Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo-jo napisał(a): No i nie stety są bezlitośni, nie raz widziałam jak na ulicy wrzucali jakieś żywe stworzonka morskie prosto na rozgrzaną patelnię, albo spotyka sie chińczyka który siedzi i zawija Kraby... Okropnosc :cool1: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 olcha napisał(a): :roflt: a ja myślałam, że to te wielkie ślimaki morskie. Ta dziura z boku myślałam, że to otwór gębowy, a paszcza mureny to czułki hahahha dopiero jak napisałaś co to to się przyjrzałam i fakt murena jak żywa :lol: toż jest murena gigant :razz: Quote
arima Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jo-Jo ale Ty masz życie:loveu: Zazdraszczam normalnie:diabloti: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 arima napisał(a):Jo-Jo ale Ty masz życie:loveu: Zazdraszczam normalnie:diabloti: Witaj Ari :multi: Czyli zazdraszczasz tego że jutro będę 11 godzin w jednym samolocie siedzieć> :evil_lol: Quote
arima Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Co tam 11 godz w porównaniu do całej reszty:roll: Quote
jo-jo Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 arima napisał(a):Co tam 11 godz w porównaniu do całej reszty:roll: To Cię pociesze i powiem ż za rok tu nie wróce, tylko pojade odwiedzić Ciebie i Twój zwierzyniec :loveu: Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 aaa jakie Pandziory boskie :loveu: i akwaria cudne!!! ahhh marzy mi się akwarium morskie, ale za droga to zabawa :placz: a chinoli nie lubię właśnie przez to jakie mają "sposoby" na różne potrawy i nie tylko błeeee :shake: :angryy: zresztą u nas też np raki wrzucają żywcem do wrzątku :angryy: :shake: Quote
arima Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Super:loveu: :loveu: Jak chcesz to Ci go na ten czas zostawie, a pojade za Ciebie:lol: Quote
AlKil Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Cześć Wam Jojki!!! Wakacje macie superaśne!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo-jo napisał(a):Ale tu nie ma czym się tak naprawdę zachwycać:lol: Chcielibyście wychodząc tutaj na ulicę: -niemóc praktycznie oddychać przez gorąc i wilgoć; -niemóc oddychać przez największe smrody...; -niemów spokojnie chodnikiem przejść bo: a) Zdepcze Was tłum Chińczyków; b) Hindusi nie dadzą wam spokoju, i na siłe będę sprzedawać Rolexy; Lub gdy chcecie gdzieś podjechać taksówką (jest ich tu 18 000) to jest problem bo: a) Albo chińczyk nie zna angielskiego; albo b) Poprostu jest analafbetą co czytać nawet nie potrafi :shake: Czy mam dalej opisywać życie tutaj?:lol: Sądzę, że jednak bym chciała :cool3: Piękne fotki i wspaniała wycieczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PANGEA Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo-jo napisał(a):Witaj Ari :multi: Czyli zazdraszczasz tego że jutro będę 11 godzin w jednym samolocie siedzieć> :evil_lol: Pewnie Uwielbiam latac, a takie dluugie trasy sa :loveu: wiesz czemu :eviltong: ( pisalam Ci na gg ) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Boshe ile tu cudnych fot z wakacji :loveu: :loveu: aż zapiera dech w piersiach :loveu: Ja też tam kcem być :placz: i na tych wszytskich karuzelach, przedstawieniach być :placz: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 olcha napisał(a):Wy czytać nie umiecie! Jak wół: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Klaudia ....REWELACJA:multi: Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 jo - jo fantastyczne foty a jakie piekne kolory. Quote
