AiMiN Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='USH']Na jakiej stronie tego szukacie. MOge prosic o link. Dziękuje! Właściciele: http://www.kinologija.lt/dokumentai/savinikai%2011.pdf Ringi, nry i czas: http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai%2011.pdf To samo na drugi dzień: http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai%2011.pdf http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai%2012.pdf Mapki: http://www.kinologija.lt/dokumentai/litexpo.doc Quote
Gosik71 Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 No to pięknie, mamy psy z Finlandii, a podobno są niezłe:placz: Ciekawa godzina wejścia na ring - 13.03:cool3: Quote
Gosik71 Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 I jeszcze jedno - nie znalazłam 3 numerów - nie ma ich na 100% w spisie wystawców, i nie pasuje to, bo to numery pośrodku między pierwszym a ostatnim. Quote
Anka5 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A my jak zwykle będziemy sami na ringu:placz: , a czasami by się chciało porywalizować:p Ja liczyłam właśnie na jakieś bergamaski z Finlandii a tu nic. Quote
Gosik71 Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Masz szczęście - ja najbardziej się obawiam tych psów. Czemu nie ma podziału chociaż na klasy? Mój pies idzie jako pierwszy, ale nie wiem czy sam, albo ile ich idzie w klasie...:razz: Quote
Yoshko Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Na litewskiej stronie jest plan sedziowania i wykaz wystawców na oba dni. Gosik podaj mi link do forum , bo miałam problem z kompem, i nie moge odnalesc adresu forum Dana Quote
Gosik71 Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Ten plan sędziowania właśnie oglądałam. Quote
jo-jo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ja tam nie moge sie połapać jakie psy są zgłoszone :angryy: Quote
bongobongo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Jeśli ktoś z Warszawy z niedużym psiuniem (najlepiej suczką) potrzebuje transportu, to mamy miejsce w wygodnym autku! Quote
króliczek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 tak,tak -nawet bardzo wygodnym:loveu: Quote
Diana14 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='bongobongo']Jeśli ktoś z Warszawy z niedużym psiuniem (najlepiej suczką) potrzebuje transportu, to mamy miejsce w wygodnym autku! To jednak jedziecie do Wilna? Quote
Monia-Fionia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No rzeczywiście, gosik, macie w szeltikach sie czego obawiać w związku z dużą frekwencja psów ze Skandynawii, a wiadomo, że to wielcy potentaci, jesli chodzi o ta rasę. Mi się wydaje, że znamy jednego wystawcę, Finkę - Rekorius. Ma ona całkiem ładnego psa blue-merla, który 1,5 roku temu był w Poznaniu i wygrał mlodzież, a także połtora roku temu wygrał w Trokach całą rasę. Ale może będa tu mieli innego psa.I jest okazja do zobaczenia innych psów z naszej rasy. powodzenia. Quote
bongobongo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Diana14 napisał(a):To jednak jedziecie do Wilna? Dlaczego jednak??? Zastanawialiśmy się, czy nie zrezygnować z powodu naszej klubówki, ale w końcu zdecydowaliśmy - Wilno. Zresztą nie tylko my podjęliśmy taką decyzję. Do zobaczenia na ringu!;) Quote
bongobongo Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 króliczek napisał(a):tak,tak -nawet bardzo wygodnym:loveu: Tak, Tak Króliczek coś o tym wie!:lol: Quote
PROZAK Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Wlasnie dowiedzialam sie ze nie wypalil nam nocleg w Wilnie:placz: . Znacie moze jakies hotele gdzie bylaby mozliwosc zarezerwowania jeszcze noclegu. Z gory dziekuje bardzo. Quote
Gosik71 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Spróbuj w tym hotelu gdzie my mamy noclegi, może jeszcze będzie coś wolnego. Albo skontaktuj się z którąś z dziewczyn, która te noclegi załatwiała, napewno coś jeszcze znajdziesz:roll: Quote
