bongobongo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Pearl napisał(a):ile zajęło Wam pokonanie trasy? Pearl!Ty to chyba już niedługo powinnaś siedzieć w busie i pomykać do Wilna:loveu: Quote
króliczek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 donya napisał(a):my juz jestesmy na miejscu, droga bardzo dobra - sucho, slonecznie :lol: DONYA -zimno bardzo??czy tylko nas tak straszą??:eviltong: Quote
jo-jo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Trzymam za wszystkich kciuki :kciuki: :kciuki: i od razu pamietajcie o staweczkach jak ktoś bierze kompa ze sobą ;-)) chociaż i tak mam swoją delegacje tym razem :lol: Quote
donya Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 króliczek napisał(a):DONYA -zimno bardzo??czy tylko nas tak straszą??:eviltong: w dzien bylo -4 ale swiecilo slonce, teraz pada snieg. Wyjechalismy o 9, w wilnie bylismy ok 14 naszego czasu. Na drodze pusto. Trzeba uwazac na policje - stoja Quote
christoph Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 donya napisał(a):w dzien bylo -4 ale swiecilo slonce, teraz pada snieg. Wyjechalismy o 9, w wilnie bylismy ok 14 naszego czasu. Na drodze pusto. Trzeba uwazac na policje - stoja Wracaj z CACIB-em!. I pamiętaj, co kiedyś wykrakałem;) Quote
donya Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 christoph napisał(a):Wracaj z CACIB-em!. I pamiętaj, co kiedyś wykrakałem;) No niestety tym razem za cicho krakales - tylko res. CACIB :shake: Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 My jesteśmy już po i dzisiejszy dzień zaliczamy do bardzo udanych.:lol: Nasz kochany rudasek zdobył na Klubowej Terrierów Zw. Mł. i tym samym zakończył Mł. Ch. LT i Baltic CH.:multi: Czekamy na wiadomości od innych dogomaniaków! Quote
didula Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gratulacje dla wszystkich.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mozna prosic o stafke amstaffow:)? Quote
flashka-g Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 W siberianach dogomaniacki KASDAN de Ciukci od Aga i Arti wziął BOB i Aga czeka na finały:)) Trzymam kciuki:) Quote
bongobongo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 didula napisał(a):Gratulacje dla wszystkich.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mozna prosic o stafke amstaffow:)? Bardzo chętnie, ale nie dzisiaj, bo nie mam katalogów. Ja zostałam w domu, moja rodzinka jest w Wilnie i wracają dopiero jutro. Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Ja wrocilam z sukcesami. W kingach Arsene i Hope - CACJ, Fela - CAC, r. CACIB, Vidor - CAC, CACIB Dodatkowo buldozek Pepe - CACJ, dzieki czemu skonczyl ml. ch. Litwy Quote
jo-jo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dorotal można prosić o dogowe staweczki??? ja miałam złe wieści więc wole sobiepopatrzeć o co chodzi Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 didula napisał(a):Gratulacje dla wszystkich.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mozna prosic o stafke amstaffow:)? Psy mlodziez IR'HAN PRAID DE VIRDZ MITAU FAVORITS KREDO FESTA BENGALLE FIRE - tylko niedziela posrednia GANG-STAFF RICCO THE RASCAL GIZ EREBUS LAIMES VEJAS otwarta BLUE LARRY EWIMARK RAKOWNIA CEZAR NUO DVASIOS ORDIOR ANTARES champion IMPERIA STAFF KARION suki posrednia FLAMERCA SAULES ALEJA - tylko niedziela GAJA EREBUS LAIMES VEJAS GANG-STAFF COUNTRY GIRL LOVELY ANGEL ALABAMA PRAYZ FAYTER KRAFTA SCOUTHOUND ZEE ZEE TOP otwarta LECCOU MY CANDIED YAMS champion CANGA SKAUDUL YS GANG-STAFF GIULIETTA Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 jo-jo napisał(a):dorotal można prosić o dogowe staweczki??? ja miałam złe wieści więc wole sobiepopatrzeć o co chodzi black harlequin psy champion GO-GO SAXIFRAGA suki szczeniaki PENELOPE MIS MARGENIS mlodziez AFRODITA KANTATA otwarta PIPER JACKUV SMICH BIANKA MYSLIWI WODANA WESTERN ROSE AKWAFORTA champion JATTILAISEN GLADIOLUS fawn and brindle psy szczeniaki RAMZIS NUO GRAZUCIU mlodziez ACHILLES GIGA LA GOTHICA posrednia HIPOGRYF KORONA BOREALIS otwarta KALIFAS NUO GRAZUCIU champion RUMIANEK Z KUZNI NAPOLEONSKIEJ HARLIS NUO GRAZUCIU HELISAN SAMURAI suki szczeniaki ROVENA NUO GERAZUCIU posrednia HALUCYNACJA KORONA BOREALIS PALOMA PASTROAL FOR NUO GRAZUCIU otwarta HETERA NOU GRAZUCIU champion KING'S RANSOM JP GEISHA C'MOM blue psy posrednia LION KING IS DEGSNES MAUMEDYNO otwarta QUIXOTE DEL REGNO DI FANTASIA suki otwarta OH MY DARLING BALAO SHARON AMIGO PERRO champion RIVA AMIGO PERRO Quote
jo-jo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 rozumiem że to tylko na dzisiaj? i Dziękuje ;-)):calus: Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 niedziela black harlequin psy champion GO-GO SAXIFRAGA suki mlodziez AFRODITA KANTATA ORCA ARMADA posrednia ICA VOM KONIGSLAND otwarta PIPER JACKUV SMICH BIANKA MYSLIWI WODANA WESTERN ROSE AKWAFORTA champion JATTILAISEN GLADIOLUS veteran LAURA ARMADA fawn and brindle psy szczeniaki RAMZIS NUO GRAZUCIU mlodziez ACHILLES GIGA LA GOTHICA posrednia HIPOGRYF KORONA BOREALIS otwarta KALIFAS NUO GRAZUCIU champion RUMIANEK Z KUZNI NAPOLEONSKIEJ HARLIS NUO GRAZUCIU HELISAN SAMURAI suki szczeniaki RAMBA NUO GRAZYCIU ROVENA NUO GERAZUCIU posrednia HALUCYNACJA KORONA BOREALIS PALOMA PASTROAL FOR NUO GRAZUCIU MEHERZUGI ODESSA blue psy posrednia LION KING IS DEGSNES MAUMEDYNO otwarta QUIXOTE DEL REGNO DI FANTASIA suki szczeniaki ROXANA IMPOSSIBLE TO REPLACE otwarta OH MY DARLING BALAO SHARON AMIGO PERRO champion RIVA AMIGO PERRO Quote
PSYLLA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A czy ja mogłabym prosić o stawkę posokowców bawarskich. I oczywiście gratulacje dla wszystkich dogomaniackich piesków :) Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Posokowce w dwa dni takie same psy mlodziez BEJ Z KURHANOWEGO UROCZYSKA suki otwarta BJANKA MEDZIOTOJAS uzytkowa GINESS HAZBA champion TEQUILLA HAZBA Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Musze sie polozyc spac jutro o 5 rano znowu wyruszam do Wilna. Quote
PSYLLA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dorotal napisał(a):Posokowce w dwa dni takie same psy mlodziez BEJ Z KURHANOWEGO UROCZYSKA suki otwarta BJANKA MEDZIOTOJAS uzytkowa GINESS HAZBA champion TEQUILLA HAZBA Dorotal wielkie dzięki :buzi: A jak jutro wrócisz i wypoczniesz, to poroszęCi jeszcze o informacje po jakich rodzicach jes BEJ Z KURHANOWEGO UROCZYSKA :) Quote
dorotal Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 To jeszcze moge napisac :eviltong: o. SAAS STRZELEC ZE SZCTYNA m. VEGA OSTRA KREW Quote
PSYLLA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dorotal napisał(a):To jeszcze moge napisac :eviltong: o. SAAS STRZELEC ZE SZCTYNA m. VEGA OSTRA KREW bardzo, bardzo dziękuje :lol: Quote
flashka-g Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a moge wyciagnąc od kogos staweczke husky i chińskich grzywaczy:cool3: ?? z góry bardzooooooooooo dziekuje:multi: Quote
Recommended Posts