Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani tzn. III grupa i czarne teriery rosyjskie już wiedzą, iż Wystawa Klubowa Tereriów i Czarnego Teriera we Włocławku została przełożona z 05.03.2006 na 12.03., więc co niektórzy będą musieli się "rozdwoić", niestety.

Posted

Diana! Tego to jeszcze najstarsi górale nie wiedzą! Jesteśmy na etapie zastanawiania się. Szczerze mówiąc, to dopiero wczoraj dotarła do nas ta informacja. Jeszcze wieczorem dzwoniłam do Włocławka i rozmawiałam z P. Myszkowskim, który niestety pozbawił mnie złudzeń...... termin Wystawy Klubowej w postaci 12.03. jest jedynym możliwym, ostatecznym itd.

Posted

Zgłosiliśmy dzis w ostatnim terminie jednego psa. Jedziemy !!!!!!
Aneta prosimy o zarezerwowanie dla nas miejsca w hotelu. My chcemy wyjechać w piatek rano zeby nigdzie się nie spieszyć.Pokój jedno osobowy lub jak się uprą to dwu i jeden pies a ile za psa w hotelu???

Posted

[quote name='króliczek']Mam pytanie ,czy ktoś zna tego sędziego Rodi Hübenthal :crazyeye:
i tego
Eugene Yerussalimsky:crazyeye: ???

R. Hubenthal - nie znam.
E. Yerusalimsky - allrounder. Lubi piekny ruch,, eleganckich wystawców i nie lubi, jak asystenci/gospodarze nie robią tego, co on chce w danej chwili (to ostatnie = z nasłuchu).
pzdr.

Posted

[quote name='króliczek']Mam pytanie ,czy ktoś zna tego sędziego Rodi Hübenthal :crazyeye:
i tego
Eugene Yerussalimsky:crazyeye: ???

Ten drugi Pan był na kilku konkurencjach na klubowej szpica w Łodzi w zeszłym roku. Zapytaj np. Asiaczka.

Posted

To ja też pytanie tego samego rodzaju;) Czy ktoś był oceniany przez Irinę Shvets lub Tatianę Raschihmarovą? Jeśli tak to proszę o opisanie wrażeń z tego bliskiego spotkania trzeciego stopnia;)