jo-jo Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Dobry Wieczór Państwu, a raczej powinnam powiedzieć Dzień Dobry, ale nic z tego. U mnie w tej chwili dochodzi godzina 22 w nocy, i powoli zmierzam w strone łóżka, a u Was dopiero 16 dochodzi... Ja sobie tu tak siedze, a moje słońce zostało w domku... Ale przed moim wyjazdem źle się nie bawił:: Quote
Kamila Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jo-jo napisał(a):Dobry Wieczór Państwu, a raczej powinnam powiedzieć Dzień Dobry, ale nic z tego. U mnie w tej chwili dochodzi godzina 22 w nocy, i powoli zmierzam w strone łóżka, a u Was dopiero 16 dochodzi... Ja sobie tu tak siedze, a moje słońce zostało w domku... Ale przed moim wyjazdem źle się nie bawił:: Jojek,to gdzie ty jestes? :crazyeye: Czy na dgm wszyscy sa teraz na wakacjach? :mad: Quote
jo-jo Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 kamila-dog napisał(a):Jojek,to gdzie ty jestes? :crazyeye: Czy na dgm wszyscy sa teraz na wakacjach? :mad: A moja droga ja w niedziele wyleciałam do Honk Kongu :loveu: I jakiego szoku w tym roku doznałam, Jechałam tutaj myśląc że znowu jak napatoczy mi sie jakiś pies to będzie cud, a tu już pierwszego dnia jak jechaliśmy do hotelu Sztucerek, a pare minut po wyjściu z hotelu Samojed :crazyeye: Do tego dzisiaj dwa, a nie przepraszam 3 kundelki i Borderek :diabloti: Myślę że może Wam jakieś fotki wrzucę?:))) Tak na początek pytanie co to jest?? Quote
Kamila Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jo-jo napisał(a):A moja droga ja w niedziele wyleciałam do Honk Kongu :loveu: I jakiego szoku w tym roku doznałam, Jechałam tutaj myśląc że znowu jak napatoczy mi sie jakiś pies to będzie cud, a tu już pierwszego dnia jak jechaliśmy do hotelu Sztucerek, a pare minut po wyjściu z hotelu Samojed :crazyeye: Do tego dzisiaj dwa, a nie przepraszam 3 kundelki i Borderek :diabloti: Myślę że może Wam jakieś fotki wrzucę?:))) Tak na początek pytanie co to jest?? Honk Kong? :crazyeye: Jezu,ale ci dobrze!!! :evil_lol: Ja tez chce! :multi: Ja sie domyslam ze na fotce jest jakis budynek ale pewna to nie jestem :shake: Blagam,wstaw duzo foteczek bo bedzie na co popatrzec :lol: I jak spotkasz jeszcze jakies psiury to tez je obfoc skoro to taka zadkosc,please! :evil_lol: A tak wogole to co ty tam robisz? :cool3: Quote
jo-jo Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 kamila-dog napisał(a):A tak wogole to co ty tam robisz? :cool3: Ja się moja Droga wakacjuje :evil_lol: A więc pokoleji, Przylecielismy wczoraj, chociasz z Warszawy do Londynu lot mielismy o 7.30 :evil_lol: , no ale nie ważne, wczoraj to nudny bo widaomo pierwszy dzień zmiany czasu sraty pierdaty itd. ( ja do tego chora więc już wogóle)... Ale dzisiaj to co innego, a więc po śniadaniu ( z wyjątkowo dobrym makaronem z soją) poechaliśmy metrem do...Sama nie wiem jka to się nazywa bo to wszystko takie same. Pojechaliśmy do miejsca gdzie jest kolejka linowa na górę gdzie stoi największy Budda na świecie, oto kolejeczka a właściwie gondolka: Oraz jakże nie samowity widok z Gondolki czyli jedno z największych (o ile nie nawiększe) lotnisk świata: A i nawet samoloty z niego startują :evil_lol: A z drugiej strony gondolki widok na mieszkaniowce wśród których stoji moja zagadka Jest też inna droga na góre, niegdyś jedna z niewielu którą można tam wejść, dzisiaj wyzwanie dla odwaznych: A oto nasz dzisiejszy cel podróży: jak się okazało po przybyciu na miejsce wcale nie taki stary bo pare dni temu "skończył" 17 lat :crazyeye: " A oto tabliczka