam małe pytanko, gdzie Was pozna spotkać? :oops: :wink: Pozdrawiam i buziaki dla malutkiej Quote
Viris Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Safi nie ma jeszcze wszystkich szczepien, wiec pewnie jeszcze na dworek nie wyjdzie. PO nowym roku pewnie bedzie dopiero spacerkowac ;> Quote
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Viris napisał(a):Safi nie ma jeszcze wszystkich szczepien, wiec pewnie jeszcze na dworek nie wyjdzie. PO nowym roku pewnie bedzie dopiero spacerkowac ;> fakt! Przeciez to dopiero malutki nietoprek :oops: To gdzie mam sie po nowym roku rozgladac jak bede sobie szla "przypadkiem" na spacer :D Quote
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 mrowka napisał(a):Viris napisał(a):Safi nie ma jeszcze wszystkich szczepien, wiec pewnie jeszcze na dworek nie wyjdzie. PO nowym roku pewnie bedzie dopiero spacerkowac ;> fakt! Przeciez to dopiero malutki nietoprek :oops: To gdzie mam sie po nowym roku rozgladac jak bede sobie szla "przypadkiem" na spacer :DNajlepiej napisz do niej na pv, bo ona tylko od czasu do czasu tu zagląda Quote
Basia&Safi Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 zagladam tu codziennie ;P mroweczko safi spacerki bedzie miala po nowym roku :) a mieszkany na os "H" za mc, donaldem:) a Ty gdzie mieszkasz ?? poznije wkleje foteczki pozdrawiam :) Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 basiulka22tychy napisał(a):zagladam tu codziennie ;P mroweczko safi spacerki bedzie miala po nowym roku :) a mieszkany na os "H" za mc, donaldem:) a Ty gdzie mieszkasz ?? poznije wkleje foteczki pozdrawiam :)Mróweczka poszukiwała Cię już w galerii głownej, więc ją tu do Ciebie skieowałam. Może w końcu się spotkacie Quote
Basia&Safi Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 tak wiem dopiero dzis odkrylam ta galerie z buldozkami :) a teraz kilka foteczek Safi :) dziekuje Viris :* Quote
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sliczne to maleństwo. Może jej kielicha codziennie dawaj, eby nie urosła Quote
Viris Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Basiulka - Nie ma za co. Nie musisz za kazdym razem dziekowac. Dla mnie to nie problem :) Safi sliczniutka :) Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Draczyn napisał(a):basiulka22tychy napisał(a):zagladam tu codziennie ;P mroweczko safi spacerki bedzie miala po nowym roku :) a mieszkany na os "H" za mc, donaldem:) a Ty gdzie mieszkasz ?? poznije wkleje foteczki pozdrawiam :)Mróweczka poszukiwała Cię już w galerii głownej, więc ją tu do Ciebie skieowałam. Może w końcu się spotkacie :oops: :oops: :oops: Basiu no to ja mieszkam troszeczke dalej do Ciebie bo az na K :D no ale po drugiej stronie, zaraz obok apteki.. Mam małe pytanko :oops: czy jak Safi bedzie mogła juz wychodzić na dwór bede mogła ją zobaczyć?? :oops: Bo ja od dluższego czasu choruje na buldożki, a ona jest taka śliczna... Quote
Recommended Posts