Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jutro obiecuje że jak tylko dorwe kompa to zaraz powstawiam ;-) mam grype dlatego chce się już położyć ale jutro jak tylko cus jakoś uda to wstawie bo mam jakąś 1oo jak nie więcej ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
ja z Wawy szkoda że wcześniej nie poznałam ciebie tak to mogłybyśmy sie styknąć w Poznaniu bo byliśmy ;-)

z wawki :D :angel:

a z jakiej dzielnicy :D

jest w ta sobote spotkanko na fortach bema :fadein:

Posted

jo-jo napisał(a):
ja z Wawy szkoda że wcześniej nie poznałam ciebie tak to mogłybyśmy sie styknąć w Poznaniu bo byliśmy ;-)

no widzisz, gdzies moze sie minelysmy :wink: bedzie jeszcze okazja

Posted

dbsst napisał(a):
jo-jo napisał(a):

z wawki :D :angel:

a z jakiej dzielnicy :D

jest w ta sobote spotkanko na fortach bema :fadein:
Debe, jak chcesz spotakc Jo Jo to mnie odwiedź :wink: Czasem natykamy się na tego pingwinka na spacerze :wink:

Posted

potwierdzam wypowidź ascher czasami nam się zdarza ;-)

daga ja tu już od jakiegoś czasu ale wiesz jakoś ciągle nie miałam o czym pisać i tak siedziałam na molosach gdzie dobiłam do tych prawie 1200 postów teraz tu trzeba się postarac;-)

Posted

dbsst dzięki za zaproszenie ale nie skorzystamy bo jedziemy do naszej hodowli ;-) a w niedzielie pewnie kolejne dozie spotkanie to już nasz rytułał :D

Posted

zawsze są :D tylko nie zawsze mam siłe wstawiać je na molosy ale musze w końcu wklejać.. np z niedzieli nie dość że był spacerek to jeszcze później była tzw. szarlotka dozia :D czyli dozie przyszły do Jojka w odwiedziny ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
np z niedzieli nie dość że był spacerek to jeszcze później była tzw. szarlotka dozia :D czyli dozie przyszły do Jojka w odwiedziny ;-)
Ha! A jak asher będzie miała kulinarną wenę, to a fortach może być ciasto śledziowe 8) :wink:

Posted

Kolejna porcja Jojek w różnym wieku ;-)

Zgadujcie czyja ta druga dupka :D

A tu z kumplem Achillem od Hexi :D

Mój Rogatek :D

I rewelacyjne zdjęcie :D

Mam jeszcze szukać ?:D

Posted

jeszcze takie cusie znalazłam :)
więcej na tym kompienie mam czyli bedę musiała dwa kompy przeszukać jakies 1000 fotek więc coś się znajdzie ale to nie dzisiaj :)