gwiezdny-wyslannik Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Mowa o rozpisce właścicieli, a po właścicielach do psów... ;) Tylko narazie jest rozpiska na CAC & CACIB za tydzień. Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Oj Diana my na rozpiskę jeszcze z 3 miesiące poczekamy :P Quote
Diana14 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Mowa o rozpisce właścicieli, a po właścicielach do psów... ;) Tylko narazie jest rozpiska na CAC & CACIB za tydzień. Ahh no to sprytnie :) Tylko ja po właścicielach do pósw nie trafie :P Nie mam pojęcia o ichnych kolakach :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Więc wpisujesz nazwisko właściciela na www.search.com albo www.googole.pl i napewno znajdziesz :P Ma się sposoby 8) Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Jak będą jakieś z Polski to trafisz :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Oj ja znalazłam 10 z Europy :P Więc spokojnie znajdziesz... Quote
Musiałek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No :) I mnie kreci żeby jechać, co prawda mimio iz Blue 12 skończy 9 miechów to na obu wystawach wystapi w szczeniakach :) chyba będzie najstarszym szczeniakiem wystawy - dają za to tytuł??? :D Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Chciałabyś co? Ale może jakieś nagrody dla szczeniaków będą przewidziane. Quote
nikit1 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 [/quote] Gwarantuję, że Litwa to pikuś w porówaniu z Łotwą 8) Na Litwie, owszem- drogi piękne, ruch mały, wolno się jeździ i policja czasem stoi, ale tam przynajmniej często się zdarza, że jadący z naprzeciwka mrugają światłami i wiadomo o co chodzi. :wink: Na Łotwie, nikt nikogo nie uprzedza- a drogówka czai się wszędzie. Miałam wrażenie, że siedzą na kazdym drzewie i przy najmniejszym przewinieniu spadają przed maskę samochodu [/quote] To fakt - policja pojawia się nie-wiadomo-skąd - ciemna noc :o , jedziemy 120 za jakimś "ichnim wariatem" (nowiuteńkie BMW, także chyba go stać na "negocjacje" z policją odnośnie prędkości), nagle jak spod ziemi na poboczu wyrasta policjant, a drugi "zaszalał" kogutem w radiowozie. BMW posłusznie staje, my jedziemy dalej :modla: Pozdrawiam Pana z BMW :B-fly: Quote
dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 podejrzewana stawka collie 8) na CACIB 3.12.2005 979 J Ziemnicka Nytramenti Night Flighter 980 J Huikko(FIN) Way to win fantazija 981 P Nekrosiene Nyitramenti perpetual mobile 982 Moody(FIN) 983 Alankola Andersson (FIN) 984 O Zilinskiene Overtop origin fantazija 985 O Alankola Westerholm (FIN) Magicmills Emisary 986 O Rekorious(FIN) Siniketun sininen tahti 987 C Vorobjova Vilties dvelkimas 988 P Nekrosiene Carnostie's prima fantazija 989 Alankola Korjestaniente (FIN) 990 Alankola Westerholm (FIN) Magicmills Enchantress 991 O Nekrosiene October ovation fantazija albo 991 C Nekrosiene Absolute alternative fantazija Quote
Ajrisz Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ponawiam pytanie o stawke Border Collie z zeszlego roku, prosze... :puppydog: Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Kurde nie straszcie... Ok, to ile euro bądź "ichniejszej" waluty mamy wziąść na mandaty i łapówki? :D Quote
Diana14 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 dorotal napisał(a):podejrzewana stawka collie 8) na CACIB 3.12.2005 979 J Ziemnicka Nytramenti Night Flighter 980 J Huikko(FIN) Way to win fantazija 981 P Nekrosiene Nyitramenti perpetual mobile 982 Moody(FIN) 983 Alankola Andersson (FIN) 984 O Zilinskiene Overtop origin fantazija 985 O Alankola Westerholm (FIN) Magicmills Emisary 986 O Rekorious(FIN) Siniketun sininen tahti 987 C Vorobjova Vilties dvelkimas 988 P Nekrosiene Carnostie's prima fantazija 989 Alankola Korjestaniente (FIN) 990 Alankola Westerholm (FIN) Magicmills Enchantress 991 O Nekrosiene October ovation fantazija albo 991 C Nekrosiene Absolute alternative fantazija Ah ahaaa..... 8) hyhy jeden piesek z Polski reszta jakaś ichna. Quote
dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Nie przesadzajmy ja nie mialam stycznosci z policja a jezdze bardzo czesto. W tym roku bylam na 9 litewskich wystawach + jeszcze bo drodze do estonii i łotwy tez gdzies tyle samo, a nie spotkalam sie z nimi, ale jezdze zgodnie z przepisami, czyli 90 km/h na terenie niezabudowanym Quote
skubi Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ajrisz, jak chcesz, z 2xCACIB w marcu mam nawet wyniki Dzien pierwszy PSY klasa młodzieży Q'Celtic Diamante Nero - bdb kl pośrednia Eyes of the World Comanche - bdb kl użytkowa Tronic Brandion - bdb kl championów Viirunaaman Andy - dosk I Bax Miveko - bdb SUKI klasa mlodziezy Q'Celtic Dolce Vita - dosk I - Zw Ml Lt Amber Lady Nat's Galaxy - dosk II kl pośrednia Story Goes Shady Lady - dosk I - CAC - CACIB - NSwR - BOB klasa użytkowa Eyes of the World Be QCeltic - dosk I Dzień drugi PSY klasa młodzieży Q'Celtic Diamante Nero - dosk I - Zw Ml Lt klasa posrednia Eyes of the World Comanche - dosk I - CAC - resCACIB klasa użytkowa Tronic Brandion - dosk I - CAC kl champ Viirunaaman Andy - dosk I - CAC - CACIB - NPwR - BOB Bax Miveko - dosk II SUKI klasa młodzieży Q'Celtic Dolce Vita - dosk I - Zw Ml Lt - Jr Vilnus Cup Winner'04 Amber Lady Nat's Galaxy - dosk II lub bdb klasa posrednia Story Goes Shady Lady - dosk I - CAC - resCACIB klasa championow Eyes of the World Be QCeltic - dosk I - CAC - CACIB - NSwR w Mariampole w czerwcu nie było żadnego bordera Więcej informacji niestety nie posiadam :( Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Diana14 napisał(a):dorotal napisał(a):podejrzewana stawka collie 8) na CACIB 3.12.2005 979 J Ziemnicka Nytramenti Night Flighter 980 J Huikko(FIN) Way to win fantazija 981 P Nekrosiene Nyitramenti perpetual mobile 982 Moody(FIN) 983 Alankola Andersson (FIN) 984 O Zilinskiene Overtop origin fantazija 985 O Alankola Westerholm (FIN) Magicmills Emisary 986 O Rekorious(FIN) Siniketun sininen tahti 987 C Vorobjova Vilties dvelkimas 988 P Nekrosiene Carnostie's prima fantazija 989 Alankola Korjestaniente (FIN) 990 Alankola Westerholm (FIN) Magicmills Enchantress 991 O Nekrosiene October ovation fantazija albo 991 C Nekrosiene Absolute alternative fantazija Ah ahaaa..... 8) hyhy jeden piesek z Polski reszta jakaś ichna. Może teraz Vega będzie jedna z Polski :P Quote
dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Nie mam juz sily na przegladanie katalogow. Bordery z innych wystaw wrzuce jutro Quote
Ajrisz Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Nie mam juz sily na przegladanie katalogow. Bordery z innych wystaw wrzuce jutro OK, z gory dzieki! :D Quote
Asdf Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 My jedziemy tez i na dodatek w wyśmienitym towarzystwie :) Fajniej być nie może :) Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 No to uzbiera się nas niezła gromadka :P Quote
NigdyNigdy Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 nikit1 napisał(a):To fakt - policja pojawia się nie-wiadomo-skąd - ciemna noc :o , jedziemy 120 za jakimś "ichnim wariatem" (nowiuteńkie BMW, także chyba go stać na "negocjacje" z policją odnośnie prędkości), nagle jak spod ziemi na poboczu wyrasta policjant, a drugi "zaszalał" kogutem w radiowozie. BMW posłusznie staje, my jedziemy dalej :modla: Pozdrawiam Pana z BMW :B-fly: FARCIARZE!!! :lol: Ja byłam w podobnej sytuacji, ale u mnie to wyglądało mocno na odwrót :roll: Jechałam na zderzaku jakiegoś starego Mercedesa- fakt trochę żeśmy prędkość przekroczyli :wink: Policja złapała jego, ale i mi kazała zjechać. Po czym panu z Mercedesa pozwolono odjechać nie sprawdziwszy nawet dokumentów, a mi wlepili mandat pokazując prędkość na radarze. A dam sobie głowę uciąć, że wynik nie był mój tylko tego Mercedesa, bo za blisko niego jechałam, żeby byli w stanie mnie ustrzelić :-? No, ale co zrobić- łotewskiego nie znam, kłucić się nie zamierzałam. Ale nie ukrywam, że poczułam się mocno zdyskryminowana w tym momencie :roll: Quote
Asdf Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Bardotka napisał(a):Zgłoszenie można wysłać faxem, ale lepiej do nich zadzwonić i zapytać czy wszystko doszło. Za wystawki na Litwie można płacić na wystawie (opłata jak za termin zgłoszenia). Pozdrawiam Czyli jak zgłosze w pierwszym terminie za wystawe płace tyle ile wynosi opłata w 1wszym terminie. Dobrze rozumiem?? Quote
Asdf Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosik71 napisał(a): No to kto ma jeszcze chrapkę na tą wystawę? I co z tymi wspolnymi noclegami, w grupie zawsze raźniej. Jak coś znajdziemy godnego polecenia, a niebawem się nasz sytuacja wyjaśni - zamelduje na forum. Heheh Ale mi się humor poprawił :) Quote
Gosik71 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Artik&Shapali to czekamy na wieści :P Będzie nas sporo, jak narazie wydaje się że już od Warszawy pojedziemy w 3 auta. Quote
Recommended Posts