batiskaj Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 z pewnością wystarczy 200 litów na weekend na Litwie , ogólnie Ostra Brama gratis i jeszcze kilka rzeczy do zwiedzenia również .Zamek w Trakai jakieś grosze, ale nie wpuszczają z psami.A na jedzenie wystarczy.Życzę wszystkim polskim psom wielkich, ogromniastych sukcesów. Na zachętę zamek w Trakai, ale latem zeszłego roku Quote
warg2003warg Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 A ja polecam wymianę w bankomacie.Zwykła karta Visa, rzadnej prowizji .Naprawdę.Za pobranie pieniążków z ich lub niemieckich banków PKO SA nic nie pobrało. Zamek w Trakaj- tyle polskiej historii. Quote
warg2003warg Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jestem z Gliwic, ale daleko od Ciebie.Warg 2003warg czyli Iza od szetlandów. Quote
warg2003warg Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :p przepraszam to miało iśc na priva do USH.Ale Wy przecież też możecie wiedzieć skąd ja jestem. Quote
Gosik71 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Właśnie się dowiedziałam, że Wilno jest skute lodem i nie ma widoków na ocieplenie, więc zabierajcie ciepłe rzeczy.;) Quote
AiMiN Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A oto sympatyczna stronka (pogoda, miejscowy czas, zabytki, mapka i inne...) http://www.wilno.pl/miasto/ Quote
SuperGosia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Czy wiadomo juz, o ktorej orientacyjnie spodziewac sie busa w W-wie? Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dziś bede się z Wami porozumiewać telefonicznie, wszystko juz ustalone. Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 W sumie zwolniło nam sie miejsce, wiec jeśli ktoś chce podjąć"szybką" decyzję co do busa to prosze o kontakt:lol: 501559366 Quote
AiMiN Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Czy ktoś sie orientuje, od której godziny może tam się rozpoczynać doba hotelowa? Oraz jaka jest odległość z hotelu na wystawę? Quote
aneta...i..bouvier Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Pokoje W hotelu są 23 pięknie urządzone, wygodne i przytulne pokoje (jednoosobowe, dwuosobowe, trzyosobowe, apartamenty). W każdym pokoju jest łazienka z natryskiem lub wanną, telewizja satelitarna, telefon, możliwość podłączenia do internetu. We wszystkich pokojach działa nowoczesny system wentylacyjny. System ogrzewania jest autonomiczny. Z kawiarni hotelowej można zamówić posiłki do pokoju. Doba hotelowa: od godz. 14.00 do 12.00.:cool3: Quote
AiMiN Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Ale będzie fajnie, jak Dogomaniacy na śniadanie zejdą :multi: Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Planowo to drugi kierowca(opłacony pokój juz maja), w praktyce to nie wiem :lol: :lol: Ahh mi sie juz ta atmosfera przedwystawowa udziela. Mam nadzieje, ze wszyscy będą usatysfakcjonowani wyjazdem. Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mozliwe ze jeszcze nie:lol: A teraz kieruje pytanie do osob, które miały okazje byc na tej wystawie - czy na hali jest w miare dogodny dostep do pradu? Quote
Gosik71 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 AiMiN napisał(a):Ale będzie fajnie, jak Dogomaniacy na śniadanie zejdą :multi: Ciekawe czy z psami można na to śnaidanie:cool3: Quote
AiMiN Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Pearl napisał(a):Mozliwe ze jeszcze nie:lol: A teraz kieruje pytanie do osob, które miały okazje byc na tej wystawie - czy na hali jest w miare dogodny dostep do pradu? No Perełka, nie rób nam tego :-o Chcesz żeby Cię popieściło?! :evil_lol: Quote
Pearl Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Może troche poweru na dobry wystep nie zaszkodzi. Poważnie to trochę "lataniny" mi sie zapowiada po halach i chociażby jakis dobry drink by się przydał:lol: Na Litwie to moze coś bedzie "narodowego":lol: Quote
Diana14 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja już się nie moge doczekać:multi: Gosiu czy Ty wiesz co to bedzię:eviltong: hehe :cool3: Quote
KN Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 co do pradu :w halach sa lazienki ( jednoosobowe, przynajmniej taka byla w tej co ja wystawialam psy) z gniazdkiem elektrycznym. Ja bylam zmuszona suszyc swojego olbrzyma bo on niestety zapluwa sie podczas jazdy samochodem w tym celu wykorzystalam gniazdko w lazience:) Quote
Gosik71 Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Diana14 napisał(a):Ja już się nie moge doczekać:multi: Gosiu czy Ty wiesz co to bedzię:eviltong: hehe :cool3: Dianko cierpliwośco:loveu: A ja wszystkim Wam i nam życzę::eviltong: - szerokiej i czarnej drogi - bezpiecznej podróży - a przede wszystkim, samych wygranych, niech chociaż jeden BIS należy do polskiego psa.:cool3: Do usłyszenia i spotkania w Wilnie:lol: Quote
donya Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 my juz jestesmy na miejscu, droga bardzo dobra - sucho, slonecznie :lol: Quote
Recommended Posts