Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma ale znajac numery z jakimi startuja psy danej rasy, mozna znalezc ich wlasciciela i juz wszystko wiadomo:evil_lol: A jak sie nie zna wlasciciela to poszukac w neciku jakie psy wystawia i juz :cool1:

Posted

Jest!!!!!! w dokumencie"właściciele/owners" masz na górze takie znaczki -m.in. lornetkę -klikasz na nią-wpisujesz nr który Cię interesuje i przecinek .Po czym klikasz "znajdż".Za chwilę wyskakuje Ci wystawca z tym numerkiem:lol:

Posted

Tak na oko to mniej jest psiaków niż w zeszłym roku.Miałam wtedy nr osiemset coś i równy 1000 a w tym roku skromnie 615 i 878:p Mam też inną konkurencję -sporo psów z Rosji i Finlandii,poprzednio raczej Estonia i Litwa.Patrząc po psach nie wróżę sobie nic dobrego .Ale żeby moje słowa w gó...no się zamieniły:mad:

Posted

króliczek napisał(a):
Jest!!!!!! w dokumencie"właściciele/owners" masz na górze takie znaczki -m.in. lornetkę -klikasz na nią-wpisujesz nr który Cię interesuje i przecinek .Po czym klikasz "znajdż".Za chwilę wyskakuje Ci wystawca z tym numerkiem:lol:

No to ładnie! Ja juz wzrok straciłam i od godziny szukam brakujących mi 3 numerków na liście wystawców :mad: Tez o dziwo mamy duzo Finow :roll:
A numerki mamy prawie do 1500...

Posted

Diana14 napisał(a):
Noelani mozesz zdradzić co to za collie rough z Polski jadą?

Ktore dokladnie to pewnosci nie mam, ale po nazwiskach i numerach sie domyslam :)
Nazwiska Ci podam na prv :)

Posted

Ja jadę z Elbląga z 2 Samoyedami i mam wolną całą tylną kanapę w Oplu COMBO. Czy ktoś z Trójmiasta lub okolicy Elbląga chce się ze mną zabrać? Szukam chętnego do spółki w wyjeździe :cool3: .

mfg

Posted

[quote name='kadziumia']Ja jadę z Elbląga z 2 Samoyedami i mam wolną całą tylną kanapę w Oplu COMBO. Czy ktoś z Trójmiasta lub okolicy Elbląga chce się ze mną zabrać? Szukam chętnego do spółki w wyjeździe :cool3: .

mfg

Jedziesz na obie wystawy ? Kiedy planujesz wyjazd i powrót ?

Posted

Santy napisał(a):
Jedziesz na obie wystawy ? Kiedy planujesz wyjazd i powrót ?

Tak, jadę na obie wystawy. Chciałabym wyjechać w piątek we wczesnych godzinach popołudniowych i wracać w niedzielę wieczorem/w nocy.

mfg

Posted

kadziumia napisał(a):
Tak, jadę na obie wystawy. Chciałabym wyjechać w piątek we wczesnych godzinach popołudniowych i wracać w niedzielę wieczorem/w nocy.

mfg

Wstępnie jestem zainteresowana.Wysyłam do Ciebie wiadomość na prv.;)
Chyba Cię kojarzę z gdańskiej wystawy.Wygrałaś BOG ze swoim samkiem,prawda ? Ja ze swiom "brytanem" wywalczyłam BOG-IX :lol:

Posted

Santy napisał(a):
Wstępnie jestem zainteresowana.Wysyłam do Ciebie wiadomość na prv.;)
Chyba Cię kojarzę z gdańskiej wystawy.Wygrałaś BOG ze swoim samkiem,prawda ? Ja ze swiom "brytanem" wywalczyłam BOG-IX :lol:

Santy, odpisałam Tobie na priv :)

mfg

Posted

Diana14 napisał(a):
kadziumia super, ze jedziesz :lol: A zdradzisz z którymi bąblami? Mam nadzieję, ze mnie jeszcze pamietasz:cool1: :grins:

Ależ oczywiście, że Ciebie pamiętam :). Tak miłych osób jak Ty się nie zapomina :cool3: :cool3: :cool3: . Mi również będzie bardzo miło Ciebie spotkać ponownie :multi: :multi: :multi: .
A do Wilna jadę z synnkiem Azzisa - Thorvigiem i przywiezioną z Węgier malą Fialką :loveu: :loveu: :loveu: .

mfg

Posted

kadziumia napisał(a):
Ależ oczywiście, że Ciebie pamiętam :). Tak miłych osób jak Ty się nie zapomina :cool3: :cool3: :cool3: . Mi również będzie bardzo miło Ciebie spotkać ponownie :multi: :multi: :multi: .
A do Wilna jadę z synnkiem Azzisa - Thorvigiem i przywiezioną z Węgier malą Fialką :loveu: :loveu: :loveu: .

mfg

Jejku dziękuję :oops: Ja Ciebie również bardzo miło wspominam :lol:
Ja biorę ze sobą moją młodszą latorośl - Vege. Chyba jej jeszcze nie widziałaś. Ja Twoich bąbli też nie widziałam jeszcze na żywo, ale na fotkach są piękne:loveu: Myślę, że Fialka dogada się z Vegą bo to też węgiereczka :razz: W miare mozliwości przyjdę kibicować :evil_lol: