skubi Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Jak by ktoś organizował busa z 3miasta to ja jestem chętna. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 :D niom albo z warszawy to chętnie.......bardzo albo okolice Quote
Pearl Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Na bus też bym sie pisała....Miasto nie gra większej roli - zawsze moge dojechać i bez wątpienia bede miec blizej niz do samego Wilna :) Quote
aneta...i..bouvier Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 nio to trzeba sie zacząć rozglądac moze ktos juz jezdzil i ma jakies namiary na zaufany transport mysle ze wychodzi taniej niz samemu jechac swoim Quote
Pearl Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Transport w miare tanio myslę, że mogłabym załatwić...tylko musiałabym znac ilość chętnych. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 to masz juz jedną chętną heheheh))) Quote
Ajrisz Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Czy ktos z Was dostal jakies potwierdzenie po wyslaniu zgloszenia mailem? Bo u nas nic. :-? Quote
Gosik71 Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 My nic nie dostaliśmy. Tak myślę czy by tam nie zadzwonić przed zamknięciem pierwszego terminu i się zapytać... :-? Quote
aneta...i..bouvier Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 kurcze nie mozna wejsc na ich strone czy tylko ja nie moge ,,,,,,,,,,,, :cry: Quote
AiMiN Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 aneta...i..bouvier napisał(a):kurcze nie mozna wejsc na ich strone czy tylko ja nie moge ,,,,,,,,,,,, :cry: Ta strona już od jakiegoś czasu szwankuje :( Quote
aneta...i..bouvier Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 kurcze nie dobrze ze strona nie dziala to jak moze dobrze by bylo zebrac sie do kupy;))) mniej wiecej kto by chcial jechac busem i jakos to organizowac bo u mnie np to duzo zmienia jak sie nie zorganizuje busu albo moze ktos jedzie z warszawy i mialby miejsce dla mnie i mojego maluszka;) bo nie wiem czy zglaszac czy bede miala z kim sie zabrac Quote
Pearl Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Jak wspominałam moge się podjąc organizacji, trzeba tylko zainteresowanch zebrać. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 no dobra to wszem i wobec oglaszamy ze mozliwy jest transport do wilna i kto chetny nie ma chyba sensu nowego tematu zakladac :D Quote
Asiaczek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A macie już jakiegoś busa umówionego? Pzdr. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 podobno Pearl ma mozliwosc :D tylko trzeba zebrac wiedziec ilu chetnych bo to teraz trzeba by bylo spanko tez rezerwowac a jak nie wiemy jak i czym sie dostaniemy to kiszka Quote
Pearl Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Najdalej pojutrze podam koszty transportu, busa teoretycznie już mam ale nie wykluczam ze znajde coś tańszego. Adresy hoteli są dostępne na stronie internetowej, wystarczy zorientowac się w cenach i standardach,a potem wspólnie ustalić nocleg. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 o super kurde strona nie dziala hmmmmmm wczoraj nie dzialala i moze jeszcze jedną chetną bede miala ... w tamtym roku rezerwowalam w styczniu i dobrze bo podobno potem nie bylo miejsc Quote
AiMiN Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Jeśli chodzi o mnie, to wstępnie 2 osoby + 2 psy do kolan ;) Quote
skubi Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Ponawiam prośbe: może jedzie ktoś z 3miasta i miał by miejsce dla jednej osoby i jednej suczki bearded collie??? Quote
HAWAN Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Witam, Pearl pisałam do Ciebie na PW odpisz jak możesz, no i czekamy w takim razie na koszty transportu Pozdrawiam Aga Quote
KN Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Witam o ile sie dobrze doczytalam szykuje sie busik na marcowe Wilno z wawy, chetnie dowiem sie o szczegoly i mam wstepnie dwie chetne osoby plci zenskiej z sznaucerka miniaturowa i colaczka krotkowlosa obie suczki przyjazne i nieklopotliwe. Podrzucam tez pod rozwage hotel http://www.runmis.com Quote
Pearl Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Jeśli chodzi o bus do Wilna to oznajmiam, że zainteresowanych jest więcej niz miejsc w busie, wiec proszę o w miarę szybkie"ostateczne"decyzje. POzdrawiam Quote
Recommended Posts