Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@klekotka

tak wiem, ale to się udowadnia na ringu nie w domu przy kompie, pierwszego dnia i Yerusalinskiego nie wygrała byś na 100% drugiego u Szweda nie wiem...

Posted

@Gorzała
co by było to by było. Dlaczego nie pojechał napisałam Ci na Pw to chyba wystarczające powody w mojej sytuacji.
Mam nadzieje ,że przyjdzie taki czas na wystwy.
Ja tylko wyraziłam swa opinię.
A ty byłes z Czesławem??

Posted

@klekotki

Tak gdybanie nic nie daje, Effa zgarnęła co tylko było do zgarnięcia i koniec.

Byłem z Che w championach i Chimą w młodzieży...skończyliśmy Championat Litwy i mamy też Baltic Champion, Chima rozpoczęła Młodzieżowy Championat Litwy...więc suma sumarum nieźle..............

Posted

Gratulacja dla Wszystkich!!!! :multi:

My jesteśmy bardzo zadowoleni.
1 dnia Kazio wygral CAC, BOS, CACIB, BOB, był 5 na BOG :razz:
2 dnia CAC, BOS, CACIB, BOB; na finały nie zostaliśmy, bo czas nas gonił :cool1:

Posted

Nasz PROZAK ( amstaff - Ordior ANTARES) tez powalczyl:
sobota CAC, BOS,CACIB i BOB a w niedziele CAC, BOS i drugi CACIB!

Pozdrawiam serdecznie polska ekipe i gratulacje dla wszystkich zwyciezcow.:lol:

Posted

byly, bo nawet przed lub za mna na parach sie prezentowaly... niestety mam katalog tylko z niedzieli.. juz przepisuje.
psy kl. otwarta
Kalliovaaran Iluzja Tara, 25.05.2003, Brzozowy Zagajnik Zawrat - Kalliovaaran Evening Star, hod i wł. Aarnikoivu Raija
Morus Ekland, 02.08.2003, Janosik - Jutrzenka Buksa Fillos, hod. i wł. Ekiert J

suki kl. posrednia
Kalliovaaran Lolita Tatra, 19.07.2004, Lesny Siwej Polany - Kalliovaaran Eye Catching, hod. i wł. Aarnikoivu Raija

suki kl. otwarta
Aamuruskon Halasliwy, 30.03.2003, Lemiesz Buksa Filos - Arika Poniatowskie Piaski, hod. i wł. Kosonen Petra
Czarodziejka Catonium, 12.03.2003, Janosik Chluba Liliowej Przeleczy x Maryna Buksa Filos, hod. K.Szlachcikowska, wl. Priebe K.

zaraz dopisze szczegoly

a my z Wilna wrocilismy z II miejscem w konkurencji Najlepszych Par Hodowlanych, skonczonym Championatem Litwy, zaczetym Ch.LT, dwoma CACIBami i jednym rezerwowym ;-)

Posted

Wrócliliśmy i my zadowoleni:cool3:
Nasz Junior w pierwszy dzień V1, LT CAC i res. CACIB, ale wniosek przechodzi na nas, bo CACIB dostał fiński interchampion.

W drugi dzień V1, LT CAC, więc daremnie nie jechaliśmy:loveu:

Gratulacje dla wszystkich:multi:

Posted

Gratulujemy Gosik,mimo wczesniejszych rozterek jednak opłaciło się,bo 2- CAC LT to olbrzymi sukces,a do tego jeszcze CACIB.:multi: :multi:
Czy to juz koniec Intera?Za granicą wcale nie jest tak łatwo,jak się niektórym wydaje i taki sukces to cieszy wśrod takiej stawki.
.Polskie szetlandy górą.
A poza tym to 2/3 do championa Litwy.
Może będzie multichampion? :lol: :lol: :lol:
A czy mozesz gdzieś podac stawke?

Posted

To jeszcze nie koniec Intera, brakuje nam jeszcze 1 CACIB, ale już obojętnie skąd.
Fakt zdobyć coś w takiej silnej stawce jest ciężko, ale tym bardziej cieszy.
Stawke podam później, ale tylko narazie z niedzieli, bo katalog z soboty pojechał do Łodzi:cool3:, bo narazie jedziemy na lotnisko do Pyrzowic, żegnać siostrzeńca, który wyjeżdża do Irlandii:placz:

Posted

U nas 1 CAC i ResCACIB z drugiej wystawy. Jesli chodzi o pierwsza, to pies dostal ocene doskonala (w klasie 1/1), a do porownania z miejscowymi go nie zaproszono :mad:
Zabrzmi to okropnie, ale wygladalo to tak, ze nie dostal CACa, by nie wyjsc do porownania wlasnie. Kto byl na wystawie, ten wie jak bylo :angryy:

Posted

:multi:u nas sobota CAC, BOS,CACIB i BOB a w niedziele CAC, BOS,BOB i drugi CACIB! zw.litwy
I skonczonym Championatem Litwy:multi:Bardzo sie cieszymy:lol: dziekuje wszystkim z busa za mile towarzystwo i pomoc na wystawie perelko spisalas sie na medal.

Posted

gorzała napisał(a):
@Asiaczek

cześć, niestety nie mam nic dosłownie nic...nie spisałem ani jednej rasy na jaką się nakręciłem...nie mogę pomóc, ale starzy wyjadacze wiedzą wszystko, notują, podsłuchowywują więc napewno jak dojadą napiszą... ;)

I tak piękne dzięki za chęci. Następnym razem się poprawisz, prawda? No i może wreszcie się zobaczymy.
pzdr.