Max Posted October 28, 2002 Posted October 28, 2002 Mój na meblach wogóle się nie wyżywa, zupełnie go nie interesują. O tym też zapomniałem wspomnieć. Quote
Nat Posted October 28, 2002 Author Posted October 28, 2002 Moją tez nie... jak dotychczas nic nie zniszczyla w domu. Na ogrodzie to wiadomo - dziury i poobgryzane krzaczki i drzewka, ale w domu naprawde jest grzeczna i nic nie niszczy. Tak jakos dziwnie.. :wink: Quote
Max Posted October 28, 2002 Posted October 28, 2002 No widzisz Nat, więc jednak nie taki husky straszny jak go malują :-) :wink: Quote
Nat Posted October 28, 2002 Author Posted October 28, 2002 No wiesz, ale niepokoi mnie wzrok jakim patrzy Aqua na kury... :P Quote
Max Posted October 31, 2002 Posted October 31, 2002 Hiehie, a byliście kiedyś z husky w zoo? To dopiero ubaw po pachy, jak Maks zobaczył jakieś tam świnie nie pamiętam, była istna wymiana zdań, albo różne rodzaje kur, ooooooooo! Tylko że kogut się denerwował :-) :wink: :roll: :wink: Quote
Lakers Posted October 31, 2002 Posted October 31, 2002 Max, to wpuszczają do ZOO z psami? Jak tak to w Sobotę "walę" do Oliwskiego :-) Quote
Nat Posted October 31, 2002 Author Posted October 31, 2002 Ja bylam z Aqua w sklepie zoologicznym i byla bardzo zainteresowana swinkami morskimi i krolikami... naprawde ona bardzo chciala sie z nimi.... zaprzyjaznic :evilbat: Quote
party Posted October 31, 2002 Posted October 31, 2002 No wlansi eprzecyztalam ze na przebarwienia z braku cynku sa jakies krople, ale mam pytanko czy to sa dla ludzi z cynkiem, czy specjalnie dla psow, ja dawalam mojej jakies tabletki z witaminkami i cynkiem ale jakos ma te przebarwienia, nie sa duze..ale sa :( Quote
Nat Posted December 5, 2002 Author Posted December 5, 2002 zmiany na skorze nie tyle wynikaja z braku cynku, co raczej mozna je leczyc podajac cynk. i tak samo np. przeziebienie nie jest objawem niedoboru aspiryny. ;) nie za bardzo zrozumialam to wytlumaczenie :-? przeciez cynk to pierwiastek, ktorego moze brakowac w organizmie, tak samo jak magnezu, zelaza itp.. i uzupelniajac niedobor powinny zniknac objawy, a aspiryna to nazwa leku. Dlatego nie rozumiem, co chciales przez to powiedziec. Quote
Nat Posted December 6, 2002 Author Posted December 6, 2002 objawy juz zniknely, a i pochwale sie jeszcze, ze Mloda ostatnio dostala niezlego apetytu :D Quote
Recommended Posts