Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my jak zwykle będziemy sami na ringu:placz: , a czasami by się chciało porywalizować:p
Ja liczyłam właśnie na jakieś bergamaski z Finlandii a tu nic.

Posted

Masz szczęście - ja najbardziej się obawiam tych psów.
Czemu nie ma podziału chociaż na klasy? Mój pies idzie jako pierwszy, ale nie wiem czy sam, albo ile ich idzie w klasie...:razz:

Posted

Na litewskiej stronie jest plan sedziowania i wykaz wystawców na oba dni.
Gosik podaj mi link do forum , bo miałam problem z kompem, i nie moge odnalesc adresu forum
Dana

Posted

[quote name='bongobongo']Jeśli ktoś z Warszawy z niedużym psiuniem (najlepiej suczką) potrzebuje transportu, to mamy miejsce w wygodnym autku!

To jednak jedziecie do Wilna?

Posted

No rzeczywiście, gosik, macie w szeltikach sie czego obawiać w związku z dużą frekwencja psów ze Skandynawii, a wiadomo, że to wielcy potentaci, jesli chodzi o ta rasę.
Mi się wydaje, że znamy jednego wystawcę, Finkę - Rekorius. Ma ona całkiem ładnego psa blue-merla, który 1,5 roku temu był w Poznaniu i wygrał mlodzież, a także połtora roku temu wygrał w Trokach całą rasę.
Ale może będa tu mieli innego psa.I jest okazja do zobaczenia innych psów z naszej rasy.
powodzenia.

Posted

Diana14 napisał(a):
To jednak jedziecie do Wilna?

Dlaczego jednak???
Zastanawialiśmy się, czy nie zrezygnować z powodu naszej klubówki, ale w końcu zdecydowaliśmy - Wilno.
Zresztą nie tylko my podjęliśmy taką decyzję.

Do zobaczenia na ringu!;)

Posted

Wlasnie dowiedzialam sie ze nie wypalil nam nocleg w Wilnie:placz: . Znacie moze jakies hotele gdzie bylaby mozliwosc zarezerwowania jeszcze noclegu.
Z gory dziekuje bardzo.

Posted

Spróbuj w tym hotelu gdzie my mamy noclegi, może jeszcze będzie coś wolnego. Albo skontaktuj się z którąś z dziewczyn, która te noclegi załatwiała, napewno coś jeszcze znajdziesz:roll:

Posted

PROZAK napisał(a):
Wlasnie dowiedzialam sie ze nie wypalil nam nocleg w Wilnie:placz: . Znacie moze jakies hotele gdzie bylaby mozliwosc zarezerwowania jeszcze noclegu.
Z gory dziekuje bardzo.

Jeśli chcesz mogę odstąpić Ci swoją rezerwację 2-osobowego pokoju w Wilnie,ponieważ będę nocowała w innym miejscu.;)

Posted

Moniu i Gosiku - ten pies o którym pisze Monia był także w grudniu ubiegłego roku w Vilnie.Jantar był za nim drugi.Pies bajka.Ale był tylko na jednej z trzech wystaw, bo skończył ch. Litwy.Nie wiem czy planują go dalej pokazywać.Ale mają ładne szeltiki i colliaki.Bardzo dobrze przygotowane i zaprezentowane.Mnie to co zaprezentowali podobało mi się.

Posted

Skoro skończył ch. Litwy to może z innym przyjadą:roll:
Cóż, znajomi dodawają mi otuchy, że mój pies może spokojnie konkurować z tymi z Finlandii, zresztą jest teraz w doskonałej formie:cool3:
Pocieszające jest to, że sędziowie neutralni:razz:

Posted

bongobongo napisał(a):
Dlaczego jednak???
Zastanawialiśmy się, czy nie zrezygnować z powodu naszej klubówki, ale w końcu zdecydowaliśmy - Wilno.
Zresztą nie tylko my podjęliśmy taką decyzję.

Do zobaczenia na ringu!;)

Dlatego jednak bo się zastanawialiście co wybrać i jednak jedziecie do Wilna ;) Nie wiem czy się w ringu spotkamy bo ja swoja sunię tez wystawiam więc z Fridką pewnie Paweł pobiegnie:evil_lol: Niestety jesteśmy w różnych halach i nie wiem jak się ocena w czasie rozłoży :roll:

Posted

Gosik71 napisał(a):
Cóż, znajomi dodawają mi otuchy, że mój pies może spokojnie konkurować z tymi z Finlandii, zresztą jest teraz w doskonałej formie:cool3:

Gosiu nie masz się czym martwić ;) Junior i tak jest najpiękniejszy.
Ja juz sprawidziłam sobie wszystko i spisalam na kartke. Pocieszajacy jest fakt, ze sędzia z Węgier który ocenia nas pierwszego dnia jest od spanieli...:roll:
Z tymi katalogami to zdzierstwo...:angryy:

Posted

Diana14 napisał(a):
Dlatego jednak bo się zastanawialiście co wybrać i jednak jedziecie do Wilna ;) Nie wiem czy się w ringu spotkamy bo ja swoja sunię tez wystawiam więc z Fridką pewnie Paweł pobiegnie:evil_lol: Niestety jesteśmy w różnych halach i nie wiem jak się ocena w czasie rozłoży :roll:

Aha! Wszystko jasne!

Myślę, że się pewnie tak, czy tak gdzieś "w przelocie" zobaczymy.

Posted

Gosik71 napisał(a):

Gosik, nie przejmuj się konkurencją!!! Masz ładnego psiaka, który lubi się z Tobą pokazywać!:multi: A w Finlandii też nie wszystkie psy są tak ładne, jak twierdzą niektórzy...:shake:, więc nie zakładaj z góry, że akurat przyjadą te lepsze!:p
Trzymamy mocno za Was kciuki i czekamy na dobre wieści!:lol::kciuki:

Pobijcie wszystkich:mad: i wracajcie z BISem!:sweetCyb:
Będziemy świętować! :popcorn: