Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Artik&Shapali napisał(a):
Bardotka napisał(a):
Zgłoszenie można wysłać faxem, ale lepiej do nich zadzwonić i zapytać czy wszystko doszło.
Za wystawki na Litwie można płacić na wystawie (opłata jak za termin zgłoszenia).
Pozdrawiam

Czyli jak zgłosze w pierwszym terminie za wystawe płace tyle ile wynosi opłata w 1wszym terminie.
Dobrze rozumiem??

Tak jest- potwierdzam :D

Posted

Gosik i Musiałek!!!

Koniecznie dajcie znać, jak Wam poszło i jak to wszystko wyglądało??? Będziemy trzymać za Was kciuki!!!
Może i my w przyszłym roku (2007) się wybierzemy...

Pozdrawiam, Grażka

Posted

To się tylko tak wydaje!
Dopiero co zastanawialiśmy się nad tym, czy jechać doPoznania, a już niebawem będziemy w Nowym Dworze Maz.
Sama zobaczysz, jak to szybko zleci!
A małą pięknotkę też będziesz wystawiać? Ona jest słodka. :lol:

Pozdrawiam, Grażka

Posted

Gosiu, może warto spróbować w szczeniaczkach?
Malutka jest taka słodziutka, na pewno odniesie sukces! A może najlepsze szczenię wystawy? :lol:
Pozdrawiam, Grażka

Posted

Raczej nie, nic nam to nie daje, a wyjazd już i tak jest drogi. Po 2 tygodniach Sonia zadebiutuje w Katowicach już w młodzieży.

Jak obserwowałam jej zachowanie w Poznaniu, to raczej nie mam się czego obawiać, nie boi się, nie panikuje, pozwala się dotykać... jako 5 miesięczne szczenię potrafi świetnie chodzić na ringówce, więc chyba zaprawy za granicą nie potrzebuje.

Posted

Witam!!

no niestety nas w Wilnie nie będzie!!!! ani teraz ani w marcu. :cry:

W tydzień później jest w Słowacji Nitra gdzie Blusik łapie się już na klasę młodziezy i zdecydowaliśmy że tam się jedziemy przed Katowicami :)

Posted

Oj tak, bo zdażaja się wystawy gdzie jest tylko 1 !!

wiec chetnie tam pojade bo przynajmniej naucze sie patrzec, porównywać i oceniać.

I dlatego, jeśli docenią mojego psa to będzie to naprawde wyrożnienie a nie jak wsytępuje jeden jedyny i bez wzgledu czy jest podobny do rasy czy nie to BOB-a dostaje.

Posted

A ja mam pytanko: czy ktoś z osób mających w planach tę wystawę posiada wolne miejsce samochodzie dla 1 osoby z małym psem? Oczywiście dokładam się do wszelkich kosztów.

Pozdrawiam