Pearl Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Najrozsądniej by było napisać maile do hoteli najbardziej korzystnych cenowo a potem sie zdecydować po otrzymaniu jasnych kosztów. Różnie można wynegocjować, ale jest jeszcze troszeczke czasu. Quote
Pearl Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Najlepiej bedzie jak napiszecie mi adresy hoteli, to powysyłam zapytania odnoście rezerwacji Quote
Gosik71 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Jeśli można dołączyć się do hotelu to my jedziemy 4 osoby i 3 psy, jeśli jest możliwość rezerwacji to się dopisujemy. Jest nam obojętnie czy to będą 2 pokoje dwu osobowe czy jeden cztero osobowy. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 office@antedonas.lt www.adastrum.lt partners@is.lt www.aidai.lt/partneriai algis_rent@yahoo.com amadeo@takas.lt reservation@zaliasistiltas.lt apia@takas.lt arsviva@post.omnitel.net info@balatonas.lt vilnius@baltpark.com sauni.vietele@takas.lt bgh@tdd.lt citypark@is.lt plaza@domina.lt hotel.draugyste@post.omnitel.net hotel.elektra@entra.lpc.lt hotel@emh-elgama.lt reservation@hoteleuropa.lt filaretai@post.omnitel.net viesbutis.flamingo@takas.lt hotel.gintaras@tdd.lt grotthuss@takas.lt beauty.island@takas.lt grybashouse@taide.lt hotel@idabasar.lt jeruzale@takas.lt hotel@karolina.lt Latako@delfi.lt lemeridienvillon@post.omnitel.net lietuva@aiva.lt vilnius@litinterp.lt mabre@is.lt mikotel@takas.lt narutis@post.5ci.lt hotelnv@is.lt oldtownhostel@delfi.lt pusis@pusishotel.lt reservations.vilnius@RadissonSAS.com ratonda@centrum.lt hotel@rinno.lt info@hotelsarunas.lt pukshas@hotmail.com neringa@scandic-hotels.com senator@takas.lt reservation@telecomguesthouse.lt info@hotelclub.lt vghouse@yahoo.com hotel@victoria.lt vidoshotel@takas.lt hotel-zemaites@post.inet.lt vilnius@litinterp.lt jak cos to jeszcze wyszukam jak trzeba cos jescze//// :D Quote
Gosik71 Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Skąd Tyś tyle tego wytrzasnęła??? :o Robi ktoś zapisy na te noclegi? Quote
daga10011 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 no dobrze-to wytlumaczcie mi..slyszalam ze bez champion pl nie ma co jezdzic za granice..jak to jest????????czy jesli wystawiam w mlodziezy za granica i cos pies wygra np. mlodziez(marzenie ale tak teoretyzuje),i wygra pare razy-to nie ma praw do tytulu????? Quote
donya Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 daga10011 napisał(a):no dobrze-to wytlumaczcie mi..slyszalam ze bez champion pl nie ma co jezdzic za granice..jak to jest????????czy jesli wystawiam w mlodziezy za granica i cos pies wygra np. mlodziez(marzenie ale tak teoretyzuje),i wygra pare razy-to nie ma praw do tytulu????? Oczywiście że ma prawa do tytułów - trzeba tylko przestrzegać wymogów danego kraju. Uważam, że lepiej jest jeździć na te wystawy zagraniczne gdzie sędziują obcokrajowcy, ewentualnie gdy sędzie pochodzi z kraju do którego jedziesz ale jest sedzią międzynarodowym. Chociaż i tak różnie bywa. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 daga10011 napisał(a):no dobrze-to wytlumaczcie mi..slyszalam ze bez champion pl nie ma co jezdzic za granice..jak to jest????????czy jesli wystawiam w mlodziezy za granica i cos pies wygra np. mlodziez(marzenie ale tak teoretyzuje),i wygra pare razy-to nie ma praw do tytulu????? Pewnie słyszałaś informację nt. szybkiego zdobycia championatu niektórych krajów. I wtedy rzeczywiście mając Championa Polski, możesz zdobyc championa tego własnie kraju otrzymując tylko 1 CAC. Ale jeżeli Twój psiak nie ma tego tytułu, to pozostaje dłuższa droga, np. 3-4 CAC-e w danym kraju. A tym myślałaś? Pzdr. Quote
Pearl Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='aneta...i..bouvier']office@antedonas.lt www.adastrum.lt partners@is.lt www.aidai.lt/partneriai algis_rent@yahoo.com amadeo@takas.lt reservation@zaliasistiltas.lt apia@takas.lt arsviva@post.omnitel.net info@balatonas.lt vilnius@baltpark.com sauni.vietele@takas.lt bgh@tdd.lt citypark@is.lt plaza@domina.lt hotel.draugyste@post.omnitel.net hotel.elektra@entra.lpc.lt hotel@emh-elgama.lt reservation@hoteleuropa.lt filaretai@post.omnitel.net viesbutis.flamingo@takas.lt hotel.gintaras@tdd.lt grotthuss@takas.lt beauty.island@takas.lt grybashouse@taide.lt hotel@idabasar.lt jeruzale@takas.lt hotel@karolina.lt Latako@delfi.lt lemeridienvillon@post.omnitel.net lietuva@aiva.lt vilnius@litinterp.lt mabre@is.lt mikotel@takas.lt narutis@post.5ci.lt hotelnv@is.lt oldtownhostel@delfi.lt pusis@pusishotel.lt reservations.vilnius@RadissonSAS.com ratonda@centrum.lt hotel@rinno.lt info@hotelsarunas.lt pukshas@hotmail.com neringa@scandic-hotels.com senator@takas.lt reservation@telecomguesthouse.lt info@hotelclub.lt vghouse@yahoo.com hotel@victoria.lt vidoshotel@takas.lt hotel-zemaites@post.inet.lt vilnius@litinterp.lt jak cos to jeszcze wyszukam jak trzeba cos jescze//// :D :roll: chyba bede zmuszona wziasc urlop :angel: Quote
aneta...i..bouvier Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :roll: eeeeeeee to jak urlop to ja wiecej znajdę :D Quote
Pearl Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 poprostu czytasz w moich myślach :sweetCyb: Quote
Gosik71 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Załatwialiście już coś z tym noclegiem w Wilnie? 8) Quote
Pearl Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Dziś powysyłam wszędzie propozycje rezerwacji... Quote
Pearl Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Jest jedna kwestia, której zapomniałam poruszyć: wszyscy chca pokoje z łazienkami? Quote
Gosik71 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Chyba tak, chociaż jak w ileś osób będziemy mieli wspólną łazienkę, to nic się nie stanie. No ale niech się inni też wypowiedzą. Quote
Pearl Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ja dla siebie napewno biore pokój z łazienką z racji przygotowania psa. Nie wiem jak pozostali. Quote
Gosik71 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Może by się więcej osób wypowiedziało... Podejrzewam jednak że każdy będzie chciał z łazienką. Quote
Hexi Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 z łazienką :) o ile mozemy sie doklepac? cztery lub trzy ludki i trzy dogi :) Quote
Pearl Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Jesli będzie tak dalej, to możliwe, że dgm opanuje cały hotel. Rozumiem że szykujemy jakaś imprezke:lol: Quote
jo-jo Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Hexi czyli jedziecie z młodym ?;-)) a te dwa jeszcze to kto ?? (Ciukawa? Hip? ) Quote
jo-jo Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 to znaczy tak ?? :D ja wiesz że nie kapowata jestem... Quote
Hexi Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 z mlodym to tak jak na wszystkie inne wystawy ;) ale my jedziemy na 100% bedziemy sie edukowac :D Quote
Recommended Posts