z nazwą tutejszej góry tak żeby nie zapomnieć :evil_lol: I taka ładna woda :) Później zaczęliśmy zmierzać do najgorszego punktu dzisiejszego dnia...Czyli schodów, no ale dla zaoszczędzenia Waszego cierpienia schody zostaną ocenzurowane :evil_lol: i póki co Budda z dołu Budda z przodu: A tu kolejna atrakcja czyli rzeźbiona brama, niestety nie udało nam się dojść do tego co to za brama... Oprócz samego Buddy, są też posążki : Jest ich sześć i wszystkie przedstawiają co innego, ale nie pytajcie się mnie co bo nie wiem :roll: A tu Pan Budda Artystycznie: i na koniec cos tutaj typowego czyli fontanna, gdzie woda "wyskakuje" z podłoża :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :crazyeye: Jojku WOW!!! Ty to mas życie :mdleje: a to to myślałam, że mi się jakieś zdjęcie nia załadowało :evil_lol: Quote
Kamila Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No ty to masz zajefajnie :evil_lol: Foteczki sliczne i czekam na ciag dalszy :lol: A z kim Jojeczek zostal? :cool3: Quote
Paula Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wow :crazyeye: Klaudia na koncu swiata ;) Super fotorelacja :multi: Quote
olcha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ale zarąbiście. Mój tata o tym marzy :shake: Chyba nie pokaże mu tych zdjęć :shake: Poproszę o jeszcze! Quote
Ajronowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No fajnie fajnie, a ciepło u Was?? Czekam wiesz na co:eviltong: Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Cześc Klaudia :multi: Ale Cię wywialo :crazyeye: oto tabliczka z nazwą tutejszej góry tak żeby nie zapomnieć :evil_lol: Ty to szyld jakiegos herbacianego sklepu :lol: albo to herbaciane góry :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Klaudia ...Moje Zmoroszelmy własnie złożyły mi wypowiedzenie :placz: W uzasadnieniu napisały że....nie zabieram ich do Hong-Kongu i wyprowadzają się do Ciebie ;) Quote
jo-jo Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Witajcie witajcie!! PIKA napisał(a): Ty to szyld jakiegos herbacianego sklepu :lol: albo to herbaciane góry :evil_lol: Tak ale to był jedyny szyld na którym było napisane cuś, czyli nazwa góry :evil_lol: Pysia napisał(a):Klaudia ...Moje Zmoroszelmy własnie złożyły mi wypowiedzenie :placz: W uzasadnieniu napisały że....nie zabieram ich do Hong-Kongu i wyprowadzają się do Ciebie ;-) Hihi, to powiedz im że ja Jojka nie zabralam ze sobą więc nie będą miały u mnie lepiej, bo zostan podczas następnego wyjazdu z moją ciocią ;-) Ajronowa napisał(a):No fajnie fajnie, a ciepło u Was?? Czekam wiesz na co:eviltong: Hmm jeżeli uznamy ok. 30 stopni w cieniu że to ciepło, plus 90% wilgotności, to tak :diabloti: paula_z napisał(a):Wow :crazyeye: Klaudia na koncu swiata ;-) Super fotorelacja :multi: Dzięki zaraz potaram się pokazać co sie wczoraj działo ale nie wiem czy to was zainteresuje ;-) Waszeczko, Olcha, zaraz wstawię ;-) Kamila tak jak napisałam zotał z siostrą mojego taty ;-) I źle mu nie jest bo miske wpieprza równo :crazyeye: niejadek na codzień, wystarczy że zostanie z nią na tai tydzień i od razu przybiera na wadze :evil_lol: Biore się do roboty i potaram się relacje zrobić za chwilek kilka ;-) Quote
jo-jo Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 A więc, Wczoraj mieliśmy wycieczkę do DisneyLandu DisneyLand, wiadomo co to więc nie będę tłumaczyć:evil_lol: Pojechaliśmy tam z samego rana żeby mieć dużo czasu na wszystko, i tak około 10,15 (czasu tutejszego i 4,15 Warszawskiego) dojechaliśmy na miejsce, i zaczęliśmy się bawić Z grubsza wiedzieliśmy gdzie pójdziemy bo byliśmy już tu w zeszłym roku Ale na początku przywitaliśmy się z fontanną: Tuz po wejściu zobaczyliśmy wielką dynię, a raczej MyszoDynie A tuż przed pierwszą atrakację trzech Panów, grało sobie na śmietnikach:lol: Postanowiliśmy że pierwsze będzie Strzelanina Buzza (dla niedoinformowanych- Buzz Czyli Buzz Lightyear z bajki pt."Toy Story"), jest to taka jakby kolejka w wagonikach gdzie strzela się laserkiem to różnych obiektów, super zabawa Po Buzzie poszliśmy na samochodziki, czyli taki jakby tor na którym prowadzi się samochozik, prawdemówiąc dość mały, ja prowadząc go miałam kolana obok kierownicy, A krótkich nóżek ni mam :evil_lol: Następnie była nasza ulubiona tzw "Molekularna Przejażdzka" jest to Roller-Coster, ukryty w wielkiej metalowej górze , Dla kogoś kto jeszcze tam nie był jest to niespodzianka, ponieważ nigdzie przed wejściem nie ma napiane do czego się wchodzi , Ale później jest mnóstwo zabawy, szczegónie że to wszystko jest w ciemnościach i tylko gwiazdy są No ale cóż nie tylko w Przyszłościowym Parku siedzieliśmu, potem poszliśmy do Adventure Land (tzw) gdzie przepłynęlismy się stateczkiem i takie zwierzaczki na nas czekały :diabloti: A tym płynęliśmy: Później poszliśmy na przedstawienie "Golden Mickey", na które nie zdąrzyliśmy rok temu. Było to przedstawienie coś a'la musical, Fantastyczne! Fotki nie stety nie najlepszej jakość bo raz, musieliśmy bez Flesza, a dwa Ci ludzie ciągle się ruszali ;-) Teraz trochę różności: Na pierwszy ogień mój brat przy dynio-myszy:diabloti: Następnie dom Tarzana na wyspie: Jedna z karuzel w Przyszłosci Landzie: Wejście do Zamku: Miecz w Kamieniu: Quote
jo-jo Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 C.D A więc o to coś dla Pań, figurki Disneyowskie ze złota plus z dodatkami złoconymi ;-) TO jedna z wielu rzeczy jaką można było kupić w sklepach z krysztalami ;-) A tu kolejni Panowie tym razem grający na bębnach :lol: Sam Wielki Buzz: Atracje Wieczorem: Szyld Nad Wejściem Do kina: Quote
moon_light Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wooow ale macie tam fajnie :lol::-o Skoro w tym roku psow wiecej, to poluj aparatem na dogi...ciekawe jak wyglada taki ichni dog:roll::cool3: Quote
Kamila Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Fotorelacja poprostu suuuuuuper :loveu: Tylko psow mi brakuje :diabloti: Sorki,nie doczytalam wczesniej ze zostal z siostra twojego taty,jesli ma sie tam dobrze to swietnie :lol: Quote
olcha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 PIKA napisał(a): Ty to szyld jakiegos herbacianego sklepu :lol: albo to herbaciane góry :evil_lol: Wy czytać nie umiecie! Jak wół: Quote
olcha Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Uwielbiam musicale :loveu: Ale Ci zazdroszcze! :placz: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 olcha napisał(a):Wy czytać nie umiecie! Jak wół: Olcha :roflt: :roflt: :evil_lol: Quote
Ajronowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hmm u mnie w DisneyWorld bylo troszeńe inaczej- zamek był chyba większy:razz: Ale strzelaniny Buza, domek Tarzana, czy future land to dokładnie jak w Magic Kindom:lol: Quote
jo-jo Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Eh Dziewczyny :evil_lol: A na koniec z dnia wczorajszego zostawiłam finał :loveu: Zaraz o ile dam radę (u mnie 23..) obrobię fotki a dużo ich ;-) Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :crazyeye: coś Ty zrobiła???? były małe fotki a nagle ciach! i giganty!!! :crazyeye: Quote
Recommended Posts