klekotki Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @ Gorzała Iwan wielokrotnie udowodił swa klasę . W tej stawce ja bez cienia watpiliwości dałabym wygrać Iwanowi i nie dlatego ze to mój pies. Quote
Chima Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @klekotka tak wiem, ale to się udowadnia na ringu nie w domu przy kompie, pierwszego dnia i Yerusalinskiego nie wygrała byś na 100% drugiego u Szweda nie wiem... Quote
klekotki Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @Gorzała co by było to by było. Dlaczego nie pojechał napisałam Ci na Pw to chyba wystarczające powody w mojej sytuacji. Mam nadzieje ,że przyjdzie taki czas na wystwy. Ja tylko wyraziłam swa opinię. A ty byłes z Czesławem?? Quote
Chima Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @klekotki Tak gdybanie nic nie daje, Effa zgarnęła co tylko było do zgarnięcia i koniec. Byłem z Che w championach i Chimą w młodzieży...skończyliśmy Championat Litwy i mamy też Baltic Champion, Chima rozpoczęła Młodzieżowy Championat Litwy...więc suma sumarum nieźle.............. Quote
Nitencja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Pszym gratuluje :) A moze ktos mi podac jakie byly welshe ?? Quote
Asdf Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratulacja dla Wszystkich!!!! :multi: My jesteśmy bardzo zadowoleni. 1 dnia Kazio wygral CAC, BOS, CACIB, BOB, był 5 na BOG :razz: 2 dnia CAC, BOS, CACIB, BOB; na finały nie zostaliśmy, bo czas nas gonił :cool1: Quote
PROZAK Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nasz PROZAK ( amstaff - Ordior ANTARES) tez powalczyl: sobota CAC, BOS,CACIB i BOB a w niedziele CAC, BOS i drugi CACIB! Pozdrawiam serdecznie polska ekipe i gratulacje dla wszystkich zwyciezcow.:lol: Quote
pinkladies Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 staffordshire Bull Terrier wielkie Gratulacje Dla Charger`a Buldozer- Znakomicie Sie Spisal, Jest Boskim Burkiem Podworkowym ;) -pozdrowienia Przesylaja Ciocia S. I Ciocia F. Quote
BarbeSale Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gratulacje wszystkim :) bedzie moze albo juz jest katalog powystawowy na ich stronie ? :) a i czy moge prosic o stawke bouvierow ? :) Quote
basia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Czy możecie rzucic okiem czy były jakieś owczarki podhalańskie?? Ślicznie proszę :loveu: Quote
Miśka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 byly, bo nawet przed lub za mna na parach sie prezentowaly... niestety mam katalog tylko z niedzieli.. juz przepisuje. psy kl. otwarta Kalliovaaran Iluzja Tara, 25.05.2003, Brzozowy Zagajnik Zawrat - Kalliovaaran Evening Star, hod i wł. Aarnikoivu Raija Morus Ekland, 02.08.2003, Janosik - Jutrzenka Buksa Fillos, hod. i wł. Ekiert J suki kl. posrednia Kalliovaaran Lolita Tatra, 19.07.2004, Lesny Siwej Polany - Kalliovaaran Eye Catching, hod. i wł. Aarnikoivu Raija suki kl. otwarta Aamuruskon Halasliwy, 30.03.2003, Lemiesz Buksa Filos - Arika Poniatowskie Piaski, hod. i wł. Kosonen Petra Czarodziejka Catonium, 12.03.2003, Janosik Chluba Liliowej Przeleczy x Maryna Buksa Filos, hod. K.Szlachcikowska, wl. Priebe K. zaraz dopisze szczegoly a my z Wilna wrocilismy z II miejscem w konkurencji Najlepszych Par Hodowlanych, skonczonym Championatem Litwy, zaczetym Ch.LT, dwoma CACIBami i jednym rezerwowym ;-) Quote
Gosik71 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Wrócliliśmy i my zadowoleni:cool3: Nasz Junior w pierwszy dzień V1, LT CAC i res. CACIB, ale wniosek przechodzi na nas, bo CACIB dostał fiński interchampion. W drugi dzień V1, LT CAC, więc daremnie nie jechaliśmy:loveu: Gratulacje dla wszystkich:multi: Quote
Monia-Fionia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gratulujemy Gosik,mimo wczesniejszych rozterek jednak opłaciło się,bo 2- CAC LT to olbrzymi sukces,a do tego jeszcze CACIB.:multi: :multi: Czy to juz koniec Intera?Za granicą wcale nie jest tak łatwo,jak się niektórym wydaje i taki sukces to cieszy wśrod takiej stawki. .Polskie szetlandy górą. A poza tym to 2/3 do championa Litwy. Może będzie multichampion? :lol: :lol: :lol: A czy mozesz gdzieś podac stawke? Quote
Gosik71 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 To jeszcze nie koniec Intera, brakuje nam jeszcze 1 CACIB, ale już obojętnie skąd. Fakt zdobyć coś w takiej silnej stawce jest ciężko, ale tym bardziej cieszy. Stawke podam później, ale tylko narazie z niedzieli, bo katalog z soboty pojechał do Łodzi:cool3:, bo narazie jedziemy na lotnisko do Pyrzowic, żegnać siostrzeńca, który wyjeżdża do Irlandii:placz: Quote
SuperGosia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 U nas 1 CAC i ResCACIB z drugiej wystawy. Jesli chodzi o pierwsza, to pies dostal ocene doskonala (w klasie 1/1), a do porownania z miejscowymi go nie zaproszono :mad: Zabrzmi to okropnie, ale wygladalo to tak, ze nie dostal CACa, by nie wyjsc do porownania wlasnie. Kto byl na wystawie, ten wie jak bylo :angryy: Quote
aneta...i..bouvier Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :multi:u nas sobota CAC, BOS,CACIB i BOB a w niedziele CAC, BOS,BOB i drugi CACIB! zw.litwy I skonczonym Championatem Litwy:multi:Bardzo sie cieszymy:lol: dziekuje wszystkim z busa za mile towarzystwo i pomoc na wystawie perelko spisalas sie na medal. Quote
warg2003warg Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :modla: Bardzo proszę o stawkę z soboty i z niedzieli owczarków szetlandzkich I grupa.Może ktoś zajrzy do katalogu pliz.... Quote
Asiaczek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gorzała napisał(a):@Asiaczek cześć, niestety nie mam nic dosłownie nic...nie spisałem ani jednej rasy na jaką się nakręciłem...nie mogę pomóc, ale starzy wyjadacze wiedzą wszystko, notują, podsłuchowywują więc napewno jak dojadą napiszą... ;) I tak piękne dzięki za chęci. Następnym razem się poprawisz, prawda? No i może wreszcie się zobaczymy. pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kochani, po przeczytaniu ostatnich kilku stron, jeszcze raz dla wszystkich GRATULACJE!!! Pięknie się spisaliście! Wilno było dla nas baaaardzo szcześliwe! Pzdr. Quote
donya Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Asiaczek Basenji była cała jedna sztuka EST JCH STRONG STAEL DEA ANGELLA - fotek niestety ni mam :shake: Quote
Ajrisz Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 A my pierwszego dnia CAC, CACIB, BOB, drugiego tylko CAC, ale tez fajnie. :-) Quote
basia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Miska, dzięki. Jestem pewna, że wiem kto wygrał :p Quote
Chima Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 @Asiaczek pewnie, że warto się w końcu spotkać...tylko coś się nie składa...:p pozdrawiam... Quote
karenina Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Brawa dla wszystkich!! :terazpol: góra!! I bardzo proszę o podanie stawki charcików włoskich . Było chyba 10 sztuk. Z góry dziękuje . Quote
Atik Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gratuluję wszystkim Dogomaniakom :D Poproszę o stawki bokserów (żółte i pręgowane - w katalogu moga być razem) z obydwu dni. :p Quote
Recommended Posts