Gosik71 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Chyba wesoły psi konwój :P Musiałek jak byś podała link na Twoją stronę :roll: Quote
Musiałek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gosia jak klikniesz na dole na www to sie wyswietli, moze dzis mam nadzieje najpozniej jutro wrzuce galerie do konca!!!!! Quote
Gosik71 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 To ja poczekam na całą galerię :P Quote
NigdyNigdy Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Bardotka napisał(a):Zgłoszenie można wysłać faxem, ale lepiej do nich zadzwonić i zapytać czy wszystko doszło. Za wystawki na Litwie można płacić na wystawie (opłata jak za termin zgłoszenia). Pozdrawiam Czyli jak zgłosze w pierwszym terminie za wystawe płace tyle ile wynosi opłata w 1wszym terminie. Dobrze rozumiem?? Tak jest- potwierdzam :D Quote
aneta...i..bouvier Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 witam a moze ktos jedzie z warszawy i bedzie mial wolne miejsce albo moze bus jakis by sie przydal...............moze cos bysmy zorganizowali, :) Quote
orsini Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Lapowki biora w euro:))))raz 20 jewro a drugi raz to nie pamietam ile wzieli :evil: :evilbat: 0X 0X Quote
Gosik71 Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 No proszę jak się wycwanili, to już swojej waluty nie chcą :evil: Quote
Gra Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Gosik i Musiałek!!! Koniecznie dajcie znać, jak Wam poszło i jak to wszystko wyglądało??? Będziemy trzymać za Was kciuki!!! Może i my w przyszłym roku (2007) się wybierzemy... Pozdrawiam, Grażka Quote
Gosik71 Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Grażka ale do wystawy jeszcze kupa czasu :P My nie jedziemy teraz w grudniu, ale dopiero w marcu. Quote
Gra Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 To się tylko tak wydaje! Dopiero co zastanawialiśmy się nad tym, czy jechać doPoznania, a już niebawem będziemy w Nowym Dworze Maz. Sama zobaczysz, jak to szybko zleci! A małą pięknotkę też będziesz wystawiać? Ona jest słodka. :lol: Pozdrawiam, Grażka Quote
Gosik71 Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Niestety nie, Sonii zabrakło 5 dni, żeby w Wilnie mogła iść w młodzieży, dlatego zostanie w domu. Strasznie jestem zła :evil: Quote
Musiałek Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Gosia a nie chcesz ja wypuścić w szczeniakach?? niech dziewczyna nabiera wprawy :))) Quote
Gra Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Gosiu, może warto spróbować w szczeniaczkach? Malutka jest taka słodziutka, na pewno odniesie sukces! A może najlepsze szczenię wystawy? :lol: Pozdrawiam, Grażka Quote
Gosik71 Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Raczej nie, nic nam to nie daje, a wyjazd już i tak jest drogi. Po 2 tygodniach Sonia zadebiutuje w Katowicach już w młodzieży. Jak obserwowałam jej zachowanie w Poznaniu, to raczej nie mam się czego obawiać, nie boi się, nie panikuje, pozwala się dotykać... jako 5 miesięczne szczenię potrafi świetnie chodzić na ringówce, więc chyba zaprawy za granicą nie potrzebuje. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Oj, widzę, że grupa całkiem, całkiem się szykuje! Super!!! Pzdr. Quote
Gosik71 Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Super!!! Ja mam nadzieję, że ta grupa jeszcze się powiększy. Ale i tak będziemy podzieleni na dwie grupy, bo część pojedzie do Wilna a część do graz. Quote
Musiałek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Witam!! no niestety nas w Wilnie nie będzie!!!! ani teraz ani w marcu. :cry: W tydzień później jest w Słowacji Nitra gdzie Blusik łapie się już na klasę młodziezy i zdecydowaliśmy że tam się jedziemy przed Katowicami :) Quote
Gosik71 Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Szkoda :cry: Ale powodzenia w Nitrze. :P Quote
Musiałek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 nie dziekujemy bo to bedzie nasza pierwsza juz powazna wystawa :) no i konkurencja jest bo w zeszłym roku było az 5 aussików :D Quote
Asiaczek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Musiałek - 5 przedstawicieli tej rasy na wystawie, to chyba sporo, prawda? pzdr. Quote
Musiałek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Oj tak, bo zdażaja się wystawy gdzie jest tylko 1 !! wiec chetnie tam pojade bo przynajmniej naucze sie patrzec, porównywać i oceniać. I dlatego, jeśli docenią mojego psa to będzie to naprawde wyrożnienie a nie jak wsytępuje jeden jedyny i bez wzgledu czy jest podobny do rasy czy nie to BOB-a dostaje. Quote
Pearl Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 A ja mam pytanko: czy ktoś z osób mających w planach tę wystawę posiada wolne miejsce samochodzie dla 1 osoby z małym psem? Oczywiście dokładam się do wszelkich kosztów. Pozdrawiam Quote
aneta...i..bouvier Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 ja tez szukam na wilno w marcu nawet dalam pomysl ze moze jakis bus albo cos ............ale bez odzewu :) Quote
Recommended Posts