Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli ktoś jest zarejestrowany na allegro, to niech zgłosi naruszenie zasad.Trzeba napisać, ze sprzedający jest oszustem, bo taka rasa nie istenie - wtedy zdejmą mu aukcję :evilbat:

Posted

jak dla mnie to potym zdjęciu on z doga ma może coś z budowy frontu (ale ja powtarzam nie znam sie) głowa tego psa to napewno nie jest od Dn co sdo reszty to trudno ocenić po zdjęciu :?

Posted

Pani kupiła psiaka na giełdzie ale jak się okazało jej małe dziecko jest uczulone na sierść i dlatego sprzedaje szczeniaka jak napisąła na temat rasy to wzorzec z lekka podchodzący pod DN :-?

P.S Kobiecina pomyliła się wpisując doga angielskiego oczywiście jest to dog niemiecki przynajmniej ona tak twierdzi

Posted

To tez zalezy od stopnia uczulenia - moj brat jest bardzo silnym alergikiem, ale spokojnie toleruje jednego psa i generalnie nie przeszkadza mu stykanie sie z psami - jak wyjezdzamy to jeden z psow zostaje u niego, on ja czesze itd i nic, ale np jaktylkoprzyjedzie do nas gdzie jest wiecej psow i koty to po godzinie - dwoch zaczyna ciagnac nosem, lzy mu leca itd.
A moj tata jest tak maksymalnie uczulony ze jak pojade do nich z psem (ktorymkolwiek nawet najmniejszym - pudel toy, grzywacz) to momentalnie ma dusznosci, i to mocne. A nie daj boshe zeby pies go polizal to caly jest zsypany w takie male krosteczki - i u niego efekt wystepuje po 10-15 minutach od wejscia psa. Do nas w ogole nie przyjezdza bo po kilku minutach ma takie ataki dusznosci ze raz byla potrzebna interwencja lekarza. :(
A dodam ze odczulaja sie obaj caly czas.

Posted

Ciekawe jaką rase oprocz doga ma w sobie!
i co z niego wyrosnie?? :D
mysle ze dajac taka cene chce wycofać koszty :-?
jak na mixika to cena dosc wysoka!!!

Posted

tą aukcję widziałam wczoraj i z dogiem nie wiem ile to ma wspólnego ale chyba nie wiele :schock: a co do tego "angielskiego" to kobiecina zauważyła to dopiero jak jej napisałam to a co do uczulenia to nie wiem wiem że ma małe dziecko kupiła psiaka na giełdzie okazało się że dzieciak uczulony więc sprzedaje tyle udało mi się ustalić :-?

Posted

z doga to to może coś ma ale gdzie to nie wiem na tym zdjęciu to widze tylko tyle że głowa nie dogowa a co do reszty to trzeba było by dostać lepsze zdjęcie a właścicielka mówi że akurat jej cyfrówka padła...:-?

Posted

Niunia nie dokońca on jest jeszcze podchodzący pod arlekina a co do tego czy to dozio to powiem tyle że z doga to coś ma i w rodzinie kiedyś dog się zaplątał ale czysty dog to to nie jest :-?