Gosik71 Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 My dowóz mamy, ale chętnie dołączymy się do noclegu w rozsądnej cenie. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 ciacho ja moge upiec :D hmmmmm ja mam z rumisem zle wspomnienia w tamtym roku mielismy ze znajomymi niezle jazdy :-? Quote
Pearl Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Wyjazd do Litwy prawie nieodłącznie wiąże się z niespodziankami w podróży. Póki co oznajmiam, ze w busie jest jeszcze 1 wolne miejsce! Quote
warg2003warg Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ja proponuje Do Polski- POLONEZ.Ceny umiarkowane,śniadanie w miarę(lepsze miałam w hotelu Bratisława w Kijowie).Polecam. e-mail info@polskidom.lt Quote
warg2003warg Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zapomniała dodać,że nocowałam tam w miniony weekend i chętnie psy przyjmują ,nie ograniczają ich ilości. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 warg2003warg napisał(a):Zapomniała dodać,że nocowałam tam w miniony weekend i chętnie psy przyjmują ,nie ograniczają ich ilości. A ile za psa? Pzdr. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 http://hotel.paupio.lt/ http://www.jnn.lt/index.php?handler=pl.kambariai http://bedandbreakfast.w3.lt/ a moze cos z tego czekam na awsze propozycje :D Quote
Gosik71 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Pearl napisał(a):Wyjazd do Litwy prawie nieodłącznie wiąże się z niespodziankami w podróży. Póki co oznajmiam, ze w busie jest jeszcze 1 wolne miejsce! Czy ja mogę wiedzieć co to za niespodzianki??? :P :oops: Quote
AiMiN Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 warg2003warg napisał(a):Ja proponuje Do Polski- POLONEZ.Ceny umiarkowane,śniadanie w miarę(lepsze miałam w hotelu Bratisława w Kijowie).Polecam. e-mail info@polskidom.lt Chyba o ten chodzi.. http://www.polskidom.lt/hotel.php Quote
Gosik71 Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Tam nic nie pisze o psach, przyjmą nas z nimi? I za jaką opłatą? Quote
warg2003warg Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Jeśli chodzi o dom Polski to zawiadamia się ich przy rezerwacji o psie.dodatkowa opłata to 20 litów.W ostatni weekend byłam tam,ze względu na wystawę psów dużo w hotelu.Nie ma kłopotów.Psy były mile widziane,pytano się o pochodzenie rasy,informacje z wystawy itd. Quote
warg2003warg Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Tak to ten hotel AiMin. Dodatkowo prawie wszędzie mogłam z psem wejść jeśli chodzi o zwiedzanie Wilna.Zrezygnowałam z oglądania Bisów z tego powodu WARTO. Jestem w tym roku drugi raz na Litwie i nic jakichkolwiek niespodzianek,łapówek,mandatów itp. :drinking: Quote
warg2003warg Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A ten etiomek wyszedł mi przypadkowo , naprawdę i nie umię go usunąć. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Oj, przyznaj się, że po prostu było oblewanie wyników. I tyle! :wink: A co tam!!! Pzdr. Quote
UTAAP Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Kurcze, a czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest, ze CACIBowka i terierowka sa jednoczesnie? Jak to sie odbywa - to wszystko jest w jednej hali??? Jak ktos zglosi na obydwie, to jak pogodzic wystawianie psa i tu i tu :niewiem: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Według mnie, "w ciągu dnia", tzn. od ok. 9.00 do ok. 15.00 może odbywać się CACIB-ówka i po BIS-ie tej wystawy - klubowa terierów. Taką sytuację pamiętam z jakiejś wystawy węgierskiej. To był na pewno Budapeszt i ta popołudniowa wystawa to była klubowa sznaucerów. To tyle, co mogę podpowiedzieć. Pzdr. Quote
warg2003warg Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 w niedzilę mieliśmy o 10,46 krajówkę , a o 11,45 klubówkę.wszystko w jednej hali,parę ringów dalej,dwóch różnych sędziów.Tylko opłaty i katalogi za krajówkę w sekretariacie wystawy,a za klubówkę na ringu. Quote
UTAAP Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Dobra, dzieki. To juz mi sie troche rozjasnil obraz :fadein: A jeszcze powiedzcie mi po jakiemu oni na tych wystawach mowia - moja znajomosc litewskiego jest... zadna :roll: Quote
dorotal Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Moja znajomosc litewskiego jest tez prawie zadna a bylam na kilkunastu wystwach na litwie. W zasadzie to tylko wiem jak sie nazywaja moje rasy po litewsku, bo na BIS - ach jest to potrzebne. Mozna dogadac sie po rosyjsku albo angielsku, w okolicach Wilna polski tez jest czesto zrozumialy Quote
UTAAP Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Dorotal :buzi: To jeszcze cos - jako doswiadczona osoba mozesz mi orientacyjnie podac 8) hmmm,... kwote pieniezna jaka trzeba szykowac na nocleg(chyba 2 w tym wypadku) - chcialam wiedziec, czy wydole :roll: ... Quote
aneta...i..bouvier Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 dzis dzwonilam potwierdzic zgloszenie kodiego i niestety nie ma dlatego jeszeli ktos zglaszzal to trzeba pilnowac potrafią im zginac zgloszenia tak miala znajoma kiedys ........aaaaa jezyk rosyjski angielski troche polski hehheeh machanie kończynami Quote
AiMiN Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 A ja się nie mogłam dodzwonić :( I nie odpowiedzieli mi na @ :( Buuuu.... Quote
dorotal Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 UTAAP napisał(a):Dorotal :buzi: To jeszcze cos - jako doswiadczona osoba mozesz mi orientacyjnie podac 8) hmmm,... kwote pieniezna jaka trzeba szykowac na nocleg(chyba 2 w tym wypadku) - chcialam wiedziec, czy wydole :roll: ... Mam blisko na Litwe i nie nocuje. Musisz kogos innego spytac. Quote
Recommended Posts