Gosik71 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 I całe szczęście:cool2: To już wierzę, że chociaż z tym problemu nie będzie:happy1: Quote
Monia-Fionia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie bójvie sie tak o te paszprty. My jeżdzimy już gdzież odpółtora roku tylko z paszportem, oczywiście aktualne szczepienia, itp., ale bez żadnych dodatkowych wpisów i nikt nam nie robi problemów. Jedni sprawdzają, drudzy nie, ale paszport przepisowo zawsze trzeba mieć. I trzeba się cieszyć, że przed każdym wyjazdem nie jest się zmuszonym do biegania do głównego weterynarza po pozwolenie i zaświadczenie.Litwa to nie Anglia, gdzie do wyjazdu przygotowywuje się pół roku wcześniej(z psem).Czujcie się, jak u siebie w domu. I Litwa to jeden z najbardziej urokliwych krajów w tej części Europy i jeszcze w tym czasie powinnien tam być śnieg. Zazdroszczę tym, co tam jadą. W Wilnie bez problemu porozumiecie się po polsku, rosyjską. A Gosik, kto będzie Was oceniał na tej wystawie? Quote
Gosik71 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 W jeden dzień Vilmos Kardos, a w drugi Tatiana Rascihmanova:-o Co to za sędziowie?:razz: Ja te nazwiska pierwszy raz słyszę:shake: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ja jeszcze nigdy nie byłam na LItwie, ale w tym roku twardo postanowiłam sobie tam pojechać. Tym bardziej, że jeden z moich basków-bobasków znalazł nowy domek właśnie w Kownie. No cóż, właściwie nie mam wyboru... I czekam na Wasze relacje z Wilna; też słyszałam, że to piękne miasto. Pzdr. Quote
Gosik71 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Jak wrócimy to zdamy relację. Będzie nas tam sporo, więc i relacji powinno być odpowiednio więcej;) Quote
donya Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 My jedziemy na dłużej - właśnie po to aby zwiedzić Wilno :lol: Quote
Agappe Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 donya napisał(a):My jedziemy na dłużej - właśnie po to aby zwiedzić Wilno :lol: a my będziemy Wilno w sierpniu zwiedzać ;) przetrzecie nam szlaki :) Quote
Anka5 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Agappe napisał(a):a my będziemy Wilno w sierpniu zwiedzać ;) przetrzecie nam szlaki :) Szkoda ,że Anata z nami nie jedzie w marcu. Struś miałby znajomą koleżankę. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 donya napisał(a):My jedziemy na dłużej - właśnie po to aby zwiedzić Wilno :lol: Nie zapomnijcie aparatu. Chętnie pooglądam kilka zdjęć z Wilna. I skutecznie przecierajcie te szlaki. My tam się wybieramy trochę później. Pzdr. Quote
nikit1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Czy mógłby mi ktos podać adres, gdzie odbywa się ta wystawa? Niem ogę wejść do formularzy :shake: Quote
donya Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 nikit1 napisał(a):Czy mógłby mi ktos podać adres, gdzie odbywa się ta wystawa? Niem ogę wejść do formularzy :shake: wystawa bedzie w halach LITEXPO, Laisves Avenue 5, Vilnius Quote
nikit1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 donya napisał(a):wystawa bedzie w halach LITEXPO, Laisves Avenue 5, Vilnius Bardzo dziękuję :multi: Quote
aneta...i..bouvier Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 mam pytanie czy bus bedzie czekal do bisow czy jak wszyscy juz beda po to jedziemy do domu Quote
KN Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ja uwazam ze jesli komus z nas uda sie dostac do bisow to powinnismy zostac i dopingowac ( dobry doping na bisach duzo daje):lol: Quote
Pearl Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Jeździ się na wystawy dla BISów wiec trzeba zostac:lol: Prosiłabym bardzo osoby, które jadą busem o podanie mi na priv namiarów na kontakt telefoniczny. Lista wygląda tak: *aneta i bouvier 1os.+1pies *Anka5 1os.+1pies *Noelani 2os.+2 psy *kaska 1os.+1pies *staffka 2os.+2psy *AiMiN 2os.+2psy *SuperGosia 1os.+1pies Pozdrawiam, Kasia Quote
Gosik71 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Czy ktoś dostał już jakieś potwierdzenie? Quote
bongobongo Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My jeszcze nie, ale myślę już powinny przychodzić. Quote
Gosik71 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 No to nic, czekamy dalej:shake: Quote
Gosik71 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 A jakiś katalog przedwystawowy będzie?:placz: Quote
aneta...i..bouvier Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 mysle ze nie bedzie pewnie tylko lista wystawców Quote
Gosik71 Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 To niestety nic się nie dowiemy:placz: Quote
dorotal Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ze spisu włascicieli na podstawie katalogow z innych wystaw na Litwie jestem w stanie z 90% skutecznoscia znac stawki w buldozkach francuskich :lol: Quote
SuperGosia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Lista wystawców już jest :lol: Mamy fajny numer - 1400 :cool3: Quote
Noelani Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 No ja juz znam cala swoja konurencje - w collie krotkowlosych sami potomkowie slaw :nerwy: Dodatkowo bedzie 5 collie dlugowlosych z Polski - bedzie komu kibicowac :cool3: Quote
Recommended Posts