Santy Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 PROZAK napisał(a):Wlasnie dowiedzialam sie ze nie wypalil nam nocleg w Wilnie:placz: . Znacie moze jakies hotele gdzie bylaby mozliwosc zarezerwowania jeszcze noclegu. Z gory dziekuje bardzo. Jeśli chcesz mogę odstąpić Ci swoją rezerwację 2-osobowego pokoju w Wilnie,ponieważ będę nocowała w innym miejscu.;) Quote
warg2003warg Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Moniu i Gosiku - ten pies o którym pisze Monia był także w grudniu ubiegłego roku w Vilnie.Jantar był za nim drugi.Pies bajka.Ale był tylko na jednej z trzech wystaw, bo skończył ch. Litwy.Nie wiem czy planują go dalej pokazywać.Ale mają ładne szeltiki i colliaki.Bardzo dobrze przygotowane i zaprezentowane.Mnie to co zaprezentowali podobało mi się. Quote
Gosik71 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Skoro skończył ch. Litwy to może z innym przyjadą:roll: Cóż, znajomi dodawają mi otuchy, że mój pies może spokojnie konkurować z tymi z Finlandii, zresztą jest teraz w doskonałej formie:cool3: Pocieszające jest to, że sędziowie neutralni:razz: Quote
Diana14 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 bongobongo napisał(a):Dlaczego jednak??? Zastanawialiśmy się, czy nie zrezygnować z powodu naszej klubówki, ale w końcu zdecydowaliśmy - Wilno. Zresztą nie tylko my podjęliśmy taką decyzję. Do zobaczenia na ringu!;) Dlatego jednak bo się zastanawialiście co wybrać i jednak jedziecie do Wilna ;) Nie wiem czy się w ringu spotkamy bo ja swoja sunię tez wystawiam więc z Fridką pewnie Paweł pobiegnie:evil_lol: Niestety jesteśmy w różnych halach i nie wiem jak się ocena w czasie rozłoży :roll: Quote
Gosik71 Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Diana sprawdź sobie o której wchodzicie na ring z którym psem, to akurat można już wiedzieć:cool1: Quote
warg2003warg Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Katalog nie jest w cenie zgłoszenia.Trzeba dodatkowo zapłacić za niego w litach.Coś około dwudziestu paru za 1 katalog.Dwie wystawy to dwa katalogi. Quote
Diana14 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Gosik71 napisał(a):Skoro skończył ch. Litwy to może z innym przyjadą:roll: Cóż, znajomi dodawają mi otuchy, że mój pies może spokojnie konkurować z tymi z Finlandii, zresztą jest teraz w doskonałej formie:cool3: Pocieszające jest to, że sędziowie neutralni:razz: Gosiu nie masz się czym martwić ;) Junior i tak jest najpiękniejszy. Ja juz sprawidziłam sobie wszystko i spisalam na kartke. Pocieszajacy jest fakt, ze sędzia z Węgier który ocenia nas pierwszego dnia jest od spanieli...:roll: Z tymi katalogami to zdzierstwo...:angryy: Quote
bongobongo Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Diana14 napisał(a):Dlatego jednak bo się zastanawialiście co wybrać i jednak jedziecie do Wilna ;) Nie wiem czy się w ringu spotkamy bo ja swoja sunię tez wystawiam więc z Fridką pewnie Paweł pobiegnie:evil_lol: Niestety jesteśmy w różnych halach i nie wiem jak się ocena w czasie rozłoży :roll: Aha! Wszystko jasne! Myślę, że się pewnie tak, czy tak gdzieś "w przelocie" zobaczymy. Quote
Gra... Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gosik71 napisał(a):Skoro skończył ch. Litwy to może z innym przyjadą:roll: Cóż, znajomi dodawają mi otuchy, że mój pies może spokojnie konkurować z tymi z Finlandii, zresztą jest teraz w doskonałej formie:cool3: Pocieszające jest to, że sędziowie neutralni:razz: Gosik, nie przejmuj się konkurencją!!! Masz ładnego psiaka, który lubi się z Tobą pokazywać!:multi: A w Finlandii też nie wszystkie psy są tak ładne, jak twierdzą niektórzy...:shake:, więc nie zakładaj z góry, że akurat przyjadą te lepsze!:p Trzymamy mocno za Was kciuki i czekamy na dobre wieści!:lol::kciuki: Pobijcie wszystkich:mad: i wracajcie z BISem!:sweetCyb: Będziemy świętować! :popcorn: Quote
Recommended Posts