jo-jo Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 To mógł by być Waszko własnie Mufasa :evil_lol: Taki Pan i Władca:lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 jo-jo napisał(a): To mógł by być Waszko własnie Mufasa :evil_lol: Taki Pan i Władca:lol: :crazyeye: mój poprzedni post powinien być właśnie tutaj, ale jest wcześniej :p :evil_lol: BOSKI!!!! Quote
olcha Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nie wiem, który mój ulubiony :placz: nie mogę się jednak zdecydować :placz: Biorę wszystkie :multi: :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 jo-jo napisał(a):Jeszcze wymyśliłam (dzisiaj w autku) Dla arlekiniastej sunii Malibu, Dla Pana z rekawkiem Mufasa:evil_lol: No i dla szarej Panienki Mystery Girl, a dla czarnej (tak przelotnie) Mulan :evil_lol: Świetne imiona :multi: i wg mnie idealnie do każdego pasują, rewelacyjnie :cool3: A zdjęcia maleństw, jestem zakochana w tych małych koloskach :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 O matko! Przecież to są takie cudne słodziaki, że aż szok. Przewspaniałe! I te faflunie takie kochane...miodzio! Quote
sylwiaskalska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ale one ci szybko rosną :) i niech rosną zdrowo a imione sa extra :) Mufasa imie jest the best :loveu: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Lepiej wymyślajcie jeszcze jakieś ;-)) Może ktoś jakieś imionka wymyśli :razz: Zaraz znajde jeszcze jakieś maluchy ;-) Quote
sylwiaskalska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Rozumiem że na M :) Malwinka Mufi Mazi Macho Man midnight sun Mackintosh (Mekintosz) Magnolia Majestic Boy O taki moje pomysły :oops: :oops: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jo-jo 5miesięczny dog będzie wązył ponad 30 kg ? (tak na mniej więcej ? ) Bo w sumie w wątku o dogach , się chwalą swoimi pociechami 6 miesięcznymi które po 36 kg mają :) A TangoBlue się pytała w wątku chamy z dużymi psami , nikt nie odpisywał to ja odpisałam :D Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Nathaniel, Korek (Korkosmok) ma obecnie 4,5 miesiąca i waży 36 kg, był wazony przy mnie ;-) Więc jak dla mnie 6 miesięczny dog chyba powinien troche więcej ważyc. Wyobraź sobie że dog który się urodzi waży jakieś 700 g a już w siódmym tygoniu życia waży 9 kilo ;-) Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 jo-jo napisał(a):Nathaniel, Korek (Korkosmok) ma obecnie 4,5 miesiąca i waży 36 kg, był wazony przy mnie ;-) Więc jak dla mnie 6 miesięczny dog chyba powinien troche więcej ważyc. Wyobraź sobie że dog który się urodzi waży jakieś 700 g a już w siódmym tygoniu życia waży 9 kilo ;-) Więc napisałam, że ponad 30 kG :) Quote
Hallauren Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 O BOŻE! :crazyeye: Jaka to jedna wielka słodycz :multi::loveu::lol: Boże, ja tak kocham dogi niemieckie, one są po prostu przepiękne, dostojne, kochane. Ah! No boską masz tą gromadkę, zazdroszczę :lol: Quote
Hallauren Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 i to jeszcze arlekinek się urodził :loveu: A tak z ciekawości, ten szczeniak - marmurkowy - ten szary, czy to prawdę że FCI nie uznaje tego umaszczenia u dogów O.o ?? Quote
DORRAG Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 jo-jo napisał(a): piękna:loveu: :loveu: :loveu:malutka kluseczka:loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Hallauren napisał(a): A tak z ciekawości, ten szczeniak - marmurkowy - ten szary, czy to prawdę że FCI nie uznaje tego umaszczenia u dogów O.o ?? Tak Merle jest nie uznawanym kolorem u dogów, nie stety.. Quote
AlKil Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cudowne są te kluseczki!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 jakie cudowne :loveu: :loveu: :loveu: ja chce tego czarnego :eviltong: :eviltong: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ona jest przesliczna, umaszczenie ma najciekawsze, fci sie nie zna :eviltong: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Paula ubiegłaś mnie, właśnie chciałam napisać że te merlaki to takie ślicznusie, a w FCI to ciołki są :D Quote
sylwiaskalska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A mój faworycik to ten biały z główka nakrapianą :) Quote
Kamila Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A mój faworycik to ten biały z główka nakrapianą :) To tak samo jak moj :evil_lol: Quote
Recommended Posts