Basia&Safi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 nio i mamy ciaze urojona a raczej jej poczatki zbiera sie Safi mleko w sutkach z zabawkami naszczescie nie chodzi nie buduje gniazda, od Pani doktor kupilismy GALASTOP po 1ml na dzien, mozecie mi cos jeszcze poradzic wiem ze mam sie z nia nie bawic, unikac białka i duzo spacerowac ... a tak pozatym to nie mam pojecia co robic co jej dawac licze na wasza pomoc __________________ jutro wyjazd .............. Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Świetne:p:p:p http://img264.imageshack.us/img264/861/s5001462fl5.jpg I jak sobie radzicie z ciążą:cool3: Quote
Basia&Safi Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Witam :):):):):):) niestety fotek Safi na ta chwile nie mam z powodu braku aparatu :(:(:( niestety tez w ostatniej chwili musielismy zmienic plany i nad morze jechalismy pociagiem przez co Safi z nami nie pojechala :(:(:( Madzie co do ciazy okej juz po wszystkim :):):) Na poczatku wrzesnnia planujemy wyjazd na Słowacje tym razem juz napewno z Safi :):):) byl ktos z piesiem na słowacji ?? Quote
Paula Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobrze, że już po urojonej :lol: Buziaczki dla uszatki :calus: http://img520.imageshack.us/img520/1358/s5001464np9.jpg :loveu: Quote
Alynkaaa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 hejoo:D widze grrrubo bylo z ciaza urojona.... co do fotek to sa swietne...i Safinka sie wody nie boi?? fajnie soebie siedzi ze tylko jej garnuszek wystaje <znaczy glowa:P> co do slowacji to nie wiem ale za tydzien jade do czech z figowa wiec jak bedziesz chciala jakis porad czy cos to wal smialo:) buziaki:*:*:**:* Quote
Basia&Safi Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 dorwałam na chwilke aparacik :):):):):) bo ja tymczasowo nie posiadam :(:(:( Quote
Paula Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witaj Basia :multi: http://img260.imageshack.us/img260/4710/s5002137wr8.jpg moja słodka :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witaj Basiu :) Długo nie zaglądałam, a Safinka wcale się nie zmienia :lol: Quote
Basia&Safi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 chwilowo fotek Safi nie mam ale jakchcecie to wstawie focie moje i dawidka z wakacji :):):) Quote
madziasto4 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='basiulka22tychy']chwilowo fotek Safi nie mam ale jakchcecie to wstawie focie moje i dawidka z wakacji :):):) No dooooobra, lepszy rydz niż nic..:eviltong: Żartuję, wstawiaj :) Quote
Basia&Safi Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 to jutro z rana :P a do was madzia nie ide bo pewno morze na fociach :(:(:(: nie no zartuje juz do was ide :):):):) Quote
Paula Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cześć Basia :lol: Dawaj foty wakacjowe :razz: Quote
Basia&Safi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 mało nas ostatnio odwiedzacie ale i tak wam sie pochwale :):):) Safi dzis otrzymała chipa i paszport w sobote ruszamy do zakopanego i na słowacje :):):):) P.s w koncu beda fotki :D Quote
Mada:) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Oto Safi z wątku rysunkowego w moim wykonaniu. To mój pierwszy szkic po dłuuugiej przerwie, więc czekam na uwagi ;) : Quote
Basia&Safi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 :o superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :*:*:*:* Quote
Mada:) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hej... super to raczej nie jest... kilka błędzików znalazłam... :oops: Ale jak już wspomniałam gdzieś - to mój pierwszy rysunek po dłuuugiej przerwie. Cieszę się, że się podoba !! :multi: Quote
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Udanego urlopu Wam życzę :multi: I czekam z niecierpliwością na fotki :razz: Quote
Basia&Safi Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 a my włąsnie wrocilismy z zakopanego pogoda nie dopisała ale i tak bylo fajnie pochodzilismy po gubałówce, pod reglami chwilke noi po krupówkach w kanjpkach i barach nie bylo problemu wszedzie chodzilismy z Safi nawet na kolejke na szymoszkowa mozna jechac z pieskiemaaa noi bylismy 2 dni na słowacji tam tez nie bylo problemow http://pink.hej.pl/ polecam na wyjazd z psiakiem Jutro focie :):):):):) Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='basiulka22tychy']a my włąsnie wrocilismy z zakopanego pogoda nie dopisała ale i tak bylo fajnie pochodzilismy po gubałówce, pod reglami chwilke noi po krupówkach w kanjpkach i barach nie bylo problemu wszedzie chodzilismy z Safi nawet na kolejke na szymoszkowa mozna jechac z pieskiemaaa noi bylismy 2 dni na słowacji tam tez nie bylo problemow http://pink.hej.pl/ polecam na wyjazd z psiakiem Jutro focie :):):):):) No to czekamy:p:p Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czekam na fotki z Zakopca:iloveyou: Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 No to lecimy najpierw fotki ze Słowacji istny raj dla Safi ogródek, bajorko, i duzo terenów do spacerów przed domkiem odpoczywamy przy grilu :) i spacer po górach Spokojnie fotki jeszcze beda :):):) Quote
Recommended Posts