SuperGosia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 aneta...i..bouvier napisał(a):rozmawialam z perelką pierwsza sprawa to taka ze nalezy wplacic zaliczke na busa w wys 100 zl na konto ktore perelka poda wieczorem druga sprawa to zabranie nas to znaczy 3 osoby i 3 psy i ciacho hehehehehhe ta kwestja tez zostala rozwiazana wiec nie ma co mysle ze nie bedzie problemem zabrac chetnych z parkingu pod obi a nastepnie nas po drodze No i SUPER :multi: Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 nio i kochani namawiac innych to bedzie taniej im nas wiecej a miejsca do woli Quote
Noelani Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 A mnie ciekawi o ktorej jest wyjazd z Katowic (i skad dokladnie) i na ktora jest planowany przyjazd do Wilna (wg ich czasu, ktory przypominam jest o godzine do przodu w stosunku do naszego :cool3: ) Quote
SuperGosia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 kaska napisał(a):A jak sprawa zostala rozwiazana ?? Najpierw pod OBI, potem Rembertów. Ja chyba do ekipy pod OBI dołączę, ale jeszcze się skonsultuję z mężem i dam znać. Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 jak zostala rozwiazana pisalam juz ale moge napisac jeszcze raz rozmawialam z perelką pierwsza sprawa to taka ze nalezy wplacic zaliczke na busa w wys 100 zl na konto ktore perelka poda wieczorem druga sprawa to zabranie nas to znaczy 3 osoby i 3 psy i ciacho hehehehehhe ta kwestja tez zostala rozwiazana wiec nie ma co mysle ze nie bedzie problemem zabrac chetnych z parkingu pod obi a nastepnie nas po drodze Quote
KN Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 To ja poprosze przez Łomianki jeszcze a co:diabloti: Quote
Asdf Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Na jakie hasło odbieramy rezerwacje w hotelu Europolis?? Dobrze pamiętam,że ten hotel? Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 kaska napisał(a):To ja poprosze przez Łomianki jeszcze a co:diabloti: wiesz jezeli by byly po drodze a nie sa o ile wiem to nie widze problemu :diabloti: Quote
Noelani Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='aneta...i..bouvier']nie bedzie problemem zabrac chetnych z parkingu pod obi a nastepnie nas po drodze Ok, to w takim razie rozumiem ze wyjazd z Warszawy jest planowany na godz. 2 -2.30? Czy aby na pewno zdarzmy? Bo o tym ze w pol godziny sie uwiniemy z dwoma postojami i pakowaniami to nalezy zapomniec :shake: Moze powinnismy jednak wyjechac wczesniej? Minimum 5 godzin z Warszawy do granicy, 2 godziny z granicy do Wilna daje tych godzin 7. Jesli przy optimalnym zalozeniu wyjedziemy z Warszawy o 2, to bedziemy na miejscu o 10 czasu miejscowego, co uwazam bedzie zbyt pozno, a dodatkowo nie wiadomo jaka bedzie trasa i ile tak naprawde pojedziemy. Przy takich wyjazdach konieczny jest odpowiedni zapas czasowy. Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 z tego co wiem to bus ma byc o 1 w warszawie po drodze zabierze z parkingu obi pozniej reszte tzn nas wiesz nie wydaje mi sie zeby pare osob pakowalo sie 1,5godz do busa a co do czasu zapasowego to sie zgodze oczywiscie bo nigdy nie wiadomo jaka bedzie droga i tu masz racje jest to wazne Quote
Noelani Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 aneta...i..bouvier napisał(a): nie wydaje mi sie zeby pare osob pakowalo sie 1,5godz do busa Pol godziny z Janek do Rembertowa, stamad z 15 minut do Marek to jest 45minut samego jezdzenia po Warszawie, plus po 15 minut na kazdy postoj. No chyba ze bus smignie jak rakieta a Wy powsiadacie w biegu :lol: Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 z remertowa do marek w nocy zdecydowanie szybciej tym bardziej ze bardzo blisko do tego noc ale oki to w takim razie trzeba rozmawiac z perelka zeby bus byl wczesniej w warszawie i nie widze problemu Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 bus w warszawie bedzie wczesniej rozmawialam z perelką bus bedzie duzo wczesniej nawet okolo 21 w nocy w piątek w warszawie Quote
PROZAK Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzwonilam dzis do Wilna w sprawie potwierdzenia zgloszenia psa na te dwie wystawy i Pani mi odpowiedziala, ze jesli bebe placila dopiero na wystawie, to byc moze potwierdzenia w ogole nie wyslali, ale jesli widnieje na ich stronach w spisie wystawcow, to zebym spokojnie przyjezdzala. Czy wiecie cos na ten temat. Nie zglaszalam swojego psa w ostatnim terminie i nie bardzo wiem czy takie telefoniczne potwierdzenie wystarczy? Jak jest u Was? I w takim razie kiedy i na podstawie jakich dokumentow bede mogla odebrac dokumenty ( Pani z ktora rozmawialam powiedzila ze juz w piatek bedzie mozna odbierac dokumenty ale gdzie i kiedy niestety nie poiedziala) Pozdr Malgosia Quote
KN Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Wszystko co powiedizla ta pani z Wilna to prawda, ja w zeszlym roku nie dostalam potwierdzenia placilam na wystawie. Oplaty mozna dokonac juz w piatek wieczorem na terenie wystawy:) Quote
SuperGosia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A ja zapłaciłam i... też mi nie przysłali :eviltong: Quote
donya Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ja też nie zapłaciłam tzn mam nie czekać na potwierdzenie :shake: Wpuszczą nas na wystawę tak bez niczego :roll: Quote
kadziumia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 donya napisał(a):Ja też nie zapłaciłam tzn mam nie czekać na potwierdzenie :shake: Wpuszczą nas na wystawę tak bez niczego :roll: Spokojnie, jeśli jesteście na liście wystawców zamieszczonej do tej wystawy jako załącznik na stronie Litewskiego Związku KLynologicznego, to możecie spokojnie jechać. Ja byłam do tej pory 3 razy na wystwach na Litwie i zawsze płacę na miejscu i nie ma z tym żadnego problemu, a stawka jaką płacimy na miejscu zależna jest od terminu zgłoszenia. mfg i do zobacznia :) Quote
PROZAK Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dziekuje bardzo za odpowiedz i dozobaczenia w Wilnie. Pozdr Malgosia Quote
donya Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 kadziumia napisał(a):Spokojnie, jeśli jesteście na liście wystawców zamieszczonej do tej wystawy jako załącznik na stronie Litewskiego Związku KLynologicznego, to możecie spokojnie jechać. Ja byłam do tej pory 3 razy na wystwach na Litwie i zawsze płacę na miejscu i nie ma z tym żadnego problemu, a stawka jaką płacimy na miejscu zależna jest od terminu zgłoszenia. mfg i do zobacznia :) Dzięki :lol: :lol: Na liście jesteśmy. :lol: :lol: :lol: Własnie dlatego nie płaciłam bo czytałam,że płaci się w zależności od terminu zgłoszenia - u nas to pierwszy termin :lol: Quote
Monia-Fionia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Podam Wam tak dla wiadomości i ciekawości. Autobus, ktory odchodzi około 01 00 z Suwałk, dojeżdża gdzieś na 700 ich czasu do Wilna. W Polsce jedzi esię dosyć nieciekawie, ale za to na Litwie 100-120 spokojnie. Quote
bongobongo Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 SuperGosia napisał(a):A ja zapłaciłam i... też mi nie przysłali :eviltong: Spokojnie! Chyba "ruszyło się " z potwierdzeniami. Dzisiaj dostaliśmy! (chociaż nie zapłaciliśmy:eviltong: ) Quote
Gosik71 Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 No to nadzieja na potwierdzeia jest:multi: Quote
króliczek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 My dziś odebraliśmy potwierdzenie ...wraz z nr startowymi;) i .......ze zmianą sędziego na jednej z wystaw:mad: Nie jestem z tej zamiany zadowolona .Ligita Zake sędziowała mie już w Czechach trzy tygodnie temu .Co prawda był CACIB -ale sędzina z lekka "nawiedzona".Z listy moich "ulubieńców" została wykreślona;) Quote
Recommended Posts