jo-jo Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cześć Cześć!! malawaszka napisał(a):aaa jakie Pandziory boskie i akwaria cudne!!! ahhh marzy mi się akwarium morskie, ale za droga to zabawa :placz: Nasz znajomy ma takowe i jest z tym dużo chrzanienia, ale warte jest to późniejszego wyglądu:loveu: malawaszka napisał(a):a chinoli nie lubię właśnie przez to jakie mają "sposoby" na różne potrawy i nie tylko błeeee zresztą u nas też np raki wrzucają żywcem do wrzątku No niestety :shake: arima napisał(a):Super:loveu: Jak chcesz to Ci go na ten czas zostawie, a pojade za Ciebie:lol: Ok :loveu: Alkil napisał(a):Cześć Wam Jojki!!! Wakacje macie superaśne!!!! Cześć Wam Alberty :multi: hihi wakacje jak wakacje ;-) beria napisał(a):Sądzę, że jednak bym chciała :cool3: Oj teraz tak mówisz ale gdyby tu była to cyba byś zmieniła zdanie :evil_lol: beria napisał(a):Piękne fotki Dzięki :multi: PANGEA napisał(a):Pewnie Uwielbiam latac, a takie dluugie trasy sa :loveu: wiesz czemu :eviltong: ( pisalam Ci na gg ) Cześć Paulinko:multi: Tak wiem wiem, ja też lubię ale niekoniecznie jak jestem chora :shake: Bo wtedy umieram całą drogę :placz: Daga_i_Oskar napisał(a):Boshe ile tu cudnych fot z wakacji aż zapiera dech w piersiach [SIZE=2]Dzięki :multi: Daga_i_Oskar napisał(a):Ja też tam kcem być i na tych wszytskich karuzelach, przedstawieniach być [SIZE=2]Oj to trzeba Ci chyba wycieczke na jakieś urodzinki zafundować :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: [SIZE=2]Klaudia ....REWELACJA:multi: Dzięki Alu :multi: :multi: Agga napisał(a):jo - jo fantastyczne foty a jakie piekne kolory. Bardzo Dziękuje :multi: A ja powoli się pakuję, powoli bo samolocik o północy praktycznie, ale samochodzik po nas o 20.25 przyjedzie, ;-) A i z ost. chwili bardzo dobra nowina: Nasz Przyjaciel CAIRO Modry Efekt, na wystawie na Węgrzech skończył InterChampionat, do tego stał się Championem Węgier i Zwycięzcą Węgier :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu Najserdeczniejsze Gratulacje :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 jo-jo ty to umiesz zachecin do wyprawy do Chin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Elitesse napisał(a):jo-jo ty to umiesz zachecin do wyprawy do Chin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mówisz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jojek jest boskkkkki :P Jeszcze niedawno nie wiedziałam, co to jest dog niemiecki, lecz kiedy mojej koleżanki ( Karoliny ) sunia Elza pojawiła się ku moim oczom, ujżałam jakie to piękne stworzenia :P Co prawda bardziej się interesuję psami północnymi, ale Karolina zaraziła mnie miłością także do dogów :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 LAZY napisał(a):Jo-Jo jak podróz??? Dolecieliście cali? Tak tak żyjemy :evil_lol: Ja to nawet dzisiaj kończe chorowanie, A w między czasie udało mi się stronę internetową zrobić :multi: A teraz pracuje na jednym kodowaniem i mam go dość :shake: Fotek obecnie nie ma, bo raz ja chora, a dwa przygotowywujemy się do światówki:shake: Quote
anetta Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dzysiss!! Cofnelam sie 3 strony wstecz i...:mdleje: Ale Cie wywialo!!! Boskie foty!!! Ale slabo mi sie zrobilo jak czytalam co chinczycy robia z jedzonkiem :ekmm: dobra, na dzissuaj koniec :lol: Lece do pracy :lol: Seee yaaaaaa Quote
jo-jo Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Żegnamy się i jedziemy! Jutro wystawiamy się w Poznaniu, prosimy o trzymanie Kciuków za nas!! A jak ktoś będzie to zapraszamy ring:44 NUMEREK 4233 Będę z Jojkiem cały czas więc zapraszam, czarne spodnie, granatowo biała bluzka no i płąszczowy pies :diabloti: Tak więc zapraszam! I znikam... Quote
