Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorotal napisał(a):
Ja wrocilam z sukcesami. W kingach
Arsene i Hope - CACJ, Fela - CAC, r. CACIB, Vidor - CAC, CACIB
Dodatkowo buldozek Pepe - CACJ, dzieki czemu skonczyl ml. ch. Litwy

Czyli Wilno było Twoje!
Gratulujemy:multi: !

Posted

Wspaniałe wieści z Wilna!
:laola:
Nasz Chargerek, mocnym akcentem zakończył swoją karierę w kl. młodzieży, wczoraj Mł. Zw. Klubu, a dzisiaj został Zw. Rasy :multi:

Tytuł NPwR , CACIB-a uzyskał Mister Man Mery Mariatos! Gratulujemy!

Posted

flashka-g napisał(a):
W husky znowu Polska góra BOB dla Kasdana i Cacib jak wczoraj dla Bajki;] dogomaniackie husky górą:cool3:

Husky i staffiki wczoraj i dzisiaj:lol:

Podejżewam, że więcej jest dogomaniackich sukcesów, tylko jeszcze wieści nie docierają

Posted

Hekko napiszcie czy cos wiadomo o Dogo canario czy były jakieś.
Ja nie mogłam pojechać strasznie mi przykro.

I jesli ktoś wie Dogi niemieckie psy zółte kto wygrał?
jest tam moja kumpelka z dogiem żóltym Hipogryfem.moze ktos cos wie.

Posted

klekotki napisał(a):
Hekko napiszcie czy cos wiadomo o Dogo canario czy były jakieś.
Ja nie mogłam pojechać strasznie mi przykro.

I jesli ktoś wie Dogi niemieckie psy zółte kto wygrał?
jest tam moja kumpelka z dogiem żóltym Hipogryfem.moze ktos cos wie.

ja wiem tyle że Hipo CAC i CACIB na porównaniu ;-)) ale ciii :lol:8)

Posted

@klekotki

Jak już zgłaszacie psa to warto się pokazać Aniula (teraz macie 100€ w plecy i nic więcej), sędzia z pierwszego dnia, oceniał bardzo surowo, Effa się spóźniła, ale zachował się jak należy i poza BOB -em dostała wszystko, rasę wzięła Nona Mercator bardzo dobrze pokazana, wystawiona w regulaminowym czasie.

Widziałem Kingo Effy pierwszy raz i powiem, że to rewelacyjny pies, ostry jak cholera, ale to co się pisze, że Effa nie daje sobie z nim rady to bzdury wyssane z palca. Doskonale daje sobie z nim radę, a pies prezentuje się mega fajnie, sieje postrach i zniszczenie, ale jest niesamowity - dzisiaj Effa wzięła rasę u Szweda. Czyli wszystko bardzo SI Kingo ma championat Polski, rozpoczęty Słowacji i Litwy...

Posted

@Asiaczek

cześć, niestety nie mam nic dosłownie nic...nie spisałem ani jednej rasy na jaką się nakręciłem...nie mogę pomóc, ale starzy wyjadacze wiedzą wszystko, notują, podsłuchowywują więc napewno jak dojadą napiszą... ;)

Posted

@ gorzała
zbyt wiele by pisac co się stało ostatnio w moim zyciu. Porostu świat zawalił mi sie na głowę.
Myślę,ze gdybym była na tych wystawach z Iwanen dowalił by wszystkim bo to fajowy pies porostu.
teraz nie żałuje ze nie pojchałam dzis w nocy zginął mój kumpel w wypadku samochodowym (kurier w-wy TVP3). Został jego pies Da któremu szukam domu. Wiec wystawa nie robi już takiego wrażenia.
gratuluje oczywiscie wszystkim

Posted

@klekotki

wiem już słyszałem, czytałem zanim dojechałem do domu wszystko mi powiedzieli...szkoda, dzisiaj droga była fatalna, warunki ciężkie, a ludzie nadal zdebileni jadąc jak wariaci...szkoda gadać, sam jeżdżę dużo i szybko ,więc wiem jak to jest....szkoda człowieka nie ma co...

Co do wygranych to nie wydawajmy pochopnych osądów co było by gdyby. Dzisiaj i wczoraj z Kingo Effy nie wygrał by żaden pies...to pewne...
To mega fajne zwierzątko...te pisaniny na CP czy innych boardach o jego agresji czy nieudolności Effy to ściama i pitolenie bez sensu ...należało mu się...

Posted

Witajcie,
Ja też dołożę dwa zdania o Wilnie...Właśnie wróciłem.
Jak zwykle dobra wystawa, dużo pięknych psów - dużo pięknych polskich psów!!!:multi:

My z foksem gładkim też mamy się czym pochwalic:
Mamy 2x CAC, 2x BOB, i 2x CACIB - to się nazywa dobra wystawa...:crazyeye:

Gratulacje dla wszystkich wystawiających