Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):

To mógł by być Waszko własnie Mufasa :evil_lol:
Taki Pan i Władca:lol:

:crazyeye: mój poprzedni post powinien być właśnie tutaj, ale jest wcześniej :p :evil_lol: BOSKI!!!!

Posted

jo-jo napisał(a):
Jeszcze wymyśliłam (dzisiaj w autku)

Dla arlekiniastej sunii Malibu,
Dla Pana z rekawkiem Mufasa:evil_lol:

No i dla szarej Panienki Mystery Girl, a dla czarnej (tak przelotnie) Mulan :evil_lol:

Świetne imiona :multi: i wg mnie idealnie do każdego pasują, rewelacyjnie :cool3:
A zdjęcia maleństw, jestem zakochana w tych małych koloskach :loveu: :loveu:

Posted

Jo-jo 5miesięczny dog będzie wązył ponad 30 kg ?
(tak na mniej więcej ? )
Bo w sumie w wątku o dogach , się chwalą swoimi pociechami 6 miesięcznymi które po 36 kg mają :)
A TangoBlue się pytała w wątku chamy z dużymi psami , nikt nie odpisywał to ja odpisałam :D

Posted

Nathaniel, Korek (Korkosmok) ma obecnie 4,5 miesiąca i waży 36 kg, był wazony przy mnie ;-) Więc jak dla mnie 6 miesięczny dog chyba powinien troche więcej ważyc.

Wyobraź sobie że dog który się urodzi waży jakieś 700 g a już w siódmym tygoniu życia waży 9 kilo ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
Nathaniel, Korek (Korkosmok) ma obecnie 4,5 miesiąca i waży 36 kg, był wazony przy mnie ;-) Więc jak dla mnie 6 miesięczny dog chyba powinien troche więcej ważyc.

Wyobraź sobie że dog który się urodzi waży jakieś 700 g a już w siódmym tygoniu życia waży 9 kilo ;-)

Więc napisałam, że ponad 30 kG :)

Posted

O BOŻE! :crazyeye:
Jaka to jedna wielka słodycz :multi::loveu::lol:
Boże, ja tak kocham dogi niemieckie, one są po prostu przepiękne, dostojne, kochane.
Ah!
No boską masz tą gromadkę, zazdroszczę :lol:

Posted

i to jeszcze arlekinek się urodził :loveu:
A tak z ciekawości, ten szczeniak - marmurkowy - ten szary, czy to prawdę że FCI nie uznaje tego umaszczenia u dogów O.o ??

Posted

Hallauren napisał(a):

A tak z ciekawości, ten szczeniak - marmurkowy - ten szary, czy to prawdę że FCI nie uznaje tego umaszczenia u dogów O.o ??

Tak Merle jest nie uznawanym kolorem u dogów, nie stety..