Kamila Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Trzymam kciuki :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 A więc, wróciliśmy i może troche opisze bo kwońcu jest co ;-)) Do Poznania dojechaliśmy dzisiaj przed 11, droga spokojna bez korków. Dojazd na teren wystawy oznaczony, przy wjeździe doPoznania zastał nas szyld z informacją o wystawie, ale my mimo wszystko wiedzieliśmy gdzie jechać ;-). Zaprakowaliśmy się tuż przy hali i od razu poszliśmy się gdzieś rozłozyć. Na wstępie do 6 był ring z żółtymi suczkami więc okiem rzuciłam co się dzieje i poszliśmy szukac miejsca, ale po drodze spotkaliśmy wł. żony Jojka, która przyjechała na wystawę z drugą suczką i... Jojkowym synem :multi: Więc już miałam lepszy humor (chodź cąły czas byłam roztrzęsiona) Rozłożyliśmy się w jednej z Wnęk, razem ze znajomymi. Ja od razu poleciałam zobaczyc co się dzieje ae do naszej klasy było jeszcze daleko.. Czekaliśmy, czekaliśmy, aż nadeszła nasza pora. Sędziował Pan Jan Gajewski, w naszej klasie stało aż 28 samców(wszystkie były!) !!! Cała stawka była podzielona, na szóstki, my wchjodziliśmy w drugiej. Ale czekaliśmy już obok ringu. Wkońcu weszlismy, ringi wielkie, obłożon wykładziną, wszystko "na cacy", najpierw ząbki, pierwsze "ustawienie" i potem bieg, czyli dwa kółeczka. Potem już tylko opis, ale że byliśmy ost. w tej "grupce" to sobie troche poczekaliśmy. Po paru minutach podchodzi do nas Pan Sędzia, i każe po prostej pobiec więc biegniemy, i od razu potem do oceny. Ja osobiście byłam cała zdenerwowana, i roztrzęsiona.. Ale trzeba to trzeba!! Jojek pokazywał się dzisiaj naprawde przyzwoicie, od razu praktycznie stanął i stał tak cały opis, ku mojej radości nie dostaliśmy teczki a więc była doskonała!! Nasz plan minimum wykonany! Zeszliśmy, poszliśmy się wywietrzyć i jak wróciliśmy to byliśmy gotowi do dalszej walki. Na ring zostalismy zaproszeni po paru minutach... Wśród 28 psów, były tylko 4 psy z polski,2 zeszły z bdb a jeden czekał z nami na porównanie. Na porównaniu zostało 17 psów z oceną doskonałą (reszta zeszła z b.db albo niższą chodź wątpię). Jojek jakby wiedział że trzeba ładnie się pokazac od razu stanął, i mimo że widac było że jest "spięty" stał bardzo ładnie. Dopiero teraz zaczęla się walka. 17 samców obok siebie, i pokoleji Pan Jan zdejmował psy. My byliśmy gotowi na to że zejdziemy w pierwszych odrzutach, ale tak się nie stało! Najpierw zdjął psa z jakiegoś końca, potem nagle po koleji trzy obok nas, i byłam pewna że my następni, lecz ominął nas i poszedł dalej, i zdejmował z drugiej strony... Wkońcu zdjął koeljnego psa i policzyłam ile na ringu i było nas 10! Naszym pierwszym marzeniem jak myśleliśmy o światówce na poważnie, było wejście do pierwszej 10 z oceną dosk. i tu nagle stało się to! Jojek skończył sowją walkę na miejscu 9!! Na ringu zostały psy nawprawde piękne, zbudowane, i przedewszystkim starsze ;-) (to był nasz debiut w otwartej) Ogólnie wystawa mi się podobała, lecz wszystkim nam brakowało Spikera który by informował na jakich ringach jakie psy wchodzą... Potem poszliśmy ejszcze do hali ze stoiskami, ale pomimo przeglądu nic nie kupiliśmy, lecz jak już wychjodziliśmy słyszałam ogłaszane wyniki na JH i usłyszałam że na drugim miejscu znalazła się Agata Bujanowicz!! Wszystkim Dzisiejszym Zwycięzcom Gratulujemy a my odpoczywamy...:loveu: Quote
Recommended Posts