warg2003warg Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja bardzo proszę o stawkę szetlandów w sobotę i w niedzielę.:gent: ;) Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dorotal napisał(a):Ja wrocilam z sukcesami. W kingach Arsene i Hope - CACJ, Fela - CAC, r. CACIB, Vidor - CAC, CACIB Dodatkowo buldozek Pepe - CACJ, dzieki czemu skonczyl ml. ch. Litwy Czyli Wilno było Twoje! Gratulujemy:multi: ! Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wspaniałe wieści z Wilna! :laola: Nasz Chargerek, mocnym akcentem zakończył swoją karierę w kl. młodzieży, wczoraj Mł. Zw. Klubu, a dzisiaj został Zw. Rasy :multi: Tytuł NPwR , CACIB-a uzyskał Mister Man Mery Mariatos! Gratulujemy! Quote
jo-jo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ja żaluje że nie pojechałam no ale trudno ;-) Quote
maga18 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 BRAWO!!!! :lilangel: :lilangel: :klacz: :klacz: :jumpie: :jumpie: :thumbs: :cool2: :ylsuper: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
flashka-g Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 W husky znowu Polska góra BOB dla Kasdana i Cacib jak wczoraj dla Bajki;] dogomaniackie husky górą:cool3: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 jo-jo napisał(a):ja żaluje że nie pojechałam no ale trudno ;-) Nie ma co teraz żałować! Jeszcze tyle wystaw przed Wami!:lol: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 flashka-g napisał(a):W husky znowu Polska góra BOB dla Kasdana i Cacib jak wczoraj dla Bajki;] dogomaniackie husky górą:cool3: Husky i staffiki wczoraj i dzisiaj:lol: Podejżewam, że więcej jest dogomaniackich sukcesów, tylko jeszcze wieści nie docierają Quote
flashka-g Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 W grzywaczach takze dwa dni w barwach biało czerwonych:cool3: Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 To wspaniale!:lol: Nas jeszcze dzisiaj czekają Bisy, więc może ..... będziemy mieli wiecej powodów do radości,:lol: Quote
klekotki Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Hekko napiszcie czy cos wiadomo o Dogo canario czy były jakieś. Ja nie mogłam pojechać strasznie mi przykro. I jesli ktoś wie Dogi niemieckie psy zółte kto wygrał? jest tam moja kumpelka z dogiem żóltym Hipogryfem.moze ktos cos wie. Quote
skubi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratuluje wszystkim!!! Nas niestety w tym roku nie było. Dlatego bardzo prosze jakąś dobrą dusze o stawke Bearded Collie Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Chętnie podam stawki, ale dopiero jutro, bo najprawdopodobnie katalogi przyjadą do domu dzisiaj w nocy.;) Quote
jo-jo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 klekotki napisał(a):Hekko napiszcie czy cos wiadomo o Dogo canario czy były jakieś. Ja nie mogłam pojechać strasznie mi przykro. I jesli ktoś wie Dogi niemieckie psy zółte kto wygrał? jest tam moja kumpelka z dogiem żóltym Hipogryfem.moze ktos cos wie. ja wiem tyle że Hipo CAC i CACIB na porównaniu ;-)) ale ciii :lol:8) Quote
bongobongo Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Moja Rodzinka wraca już do domciu z II miejscem na BOG-u!:multi: Quote
Yoshko Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Czy mozesz podać stawke jamników krótkowłosych standard i miniatur Quote
Chima Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @klekotki Jak już zgłaszacie psa to warto się pokazać Aniula (teraz macie 100€ w plecy i nic więcej), sędzia z pierwszego dnia, oceniał bardzo surowo, Effa się spóźniła, ale zachował się jak należy i poza BOB -em dostała wszystko, rasę wzięła Nona Mercator bardzo dobrze pokazana, wystawiona w regulaminowym czasie. Widziałem Kingo Effy pierwszy raz i powiem, że to rewelacyjny pies, ostry jak cholera, ale to co się pisze, że Effa nie daje sobie z nim rady to bzdury wyssane z palca. Doskonale daje sobie z nim radę, a pies prezentuje się mega fajnie, sieje postrach i zniszczenie, ale jest niesamowity - dzisiaj Effa wzięła rasę u Szweda. Czyli wszystko bardzo SI Kingo ma championat Polski, rozpoczęty Słowacji i Litwy... Quote
Asiaczek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gratulacje dla wszystkich!:terazpol: I bardzo proszę o baski (V gr.). Pzdr. Quote
Chima Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @Asiaczek cześć, niestety nie mam nic dosłownie nic...nie spisałem ani jednej rasy na jaką się nakręciłem...nie mogę pomóc, ale starzy wyjadacze wiedzą wszystko, notują, podsłuchowywują więc napewno jak dojadą napiszą... ;) Quote
klekotki Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @ gorzała zbyt wiele by pisac co się stało ostatnio w moim zyciu. Porostu świat zawalił mi sie na głowę. Myślę,ze gdybym była na tych wystawach z Iwanen dowalił by wszystkim bo to fajowy pies porostu. teraz nie żałuje ze nie pojchałam dzis w nocy zginął mój kumpel w wypadku samochodowym (kurier w-wy TVP3). Został jego pies Da któremu szukam domu. Wiec wystawa nie robi już takiego wrażenia. gratuluje oczywiscie wszystkim Quote
Chima Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 @klekotki wiem już słyszałem, czytałem zanim dojechałem do domu wszystko mi powiedzieli...szkoda, dzisiaj droga była fatalna, warunki ciężkie, a ludzie nadal zdebileni jadąc jak wariaci...szkoda gadać, sam jeżdżę dużo i szybko ,więc wiem jak to jest....szkoda człowieka nie ma co... Co do wygranych to nie wydawajmy pochopnych osądów co było by gdyby. Dzisiaj i wczoraj z Kingo Effy nie wygrał by żaden pies...to pewne... To mega fajne zwierzątko...te pisaniny na CP czy innych boardach o jego agresji czy nieudolności Effy to ściama i pitolenie bez sensu ...należało mu się... Quote
warg2003warg Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A ja jeszcze raz proszę o szelciaki z I grupy.:lol: Quote
pszym Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Witajcie, Ja też dołożę dwa zdania o Wilnie...Właśnie wróciłem. Jak zwykle dobra wystawa, dużo pięknych psów - dużo pięknych polskich psów!!!:multi: My z foksem gładkim też mamy się czym pochwalic: Mamy 2x CAC, 2x BOB, i 2x CACIB - to się nazywa dobra wystawa...:crazyeye: Gratulacje dla wszystkich wystawiających Quote
Recommended Posts