Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bójvie sie tak o te paszprty. My jeżdzimy już gdzież odpółtora roku tylko z paszportem, oczywiście aktualne szczepienia, itp., ale bez żadnych dodatkowych wpisów i nikt nam nie robi problemów. Jedni sprawdzają, drudzy nie, ale paszport przepisowo zawsze trzeba mieć. I trzeba się cieszyć, że przed każdym wyjazdem nie jest się zmuszonym do biegania do głównego weterynarza po pozwolenie i zaświadczenie.Litwa to nie Anglia, gdzie do wyjazdu przygotowywuje się pół roku wcześniej(z psem).Czujcie się, jak u siebie w domu.
I Litwa to jeden z najbardziej urokliwych krajów w tej części Europy i jeszcze w tym czasie powinnien tam być śnieg.
Zazdroszczę tym, co tam jadą. W Wilnie bez problemu porozumiecie się po polsku, rosyjską.
A Gosik, kto będzie Was oceniał na tej wystawie?

Posted

Ja jeszcze nigdy nie byłam na LItwie, ale w tym roku twardo postanowiłam sobie tam pojechać. Tym bardziej, że jeden z moich basków-bobasków znalazł nowy domek właśnie w Kownie. No cóż, właściwie nie mam wyboru...
I czekam na Wasze relacje z Wilna; też słyszałam, że to piękne miasto.
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
a my będziemy Wilno w sierpniu zwiedzać ;) przetrzecie nam szlaki :)

Szkoda ,że Anata z nami nie jedzie w marcu. Struś miałby znajomą koleżankę.

Posted

donya napisał(a):
My jedziemy na dłużej - właśnie po to aby zwiedzić Wilno :lol:

Nie zapomnijcie aparatu. Chętnie pooglądam kilka zdjęć z Wilna. I skutecznie przecierajcie te szlaki. My tam się wybieramy trochę później.
Pzdr.

Posted

nikit1 napisał(a):
Czy mógłby mi ktos podać adres, gdzie odbywa się ta wystawa?
Niem ogę wejść do formularzy :shake:

wystawa bedzie w halach LITEXPO, Laisves Avenue 5, Vilnius

Posted

Ja uwazam ze jesli komus z nas uda sie dostac do bisow to powinnismy zostac i dopingowac ( dobry doping na bisach duzo daje):lol:

Posted

Jeździ się na wystawy dla BISów wiec trzeba zostac:lol:

Prosiłabym bardzo osoby, które jadą busem o podanie mi na priv namiarów na kontakt telefoniczny. Lista wygląda tak:
*aneta i bouvier 1os.+1pies
*Anka5 1os.+1pies
*Noelani 2os.+2 psy
*kaska 1os.+1pies
*staffka 2os.+2psy
*AiMiN 2os.+2psy
*SuperGosia 1os.+1pies

Pozdrawiam,
Kasia

Posted

No ja juz znam cala swoja konurencje - w collie krotkowlosych sami potomkowie slaw :nerwy:

Dodatkowo bedzie 5 collie dlugowlosych z Polski - bedzie komu kibicowac :cool3: