Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):

tak sa dwie gosie jedna super druga 71:lol:

:lol: :lol: :lol:
nio bo wszystkie nicki tj. Gosia, Goska, Malgorzata, itd byly juz zajete, wiec jestem Super :oops: Tak wyszlo ;)

Posted

Kilka mi przyszlo zlotych mysli do glowy:p

po pierwsze koniecznie trzeba pamietac ustalajac godzine wyjazdu ze tam jest godzina do przodu- warto wspomniec o tym kierowcy:))

druga sprawa ktoras z przyszlych wspolpasazerek chcialaby juz znac godzine odjazdu, ja mysle ze godzina odjazdu zalezy glownie od warunkow pogodowych i warto miec przygotowane dwie opcje te optymistyczna i ta pesymistyczna. Dla radosci powiem ze w zeszlym roku wracalismy z Wilna od 18stej do 7 rano dnia nastepnego, prosze sobie ztego odjac 4,5h na wypadek i policje w naszym wypadku, tak czy inaczej bylo to ok 9h

Mysle ze nalezy celowac na jaks 7-8 godzine tamtego czasu, bedzie luzno przy kasie i przy wejsciach do hal gdzie litwini odwalaja niezla biurokracje stempluja numerki przy wejsciu a ty czlowieku stoisz na mrozie:evil_lol:

Posted

wiecie co tak siedze i pisze z hotelem i asia i mam prosbe z racji tego ze pare osob jedzie wczesniej i wogole zeby kazdy mial rezerwacje na nazwisko i zeby uniknac problema jakiegos to czy moge prosic o wasze nazwiska i jaki pok. wiem ze marudze ale chce zeby wszystko bylo oki i zebym nie byla na siebie zla ze czegos nie zrobilam dobra :lol:nazwiska moga byc na priv albo na aneta32@wp.pl rezerwacja zrobiona dosle tą liste i bedzie gites ma nadzieje .................

Posted

kaska napisał(a):

Dla radosci powiem ze w zeszlym roku wracalismy z Wilna od 18stej do 7 rano dnia nastepnego, prosze sobie ztego odjac 4,5h na wypadek i policje w naszym wypadku, tak czy inaczej bylo to ok 9h

Heh, ja w ub.r. jechalam ok. 8h do Wroclawia, w tym 2 godziny wydostawalam sie z W-wy :angryy: , a wyjezdzalam takze w pt.
Tak wiec 9 godzinne prognozy wcale mnie nie dziwia, a wrecz wydaja sie optymistyczne :lol:

Posted

Słuchajcie, a jak my się przy albo w hotelu pozbieramy do kupy?
Każdy pewnie przyjedzie o innej godzinie, a niektórzy nawet dzień wcześniej...
My wyjeżdżamy w piątek popołudniu, by na rano spokojnie dojechać (my liczymy jakieś 11 godzin jazdy ze Śląska).

Dajcie jeszcze jakiś konkretny namiar na hotel. Jestem w paskudnej sytuacji, w sobotę się przeprowadzam i nie wiem czy wcześniej niż za 2 tygodnie będę miała net.

I jeszcze pytanie do tych co już tam byli...
Jaką walutę bierzecie, ile Euro i ile Litów? Ile mamy wziąść, na 2 osoby?
Ja tam jadę pierwszy raz - RATUNKUUUU:placz:

Posted

A ja mam problem...nasz kierowca na Wilno miał zawał i leży w szpitalu czekając na kolejna operacje :( Nie wiem czy wogóle zacznie jeździć busami w tym roku :( Bardzo trudno jest znaleźć bus na ponad 11 osób mający licencje na przewozy zagraniczne(firmy dyktuja ceny 2 razy wieksze niz osoby prywatne), ale zaczynam ostro szukac! do końca nast. tygodnia musze znaleźć nowy transport w rozsądnej cenie.

Pozdrawiam

Posted

Kurcze, pech no:shake:
Z drugiej strony...:look3: dobrze że teraz to wyskoczyło, a nie tydzień przed wyjazdem:flaming: bo co byście wtedy zrobili???:niewiem:

Posted

A ja mam gorącą prośbę:

Nie mogę otworzyć ze strony kinologija formularza zgloszeniowego, przez co nie mogę zgłosić moich paszczurów :placz: Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi pomóc :modla::modla::modla:

Posted

Nie musisz mieć ich formularza. Możesz mieć nasz, tylko napisz że 2 wystawy. Możesz też normalnie w wordzie napisać wszystkie dane psa i im wysłać meilem, my tak wysyłaliśmy i jest ok - psy zgłoszone.

Posted

cześć!
my zgłaszamy jednego duzego dogo canario i jak wszystko dobrze pojdzie to jedziemy.
Prosimy o pdanie namiarów na hotel tani oczywiście ale nie paskudny:lol: .
Tam nie bylismy jeszcze.
Ile ogólnie kasy trzeba mieć ze sobą.
Chcemy wyjechać w piatek rano przenocowac tam i dopiero rano na wystawę.
Tak więć dwie noce w hotelu.

Co tam mozna ogólnie na wystawie wygrać chodzi mi o tytuły.Nasze burki nie sa Cacibowe więc na tym nam nie zależy ale na innych tytułach tak.

Posted

Jesli ktos dysponuje katalogiem z wolan z lat ubiegłych to prosze bardzo o sprawdzenie stawki
dogo canario i terier irlancki.
Bardzo jestem ciekawa czy cos było wogóle zgłoszone:roll:

Posted

klekotki napisał(a):

Co tam mozna ogólnie na wystawie wygrać chodzi mi o tytuły.Nasze burki nie sa Cacibowe więc na tym nam nie zależy ale na innych tytułach tak.
No ale jakiegokolwiek tytułu z reguły uprawnia CACIB lub BOS(wyj. kl. mł) W Wilnie: Vilnius Cup Winner/Jr.Winner , Lithuanian Winner/Jr.Winner

Pozdrawiam

Posted

Do Gosika z Iskierki Szetlandów,
tu Monika od sheltików.
Myśle, że 11 godzin to za mało na przejechanie do Wilna. Ja, mieszkając na Litwie, pare razy jezdziłam tam i przy db warunkach z Wrocławia przejazd około700 km zajmował nam ok. 11-12 godzin. A do Wilna jest około 100 km więcej. Drogi, te polskie nie są najlepsze, więc lepiej wziąć sobie poprawkę i poza tym jeszcze ta zmiana czasu.
A ogónie na Litwę warto jechać i to piękny kraj, a w rejonie wileńskim b.dużo osób mówi po polsku.