Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak już pisalam wszystkie jasne bf, mają zacieki pod oczkami. Należy tylko uważa, aby łzoto nie był naadmierny, a to korespondencyjnie trudno sprawdzić. W każdym razie nie powinno być wiecznie mokro pod oczkami

Posted

malgosia78 napisał(a):
Basiulko, masz prawdziwą śliczność w domu. A jaki ona ma cudny domeczek. Po prostu bajecznie!!!! :P
Cześć Małgosia, dawno Cie nie było. Ten nowy nabytek szystkim nam sie podoba

Posted

ciesze sie ze wam sie podoba :) tez jestem z niej bardzo zadowolona :) chociaz czasem w nocy daje mi niezle popalic :) a teraz śpi lobuziara :) juz niemoge sie doczekac spacerkow troche to jeszcze potrwa zanim safi poczuje snig pod nogami :) ale juz sobie wyobrazam te szalenstwa :):):) aha miewaja wasze buldozki czasem czkawake bo safi tak :)

Posted

Witam, witam!
Wpadam od czasu do czasu, ale czytam wszystko na bieżąco. No i oczywiście przede wszystkim śledzę zdjęcia. Safi jest naprawdę fajniutka z taką małą, pomarszczoną pupcią. Bosko. Czyż nie słodziutkie są nasze buldożerki???? :lol:

Posted

Basiulka - czkawka sie nie przejmuj z wiekiem bedzie jej mniej. U mojej Klarci tez bardzo mnie to dziwilo ze ciagle czkala, ale teraz juz mniej sie to zdarza.

Posted

Viris napisał(a):
Basiulka - czkawka sie nie przejmuj z wiekiem bedzie jej mniej. U mojej Klarci tez bardzo mnie to dziwilo ze ciagle czkala, ale teraz juz mniej sie to zdarza.

Abi jak była mniejsza(4-6msc)też czesto miała czkawke.jak Safi dostanie, to pomasuj ją przez chwilę po brzuszku i zaraz przejdzie :wink:

Posted

jutro postaram sie wkleic kilka foteczek :) safi juz ladnie robi siku i kupke na swoj dywanik i wie ze o jedzonko prosi sie w kuchni :) mam jeszcze problem z oduczeniem jej gryz rece i nogi itp. :)

Posted

Śliczna Safinka!! :loveyou:

a tutaj to bym ja chyba schrupała :oops:

Basiu mam małe pytanko, gdzie Was pozna spotkać? :oops: :wink:

Pozdrawiam i buziaki dla malutkiej

Posted

Viris napisał(a):
Safi nie ma jeszcze wszystkich szczepien, wiec pewnie jeszcze na dworek nie wyjdzie. PO nowym roku pewnie bedzie dopiero spacerkowac ;>

fakt! Przeciez to dopiero malutki nietoprek :oops: To gdzie mam sie po nowym roku rozgladac jak bede sobie szla "przypadkiem" na spacer :D

Posted

mrowka napisał(a):
Viris napisał(a):
Safi nie ma jeszcze wszystkich szczepien, wiec pewnie jeszcze na dworek nie wyjdzie. PO nowym roku pewnie bedzie dopiero spacerkowac ;>

fakt! Przeciez to dopiero malutki nietoprek :oops: To gdzie mam sie po nowym roku rozgladac jak bede sobie szla "przypadkiem" na spacer :D
Najlepiej napisz do niej na pv, bo ona tylko od czasu do czasu tu zagląda

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
zagladam tu codziennie ;P mroweczko safi spacerki bedzie miala po nowym roku :) a mieszkany na os "H" za mc, donaldem:) a Ty gdzie mieszkasz ?? poznije wkleje foteczki pozdrawiam :)
Mróweczka poszukiwała Cię już w galerii głownej, więc ją tu do Ciebie skieowałam. Może w końcu się spotkacie

Posted

Draczyn napisał(a):
basiulka22tychy napisał(a):
zagladam tu codziennie ;P mroweczko safi spacerki bedzie miala po nowym roku :) a mieszkany na os "H" za mc, donaldem:) a Ty gdzie mieszkasz ?? poznije wkleje foteczki pozdrawiam :)
Mróweczka poszukiwała Cię już w galerii głownej, więc ją tu do Ciebie skieowałam. Może w końcu się spotkacie
:oops: :oops: :oops:
Basiu no to ja mieszkam troszeczke dalej do Ciebie bo az na K :D no ale po drugiej stronie, zaraz obok apteki..
Mam małe pytanko :oops: czy jak Safi bedzie mogła juz wychodzić na dwór bede mogła ją zobaczyć?? :oops: Bo ja od dluższego czasu choruje na buldożki, a ona jest taka śliczna...