Pearl Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Wiadomo że zapytanie dot. rezerwacji zostało już rozesłane:) czekam na propozycje cenowe Quote
Asdf Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Więc my też czekamy. Mam nadzieje,ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakis ciekawy , niedrogi, przyjazny hoteli sie znajdzie. Pozdrawiam Quote
Pearl Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Witam! Wysłałam zapytania dosłownie WSZĘDZIE, odpowiedzi dostałam z Grybas Hause,Neringa Neringa,Alvydas, Hotels Group Europa,Mikotel,Apia,Dovydas,Victoria,Vilnus,Plaza,baltpark,balatonas,litinterp,telecom guest hause,ratonda , obawiam się że zwróciło mi niektóre maile. Więc byłabym wdzięczna o pomoc w zapytaniach do rezerwacji w pozostałych hotelach. Uzbierało się nam na dzien dzisiejszy 22 osoby- przekładając na pokoje: 8 x 2osobowy;2 x 1osobowy;1 x 4osobowy. Przdestawiam najkorzystniejsze propozycje, które dostałam: Mikotel - 43 euro za 2os; 58euro za 4os.,35 za1os. + 3euro za małego psa/5 za dużego - nie wiem jakimi kryteriami kierują sie w tej kwestii :) ; Baltpark - 45euro 2os, 42 euro 1os. - cena ze śniadaniem; psy pierwszy - liczać na jeden pokój- za darmo, kolejny- 9euro. Pozdrawiam Quote
AiMiN Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Cytat: Napisał(a) aneta...i..bouvier http://www.hotelsportas.lt/?_nm_mid=TVN3d0xEQXNNQ3d3&_nm_lid=4&session=no to moze ten z tej lisy / dla mnie jedynka [quote name='AiMiN']I do tego : "Zniżki dla grup Grupom powyżej 10 osób możemy zaproponovać zniżki do 30 %." No a tu nic nie odpowiedzieli? I była też mowa na początku o jakimś polskim hotelu.... Polonez, jeśli nie pomyliłam...? Quote
aneta...i..bouvier Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 napisalam do nich zadzwonie jakby nie bylo odpowiedzi po nowym roku Quote
aneta...i..bouvier Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dear.ms.Aneta, please, send us exact date of your booking.For the group of 22 persons we can offer you a big discount.Regular price of double room is 180Lt(52Euro), and we will offer you 130Lt(38Euro)per double room including breakfast, it means 65Lt(19euro)per person per night.Additional price for one dog - 6Euro per night. For information about our Hotel please visit our web.site kto zna angielski:oops: Quote
Musiałek Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Rozumiem że chodzi ci o tłumaczenie Droga Pani Aneto, proszę przyślij dokładne date rezerwacji, Dla grupy 22 osobowej możemy zaoferować dużą zniżkę, Normalna cena podwójnego pokoju wynosi 52 euro, amy zaoferujemy ci za 38 Euro za podwójny pokój ze śniadaniem, to znaczy 19 euro za osobe, za noc, Dodatkowy koszt za psa to 6 Euro za noc. W celu większych informacji o naszym hotelu zapraszamy na nasza strone internetową. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 http://www.hotelsportas.lt/?_nm_mid=TUN3d0xEQXNNQ3d3&_nm_lid=4&session=no moim zdaniem cena oki co wy na to Quote
lidush Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czy ewentualnie istnieje możliwość dołączenia jeszcze kilku osób z psami do tej rezerwacji? Quote
aneta...i..bouvier Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 pewnie mysle ze tak zawsze to nas więcej heehehehhe piszcie jak cos ja dosle maila a i tak z potwierdzeniem rezerwacji zaczekam do wtorku albo poniedzialku wiec luzik piszcie mam wrazenie ze jedynki zajete ale to nie problem dobrac sie w pary i biedzie gites najlepiej mieszane :cool1: Quote
AiMiN Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 :lol: No, no, robi sie walentynkowo :cool3: I ciekawie... A kto zaoferował się na początku piec ciacho? Chyba jedna blaszka będzie mało :loveu: Quote
aneta...i..bouvier Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 narazie mamy 8 dwojek 2 jedynki 1 czworka nie mam podzialu kto co wiem tylko ze ja jedna jedyneczka perełko moze zrob albo jak masz listę to daj na dogo bo są osoby ;) ktore nie wiedzą czy sie załapaly na busa przynajmniej ja dostaje takie pytania wiec lepiej zeby wszyscy wiedzieli co i jak dobrze:loveu: Quote
króliczek Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czy wiecie dziewczyny jak daleko jest ten hotel od LITEXPO?? Quote
aneta...i..bouvier Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 :shake:nie mam pojecia ale zadzwonię to zapytam Quote
króliczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Dzięki ANETA:lol: Jeśli byłoby blisko Litexpo to dopiszę się do listy (pok. dwuosobowy + dwa psy) Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ja, co prawda, nie jadę do Wilna, ale ceny hotelowe (uwzględniające zniżkę dla dużej grupy) są bardzo preferencyjne. Pzdr. Quote
Asdf Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Za tę zbiorową rezerwacje trzeba płacić kartą czy mozna płacić na miejscu?? Do kiedy trzeba podjąć ostateczną decyzje? PS Sama szukałam hotelu i w porownaniu do cen jakie ja znalazlam 19 euro za os w pokoju 2 os to dużo, biorąc pod uwage zniżke dla grupy. Jak będe miała chwile to podam hotele jakimi się interesowałam. Pozdrawiam! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Co do Wilna to polecam nocleg u Pani Edyty Rud - www.wilno.spanie.pl i www.wilno1.spanie.pl . Quote
Asdf Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 http://hotel.paupio.lt/ 32 euro za 2 osoby w pokoju 2 os + 4,3 euro pies http://www.jnn.lt/ 29 euro 2 osoby 6 euro pies http://www.europolis.lt/intro.htm bardzo przyjemny hotelik 44 euro 2 osoby + 6 euro pies To są ceny bez zniżek grupowych!!!! www.karolina.lt ten hotel jest ładny bez znizki grupowej 52 euro za 2 os Więc jaki hotelik wybieramy? Quote
Asiaczek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 USH - nie spodziewałam się, że tak niskie ceny mogą istnieć. Brawo dla Ciebie za operatywność.:kciuki: :klacz: :bigok: Ja sobie te namiary zachowam na przyszłość! pzdr. Quote
AiMiN Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 :lol: Hmmm... Miały być tu dwie listy: na busa i hotel.... Hallo, wracamy z Sylwestra, na Forum migusiem i uzupełniać proszę :lol: Quote
aneta...i..bouvier Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ush super nie ma problemu walcz o niskie ceny super wiesz z tego co udalo mi sie ustalic a nadal czekam na pootwierdzene od perelki to bedzie nas 10 pokoi 2 os 2 pokoje jedno 1 cztero narazie tyle udalo sie ustalic wiec do boju Quote
Diana14 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Goisk71 co Ty myślisz o tych nowych hotelach? Ja się na Ciebie zdaję. Quote
Asdf Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja nie mam głowy teraz do robienia rezerwacji grupowych :( Czy jest ktoś chętny kto się tym zajmie? Pozdrawiam Quote
Recommended Posts