Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z pewnością wystarczy 200 litów na weekend na Litwie , ogólnie Ostra Brama gratis i jeszcze kilka rzeczy do zwiedzenia również .Zamek w Trakai jakieś grosze, ale nie wpuszczają z psami.A na jedzenie wystarczy.Życzę wszystkim polskim psom wielkich, ogromniastych sukcesów.

Na zachętę zamek w Trakai, ale latem zeszłego roku

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja polecam wymianę w bankomacie.Zwykła karta Visa, rzadnej prowizji .Naprawdę.Za pobranie pieniążków z ich lub niemieckich banków PKO SA nic nie pobrało.
Zamek w Trakaj- tyle polskiej historii.

Posted

Pokoje

W hotelu są 23 pięknie urządzone, wygodne i przytulne pokoje (jednoosobowe, dwuosobowe, trzyosobowe, apartamenty).
W każdym pokoju jest łazienka z natryskiem lub wanną, telewizja satelitarna, telefon, możliwość podłączenia do internetu.
We wszystkich pokojach działa nowoczesny system wentylacyjny. System ogrzewania jest autonomiczny.
Z kawiarni hotelowej można zamówić posiłki do pokoju.
Doba hotelowa: od godz. 14.00 do 12.00.:cool3:

Posted

Planowo to drugi kierowca(opłacony pokój juz maja), w praktyce to nie wiem :lol: :lol:

Ahh mi sie juz ta atmosfera przedwystawowa udziela. Mam nadzieje, ze wszyscy będą usatysfakcjonowani wyjazdem.

Posted

Mozliwe ze jeszcze nie:lol: A teraz kieruje pytanie do osob, które miały okazje byc na tej wystawie - czy na hali jest w miare dogodny dostep do pradu?

Posted

Pearl napisał(a):
Mozliwe ze jeszcze nie:lol: A teraz kieruje pytanie do osob, które miały okazje byc na tej wystawie - czy na hali jest w miare dogodny dostep do pradu?

No Perełka, nie rób nam tego :-o
Chcesz żeby Cię popieściło?! :evil_lol:

Posted

Może troche poweru na dobry wystep nie zaszkodzi. Poważnie to trochę "lataniny" mi sie zapowiada po halach i chociażby jakis dobry drink by się przydał:lol: Na Litwie to moze coś bedzie "narodowego":lol:

Posted

co do pradu :w halach sa lazienki ( jednoosobowe, przynajmniej taka byla w tej co ja wystawialam psy) z gniazdkiem elektrycznym. Ja bylam zmuszona suszyc swojego olbrzyma bo on niestety zapluwa sie podczas jazdy samochodem w tym celu wykorzystalam gniazdko w lazience:)

Posted

Diana14 napisał(a):
Ja już się nie moge doczekać:multi: Gosiu czy Ty wiesz co to bedzię:eviltong: hehe :cool3:

Dianko cierpliwośco:loveu:

A ja wszystkim Wam i nam życzę::eviltong:
- szerokiej i czarnej drogi
- bezpiecznej podróży
- a przede wszystkim, samych wygranych, niech chociaż jeden BIS należy do polskiego psa.:cool3:

Do usłyszenia i spotkania w Wilnie:lol: